שאלת טריוויה...

שאלת טריוויה...

זוהי שאלה מסובכת במקצת ... באיזה שיר בהופעה החיה (דיסק 2 - רמז) יש פישול של אבנר חודורוב בסולו ... רק אנשים עם אוזן מוזיקלית והכרה ממש ממש טובה של הדיסק יוכלו לענות .. אני לא נותן אפשרויות כדי שלא יהיה ברור מדי ...

רק ניחוש אני מודה

אבל הסולו הכי בולט של אבנר חודורוב בדיסק השני זה ריקוד המכונה. האמנם?

ולכן לא רציתי לתת אפשרויות

חבר´ה .. זה לא המובן מאליו ... תקשיבו לשירים של הדיסק השני ... באיזשהו סולו (לא ריקוד המכונה אלא סולו מתוך שיר) אבנר יקירנו מפשל הגיע הזמן שאנשים ידעו ... יאללה .. עוד ניחושים ... אם לא תדעו אני אתן אפשרויות .. אבל איפה אתם\ן משיניסטים רציניים ...

N a V e

New member
אני חושב שזה

שלח לי מלאך... ושאלה דומה: יש קטע קטנצ´יק של פישול מצידו של איגי דיין באחד השירים(כמעט ולא מורגש) רמז-גם מהדיסק השני...

נוווווו

אולי תענו לשאלות??????? אני מת כבר לדעת... ואני נוסע מחר על הבוקר לאילת... אולי תענו כבר היום??. בבקשה תענוווווו

אנד דה ווינר איז (טרטרטרטרטרטרטטרם)

נווה
כל הכבוד ... התשובה המלאה היא : בסולו סקסופון של שלח לי מלאך בדיסק השני ישנם ארבעה חלקים. בשני הראשונים הוא מנגן ומסיים בתו נמוך ובתו גבוה בשלישי הוא עושה נמוך וגבוה וברביעי (אמור להיות) מצב שבו הוא עושה כמה נמוכים ואז כמה גבוהים ומכיוון והקופסה של האפקטים לא הייתה כבוייה אז הסקסופון נשמע ברקע גבוה (ממש ממש ברקע ... כמעט ובלתי ניתן לזיהוי) לעומת הצליל הנמוך שמופק מקופסת האפקטים. שלכם ב
רוקד עם מכונות (וסקסופון טנור)

N a V e

New member
שלום......ממממ

יצאתי לחופש יום אחד... חוזר סופית ביום שישי אחרה"צ. אז ככה,נכון שאבנר מעט...אאא,בוא נגיד,מעד בסולו שלו,אבל אני חושב שזה יצא לא רע בכלל. עכשיו,הפאק הקטן בתופים,הוא ממש מזערי ונמצא בכוכבים דולקים על אש קטנה. אז מהרו אל המערכת,הכניסו את הדיסק השני מההופעה,ותריצו עד לקטע של : "אז יצאנו יחד לבלות" הטעות המאוד קטנה מצוייה בקטע הזה.רק כאלה שחרשו על הדיסק ישימו לב...
נ.ב: רוקד עם מכונות,אהבתי את החתימה(עם הסקסופון...)

למעלה