שאלת טריויה

אדם זאב

New member
אני מחפש את המספר המדויוק...

מעניין איזה מקום הוא גם בהיסטוריה, בכמות האלבומים שאומן הוציא

pinnacle

New member
95 אלבומי: אולפן, הופעות, ואוספים

את הרשימה המלאה תוכל לראות
(ממומלץ לסמן V במשבצת ה-SHAW COVERS)

alissre

New member
השאלה היתה

כמה אלבומי אולפן הוציא פרנק זאפפה , לא כמה אלבומים הוציאו אחרים אחרי מוציא, והשאלה היתה באופן ספציפי לגבי אלבומי אולפן

zambush

New member
אני לא מבין משהו ../images/Emo4.gif../images/Emo73.gif

כמה אלבומים זאפא הוציא אחרי שהוא נפטר? מה הוא, טופאק?

JohnPaul

New member
לא

הוא פשוט צבר טונות של חומר שהוא לא הוציא בבית שלו, והמשפחה החליטה לעשות כסף עליו, אז פעם בכמה זמן מוציאים דברים שמוצאים אצלו בבוידעם.

Mr Mustard

New member
הוצאתם את המשפחה שלו ממש חארות

מה כל כך נורא בעוד חומר זאפה?!

בהמשך למה שאתה אומר

עכשיו הוציאה משפחתו שני אלבומים נוספים,אחד מהם ממש לא משהו אבל השני חתיכת דיסק מצוין,מדובר בהופעת ג'אז רוק מוטרפת מהתקופה של גרנד וואזו ווואקה ג'וואקה.לאלבום קוראים Imaginary Diseases - וניתן להוריד אותו בסולסיק.

ננסה לענות למרות שזה בעייתי קצת

זאפה הוציא כ-42 אלבומי אולפן וכ-26 הופעות. אבל,חלק מאלבומי האולפן היו כפולים (אז השאלה אם אתה מחשב זאת כאלבום אחד או שניים?),דבר שני,בהרבה הופעות זאפה ביצע חומרים שלא יצאו באלבומי האולפן,למשל,ברוקסי ובברודווי דה ארד וואי(ויש עוד דוגמאות),מרבית החומר לא הופיע באלבומי אולפן(אז השאלה אם בעיניך זה אלבום אולפן או לא?).שלישית,ישנם אלבומי אולפן(מעט מאוד),שיצאו לאחר מותו עם חומר חדש(האם אתה גם מחשב זאת כאלבום אולפן?). זאפה היה מקליט את כל ההופעות שלו ועורך אותם באולפן וההפך,הרבה אלבומי אולפן למעשה הוקלטו כהופעות(למשל,שייח ירובוטי נחשב לאלבום אולפן למרות שכולו הוקלט בהופעה). בנוסף,לזאפה ישנם אלבומי אולפן עם קטעים מהופעות וההפך. מה שאני מנסה לומר שזו שאלה קצת קשה לתשובה חד משמעית,מה שאנו כן יודעים שהוא אחד האומנים הפוריים ביותר שהוציא בין שנת 67 ל-93 כארבעה אלבומים בממוצע לשנה(הספק אדיר ונדיר שכמעט אף אומן לא הגיע אליו בהתחשב בעובדה שאת החומר שלו הוא כתב,הלחין ועיבד בעצמו-כמעט ולא ניגן חומרים של אחרים).

אדם זאב

New member
הממ...

כנראה שבאמת צריך לנסח במקרה של זאפפה את השאלה לשניים. - כמה הוא הוציא בחייו? - כמה אלבומים יצאו לזאפפה ? עכשיו, מבחינת אלבומי הופעה, שהם חומר חדש שמוקלט, יש להחשיב אותם כאלבומי אולפן... האם המספר העונה על הקריטריון של כמות האלבומים שהוא הוציא = 68 ??

למעלה