שאלת טלטאביז...

אמאורית

New member
בתור אמא לילד טלטאבי במלוא מובן

המילה, אני חייבת לומר שהסדרה הזו ע-נ-ק-ית וחבל שלא כולם מבינים אותה ככה, ברמת לימוד היא מעולה לילדים עד גיל 2 היא חוזרת על דברים, מה שמאוד חשוב בגילאים האלה הדיבוב שלהם מוצלח ביותר לא כמו הבובי יוצא לטיול, לדוגמא, שלדעתי עושה נזק גדול בהקניית שפה! בנוגע לטינקי וינקי ההומו - אז זו האגדה: בגלל שיש לו משולש על הראש - שהוא סמל של הקהילה ההומולסבית והוא מחזיק תיק אז עשו אותו הומו. מצד שני דיפסי הולך כל היום עם כובע... לה לה - כיאה לבת מתוקה משחקת בכדור כל היום - שזה מתקשר דווקא למשחקי כדור שבנים יותר חולשים עליהם בעולם. ו-פו המתוקה נוסעת על קורקינט, עושה תנועות ג'ודו על ימין ועל שמאל - ממש טומבוי אז הנה לכם - כל קשת האפשרויות כמעט... לכאן ולכאן. מה גם שבסרטונים שלהם אפשר ללמוד המון דברים בצורה מקרבת יותר כי ילדים מראים זאת, ולתינוקות יותר קל להתקשר לפרצופים של ילדים. בקיצור הסדרה הזו מבחינתי מספר אחת וכל השאר הרחק מאחור. רואי בגיל שנה כבר ידע את כל הצבעים - בזכותם! גם להגיד וגם לזהות!

אני חושבת שהתכנית נפלאה

יואבי משוגע עליהם (אני מצרפת תמונה שלו עם חולצה תואמת). אני חושבת שזו תכנית בגובה העיניים שלהם ולא סתם ילדים אוהבים אותה.

נ ס ע

New member
גם אנחנו מהמכורים

וכבר נתפסנו צורחים בבית בקריז "טאאאאבי - פודינג !"
. אני מאד אוהבת את השלווה בתוכנית, בלי צווחות, בלי אלימות, מושקעת ויפה. עדי התאהב בה כשהיינו איתו באירלנד (שנה וחודשיים), אז קנינו שתי קלטות. לאחר זמן נמאס לו, אז הפסקנו עם זה. לפני שבועיים בערך שמנו לו את זה שוב, והרומן חזר. הוא רואה אותם ומתחיל לצחוק ולהגיד את השמות שלהם, ולרקוד במקום, הוא מתלהב ממצעד החיות. בקיצור, לפי דעתי, תוכנית מצויינת. ואם טינקי וינקי הוא הומו, אז מה? יופי לו.

שמעתי את השטויות והמשכתי הלאה

היתה תקופה ששחף ועדן אהבו את הטלטביז ואז הן גדלו והתחילו להגיד שזה שטויות ותינוקי. ואז אלמוג התמכרה ומהר מאוד גם נמאס לה. דקל איכשהו גם הציצה בכיוון אבל התגברה על הטלטביז מהר מאוד. מה שטוב בסדרה הזאת זה שיש חזרה על מושגים ומילים שזה מפתח את הדיבור אצל ילדים. לא יודעת אם בדקו את זה במעבדה אבל הילדות שלי למדו הרבה מושגים מהתוכניות האלה. לגבי עניין השמנת היתר שמופגנת מארבעת הצ'אביס יש לי רק דבר אחד לומר: זה מתאזן אל מול התוכניות המפגרות כמו המורדים וכל מיני דוגמניות אנורקטיות שהילדות מחכות בשנים מאוחרות יותר.

אה, ויש לנו גם את משחק המחשב

לא נרשמה התלהבות מהמשחק. הן קיבלו אותו ליומולדת 3 והיו קטנות מדי לשחק. אחר כך שוב הראיתי להן בגיל 4 והן כבר לא היו בקטע של הטלטביז. בסוף יצא שהייתי שמה להם את המשחק ואני הייתי יושבת לשחק

אנחנו בעד הטלטאביז

ירין משוגע עליהם , יש לו הכל שלהם מנעלים ועד מצעים הכל כולל הכל , היום פחתה ההתלבות , אבל יש גם מסרים נהדרים של אהבה , התחלקות , ומשחקים.

לפני שבוע חברה נתנה לנו במתנה

3 קלטות של טלאטביז וסיירה של 10 ספרים שלהם. אישית ראיתי עם ליאם את אחת הקלטות ו... לא נהנתי בכלל. והספרים לא יודעת קטנים על ליאם כל דף שורה שלא מעבירה שום מסר לעניין. ראיתי הרבה קלטות וקיטלגתי את טלטאביז אחרונות. הכי חשוב לא ציינתי שגם הילדה לא הראתה אי אלו סימנים של התמכרות אלא קיטרה שהיא רוצה בארץ הדמיון (טף וטף)

מאי מכירה את הטלטאביז רק מהתחפושת

מאי ממש לא רואה טלטאביז. זה בערוץ 11 נכון? מאי כל הזמן מחוברת להופ

למעלה