שאלת טריוויה קטנה...

Padme Amidala

New member
שאלת טריוויה קטנה...

שמתם לב שבכל סרט מישהו אומר "I have a bad feeling about this" מי יכול לומר לי מי אמר את זה בכל סרט

juggernaut

New member
חח כן שמתי לב

בכל הסרטים של סטאר וורס..לרוב זה אובי וואן בחדשים..... ולא זוכר את השאר...

Darth Tomer

New member
במשובטים זה אובי-וואן...

השאר לא יודע... שמתם לב שבכל הסרטים קוראים פעמיים ללייטסייברס Lasersword? באימת הפאנטום אנאקין שהוא מדבר עם קוואי-גון ובטרילוגיה המקורית מתישהו...

Lu Tze

New member
זה בכוונה, או בגלל כתיבה

לא מקורית? אה, ואני חושב שבפרק 4 זה היה האן. וב-6 ת'ריפיאו.

נתן 15

New member
וב-5 זאת הייתה ליאה בבטן...../images/Emo108.gif

התולעת שחיה בתוך האסטרואיד.

plo koon

New member
בסרט ה6 לוק אומר משהו כזה

כשהם מבקשים רשות לנחות באנדור

C.R

New member
בראשון זה היה אובי וואן../images/Emo28.gif

ונראה לי שC3PO אמר את זה רביעי.....

Another Girl

New member
אם אני זוכרת נכון...

בסרט הראשון-אממ...אחד מהשלושה,כשהיו ב"גארבאג' רום"
בסרט השני- ליה, כשהם יצאו מהחללית לסרוק את הבטן של הדינוזאור... בסרט השלישי-שוב לוק,על הפאלקון.. ואח"כ אנאקין אמר את זה איפשהו... האמת שבהתחלה חשבתי שזה חביב שהם חוזרים על זה,אבל כשחושבים על זה-זה פשוט מוזר...

Padme Amidala

New member
אממ...

בסרט הראשון- לפי דעתי זה היה האן בסרט הרביעי זה אובי וואן, ובחמישי זה אנאקין, כשהמפלצות מגיעות...

funkey monkey

New member
האמ.

באימת הפאנטום - אובי-וואן שהם היו על הספינה של פדרציית הסחר. הוא אומר "I've got a bad feeling about this" ואז קווי גון אמר לו - "You're feelings serves you well" במתקפת המשובטים - אנאקין, בג'נוסיוס, כמה שניות לפני שהם הוציאו את החיות. בתקווה חדשה - CP3O אמר את זה על כוכב המוות אם אני לא טועה. האימפריה מכה שנית - ליה, על האסטרואיד. שובו של הג'דיי - האן נדמה לי, לא זוכר איפה. אולי אצל ג'אבה.

MajorWinters

New member
עוד אתגר../images/Emo19.gif

הידעתם שגם בכל הסרטים מופיע המילה "NO!" בצורת צעקה? בואו ננסה?

very dark girl

New member
חחחחחחחח../images/Emo110.gif

אממ... ב"איימת" אני חושבת שזה אובי וואן.. כדרת' מול הורג את קוו'י גון.. ב-"מתקפת" נראה לי שזה אנאקין.. כפדמה נולפת.. לא? ב-"תקווה חדשה" נראה יל שזה אנשי החול הורסים את הבית של לוק (למרות שממש לא נראה לי) ב-"אמפריה מכה.." זה שזה וידר אומר ללוק שהוא אבא שלו... וב-"שובו של" אין לי מושג!

go girl1

New member
חחחחחחח

באימת הפנטום חחחחחחחחח זה הקטע הכי עצוב והכי מצחיק!

למעלה