שאלת יום א' בבקשה

rut2020

New member
שאלת יום א' בבקשה

ילידת 22.05.1954 , עובדת במקום עבודה מוסדי, התנאים טובים היחס טוב אבל העבודה משעממת אותי בטירוף, כל הזמן כל יום עושה בדיוק את אותם הדברים. האם כדאי לי לעזוב את העבודה ולנסות לחפש עבודה בתחום במקום אחר או אולי בתחום אחר? תודה מראש לתשובה.

רותי 11

New member
אני אשאל אותך שאלה

איך החיים שלך ביום יום הם גם משעממים? תבדקי את הדברים האלה האם זה רק בעבודה או שבכל התחומים? תבדקי עם עצמך למה יש לך בעיה עם שיגרה? הרי בסופו של דבר רוב מקומות העבודה הם שגרתיים לחלוטין. אני חושבת שאת צריכה להיכנס פנימה לתוך עצמך ולבדוק את הדברים לפני שאת עושה שינויים משמעותיים.

well being

New member
שאלה חכמה שאלת רותי.

אני פשוט מעריצה את הדרך שבה החיים עובדים. הכל כל כך פשוט.... אם רק היינו יכולים לנקות את הראש כדי לחשוב בצורה פשוטה כל כך.

rut2020

New member
ממש לא

החיים שלי ממש לא משעממים מחוץ לשעות העבודה אני עושה המון דברים שאני אוהבת - רוקמת, קוראת, חוג לריקודים, נפגשת עם חברות בבתי קפה ועוד ועוד.... החיים שלי ממש ממש לא משעממים אין לי רגע פנוי. השאלה היא בעבודה עצמה אני עושה עבודה מונוטונית שחוזרת על עצמה ( כשאחרים בעבודה עוברים מעמדת עבודה אחת לשניה וכל פעם מגוונים) אני פשוט עושה משהו שחייבים לעשות יום יום ואחרים שניסו לא הצליחו לעמוד במשימה ( צריך זריזות ) עבודה שהיא הרבה מתחת ליכולות שלי אני יודעת את זה - אבל מכיוון שאינני יכולה להרשות לעצמי להשאר ללא פרנסה (אין לי רזרוות כספיות שאני יכולה לממש ) לכן שאלתי בקשר לאפשרות לעזיבה האם הזמן מתאים לעזוב האם כדאי לי לעזוב - חיפשתי עבודה זמן רב ( גיל ).

למעלה