שאלת טלפון

רונית י

New member
שאלת טלפון

האם אתן מאפשרות לילדים לענות לטלפון בבית? הבן שלי בן 3 וחצי. אוהב מאוד לענות לטלפון (איכשהו תמיד מגיע לפניינו). הוא אומר הלו ואז שותק. הסבתות בטח ישמחו לשמוע את קולו אבל אנשים אחרים לא תמיד אוהבים שילד קטן עונה לטלפון, מה גם שיש לו בעיית דיבור קלה ולפעמים אינו מובן. איך זה אצלכם בבית?

אצלי הוא עונה ...סתם כי הוא חוטף..

ותאמת? אני מעדיפה שיגיד הלו וישתוק... כי הוא אומר הלו,וצועק וצוחק ושלום ואבאאאאא ואוטובוס ומספר מה אכל בגן(כרגיל,אורז ושניצל וקוטג'...) ובורח ממני עם הטלפון ומתפוצץ מצחוק.. אני בשוק שמישהו עדיין השאר על הקוו ומחכה שאני אענה..

tiger mom

New member
שלי רק צועקת: אמא זה מפריע לי

אולי אפשר להעלות את הטלפון לגובה? בגדול, כל עוד לא מתקשר אליך למשל בעינייני עבודה או לקוחות וכאלה, אני לא רואה בעיה. משפחה- זה בסדר חברים- זה בסדר. מתרימים/ טלמרקטינג/ סקרים- מגיע להם
רק בעינייני עבודה זה היה קצת מפריע לי, וגם תלוי איזה סוג. כי לכולם בעבודה שלי ברור שאחה"צ ובערב אני בבית עם הילדה ובהחט באמצע השיחות שלי יש הערות גם לילדה, ככה שפחות מטריד אותי אם היא תענה בטעות לטלפון.

רונית י

New member
הזכרת לי שיש את הפירסומות האלה המוקלטות

כשמרימים את שומעת תקליט אז הוא מאוד נהנה להקשיב, חושב שמישהו באמת רוצה לדבר איתו

בוליפלג

New member
היא עוד לא 'מגיעה'..אבל, תמיד מבקשת לענות.

אם זו שיחה מזוהה ומדובר בבן משפחה, אני מאפשרת והיא מנהלת שיחה, לפעמים אך יותר 'ארוכה' משלי עם זה שמעבר לקו. אין לי בעיה עקרונית עם מענה לטלפון ומי שמעבר לקו - שיתמודד

פלגיה

New member
אני עונה תמיד

ואם זה מישהו מהמשפחה אני אומרת שגם טל רוצה לדבר איתו. פעם אחת אני הייתי בשירותים והיא ענתה בצורה מאוד יפה. אמרה שאבא לא בבית ושאימא עוד מעט תבוא לענות. היה ממש מוצלח.

אצלי הוא המרכזן בבית

תמיד עונה,שואל מיזה ואת מי מבקשים ומעביר ליעד המבוקש...
בהתחלה ניסיתי להלחם בזה אבל אז חשבתי שאין טעם כי זה בעצם לא מזיק לאיש. את המתקשרים זה בדרך כלל מצחיק. גם אותי

ללילילל

New member
אצלנו לא, אבל אנחנו עובדים מהבית

אז אי אפשר שהוא יענה ללקוחות... האמת שבלי קשר, הנטייה שלי היא לחכות עם זה עד שהוא יידע לפחות באופן מינימלי לענות "כמו שצריך" - לברר עם מי רוצים לדבר ולהעביר את השיחה, אלא אם כן זה הסבים או מישהו אחר שרוצה לשמוע אותו במיוחד. בינתיים זה לא מאד רלוונטי אבל כנראה שאולי זה ימוצב אצלנו כפריווילגיה של גדולים. זה קצת משתייך אצלי לזה שאני לא מרשה לו לפתוח לבד את הדלת, למשל.

ליבי777

New member
רק הוא (בן שלוש ו-4 חו')עונה לטלפון

אני מאלו שמעודדות אותו לענות ואין לי בעיה איך הוא עונה. בד"כ הוא אומר הלו ושותק או הלו, מי זה? אבא? רוב הטלפונים שלנו הם לסלולארי כך שלטלפון בבית בד"כ מתקשרים משפחה/מטרידים למינהם ולפעמים חברים כך שאפשר לוותר על רשמיות

למעלה