שאלת טיסה

שאלת טיסה

אני רוצה אוטוטו להזמין כרטיס טיסה (לונדון) אני הולכת ללמוד שם, מה בעצם כדאי לעשות? לקנות כרטיס כיוון אחד (בהנחה שיש לי את כל המסמכים הדרושים שאני הולכת ללמוד שם) יעשו לי בכ"ז בעיות בשדה תעופה? או לקנות כרטיס ל2 כיוונים שהכיוון חזור הוא פתוח (איך עושים את זה?..) תודה , שבוע טוב

מממ יש לך ויזת סטודנט?

אני אניח שלא, אחרת זו לא הייתה בעיה... למה את לא מוציאה? בעיקרון מה שאני עשיתי ויצא ממש זול - קניתי כרטיס הלוך ושוב ללונדון מהדקה ה-90, חמישה ימים לפני - יצא לי 240$. ככה כשנכנסים לאנגליה יש כרטיס חזור להציג. בכרטיס החזור לישראל לא השתמשתי. במידה ואת גמישה בתאריך ההגעה ללונדון ואחרי מעקב קל על אתרי צ'רטרים נראה כאילו צצות הפתעות פעם-פעמיים בשבוע - שווה ביותר.

בעיקרון יהיה לי

פשוט האונ' עוד לא שלחה לי את המסמכים כדי להוציא ויזה..

baleful

New member
אם המסמכים הדרושים יהיו ברשותך

(כלומר ויזת סטודנט מודבקת בדרכון הישראלי שלך) לא תהיה לך שום בעיה להכנס לבריטניה עם כרטיס בכיוון אחד. לימודים מהנים
נ.ב. חבר שמגיע ללמוד בלונדון בקרוב קנה לאחרונה כרטיס בכיוון אחד עם אייר ברלין (דרך דיסלדורף) ב 50 יורו!! שווה לבדוק את האתר שלהם!

pumking

New member
באיזי ג'ט את יכולה לקנות לכיוון אחד במחיר

שפוי,רק תזדרזי כי ככל שמתקדמים בתאריך המחירים עולים. עוד אופציה היא כמובן לקנות כרטיס ליעד זול,כמו גרמניה או איטליה כמו שהציעו פה,ומשם טיסה פנימית ללונדון,ועל הדרך תתחילי גם טיול. מה את מתחילה ללמוד בלונדון?

תודה

בדקתי באיזיג'ט זה לא כזהה זול, 1300 בערך ועוד בלי כל התוספות שלהם. גם עכשיו מתברר לי שאחד ההורים בא איתי והוא כן יצטרך כרטיס חזור.. מתחיל להיות בלאגן קצת :) אמנות ועיצוב

למעלה