מעולם לא אמרתי אחרת
טענתיאז וגם עכשיו היא שמה שעשית הוא אחד משתי אפשרויות או עבירה פלילית של איום מרומז /או שלא מרומז ! או בדיחה טפלה ! ואין לזה כל קשר לדיעותך על שמירת /אי שמירת החוק ואין לזה כל קשר לדיעותך בנושאים אחרים (וכמובן שלא לדיעותיי גם ). אם כוונתך שאינך מסכים למה שאני אומר עד היום בנושאי אכיפת החוק (מה שהפך כאן למעין מנטרה ) זה בעיה שלך ולא שלי ! אתה רשאי כמו כל ה"חכמולוגים "כאן לא להסכים . החוק הוא ברור וכל מה שהבאתי עד היום כאן בפורום הוא החוק ככתבו וכלשונו ! (דעתי האישית לא הובאה כאן מעולם ומן הסתם לא תובא כאן לעולם , כי גם היא אינה רלוונטית , בדיוק כמו שדעתך ודעת הרוב כאן אינם רלוונטיים ) כולם יכולים להתכחש , כולם יכולים להתעלם , כולם יכולים להגיד זה לא הגיוני , כולם יכולים להגיד צריך להחליף את המחוקק , כולם יכולים לחשוב שקיבלתי מכות בגן (למרות שאני נחשב ענק בכל קנה מידה ) . כולם יכולים לחשוב שהמשטרה /אני מתעמרים באזרח סתם ! וכולם יכולים הכל אבל זו בעיה שלהם ולא שלי . החוק עדיין ברור ! החוק תמיד היה ברור לחלוטין (במקרים שהוא לא ברור בית משפט העליון טורח כמעט מיד לפרש אותם נכון ואז הם מקבלים תוקף של חוק ) . ואין שום ויכוח לאחר מכן יש מובאה יש ציטוט ונגמרו כל הקונפליקטים . וכל מי שלא יציית לחוק בסוף יפגוש שוטר (ירצה או לא ירצה לא יעזור לו ) והשוטר ינהג בו במידה מסויימת של כוחניות , ייתכן שהכוחניות תסתיים בדקת עיכוב ועיון ברישיונות (ואולי בנזיפה חברותית ) . וייתכן גם שהכוחניות תסתיים בצורה שאם אזכיר אותה כאן יתחיל הוויכוח מחדש (כרמז נגמר הכי גרוע שאפשר ) . כלומר אין קונפליקטים למי ששומר על החוק , הקונפליקטים לא נגמרו למי שאינו מכיר את החוק ולמי שרוצה לכפות את דעתו על החוק (או על אוכפי החוק ) ולמי שרוצה לעבור על החוק או לכופף אותו . ואלה שרוצים לכופף את החוק או לעבור עליו יכולים לא להסכים איתו אבל זה עדיין החוק ובסופו של דבר הם ימצאו את עצמם בסיטואציה לא נעימה עם אוכפי החוק וכמעט תמיד יד אוכפי החוק תיהיה על העליונה (ואם לא היום אז למחרת כן ) . להזכירך שהפתגם "סוף גנב לתליה" לא הומצא על ידי השוטרים אתמול אלא הוא עתיק כימי האנושות .