שאלת טיולים

yaelisam

New member
שאלת טיולים../images/Emo112.gif

אנחנו חוזרים מסין בערך באמצע אפריל, ולפני זה חשבנו לטייל איזה שבועיים לפני שניסע. ככה במקומות שלפני שנתיים לא היינו בהם עדיין. הרעיון בגדול הוא לטוס לצ'נגדו (יש לנו חברים שם) ואז לטייל בסצ'ואן (לא ידוע בדיוק מה- אבל חשבנו למשל על jiuzhaigou) ואז לחזור לשנחאי דרך "היבשה" ולראות את ה- three gorges. אני יודעת שיש כל מיני קרוזים כאלה על הינגצה- אבל אנחנו ממש לא בני 60 וקצת לא בא לנו על משהו תיירותי סיני כ"כ... יש לכם רעיונות איך לעשות את הדרך חזרה עם לראות את ה- three gorges מבלי לקחת קרוז? חוצמיזה כל רעיון על טיולים קצרים בסצ'ואן יתקבלו בברכה. אה כן- סה"כ אנחנו רוצים שהכל ייקח שבועיים, בסצ'ואן בערך שבוע כולל יומיים בצ'נגדו, ככה שאנחנו לא רוצים לדחוס יותר מדי דברים- רוצים להנות מכל מקום. תודה לעונים!

guanyin

New member
הם עוד קיימים?????

ולנושא סצ'ואן - אהבתי הגדולה מהטיול האחרון: אם אין לכם בעיות עם נסיעות ארוכות, מייגעות וכואבות, יש אין סםור אפשרויות למסלולים בין ערים/כפרים טיבטיים למיניהם. דוגמאות: הback door yunnan הלעוס למוות - מצ'נגדו להגיע לז'ונגדיאן, אבל נראה לי שזה ממש לא הכיוון שלכם. מצ'נגדו ליסוע לדאנבה, לקחת מונית לjiaju (או משהוא כזה) - כפר שזכה בתואר הכפר הכי יפה לשנת 2005 בסין (הוא באמת מקסים), ולהעביר שם את הלילה/לילות. משם זה קצת ירטור, אבל אפשר להגיע לסונגפאן ומשם לjiuzaigou. אם תחליטו להאריך בשבוע (ז"א לוותר על ההפלגה), אז הייתי במקום זה עושה את המסלול הבא: צ'נגדו הר 4 הבנות יענו si guniang shan, דאנבה (וישר לכפר), maerkang (אין שם מה לעשות, אבל אילו אילוצי האוטובוסים), אבא, ומשם לסונגפן. לjiuzaigou או huanglong תגיעו כמה שיותר מוקדם בוקר, כדי להקדים את מאות האוטובוסים (וברור לך שאני לא מגזימה) שמלאים בסינים שבאים להצטלם עם V. חוצמזה - יש לי עוד כמה רעיונות בסטוקים, אבל הם יובילו אותך למחוז צ'ינגהאי ככה ש...

yaelisam

New member
../images/Emo51.gif

אנחנו עוד צריכים להחליט בדיוק מה התוכנית, ויש כמה נקודות: האחת היא שטיסה חזרה לשנחאי תעלה לנו יותר מכל דרך אחרת חזרה בטוח. השניה היא שהייתי כבר בסונגפאן בפעם האחרונה - וזה היה באפריל וירד שלג- לא בא לי למות שוב מקור (הם לא מחממים את הבתים- חוץ מהמלונות, כך שבכל מסעדה למינה שהיה לי להעביר את הזמן, שלא נדבר על בחוץ- קפאתי מקור). תודה על העצות, אני מניחה שנשתמש בהם!

guanyin

New member
חשבתי בינתיים על עוד סיבובון

(שלא כולל את סונגפאן) לא משנה הסדר, אבל זה הולך ככה: צ'נגדו - דאנבה - הכפר - דאנבה - baoche לטאגונג - קאנגדינג ועוד באותו היום אוטובוס לצ'נגדו. ברור שגם זה יהיה קר, אבל ככה זה עם טיבטים - קר אצלם בחורף!

למעלה