שאלת טוסיק!

שאלת טוסיק!

יש לי בעייה קשה עם מציאת מכנסיים ואני מקווה שתוכלו לעזור לי... אני מידה 38-40. ממש לא מידה "שמנה" אבל מיבנה הגוף שלי הוא מותניים מאוד מאוד צרות, ישבן בולט החוצה עם ירכיים קצת רחבות, מה שעושה לי בעיה במציאת מכנסיים שיושבים בול. חיפשתי בגולף ושם מצאתי מכנסיים שישבו יופי על התחת אבל מקדימה היו גבוהות לי מידי (אני אוהבת מכנסיים שמגיעות עד עצמות האגן, מעט מתחת לפופיק). חיפשתי בקסטרו ושם- מה שישב יפה מקדימה היה נמוך מידי בטוסיק וכשהתכופפתי (ככה אני בודקת מכנסיים) החריץ יצא החוצה ואני ממש לא אוהבת את זה. מה שכן כיסה את הטוסיק ולא הראה את החריץ- הזדקר באזור המותן מאחורה, מה שחייב אותי ב"פנסים", דבר שמעצבן אותי מאוד (אם אני משלמת על מכנס 200-300 שקלים אני רוצה שהוא יהיה מושלם, שלא לדבר על כך שאני תמיד מוסיפה למחיר עוד 20-30 שקלים כי בגלל הגובה שלי או יותר נכון חוסר הגובה- אני תמיד צריכה לקחת את המכנסיים לקיצור), מה גם שאני לא אוהבת את המראה שנוצר עם ה"פנסים". יש לי שני מכנסיים שיושבים עליי מעולה ונקנו ב"ציפי" ביפו- שני ג'ינסים אבל האיכות ירודה והם היצטקמקו בכביסה. רק מה? זה מוכיח לי שקיימת גיזרה שכן מתאימה לי, זה לא בשמיים. אני פשוט מחפשת כאלה אבל איכותיות! בנות, אנא עיזרו לפלפל האומללה למצוא מכנסיים שיישב עליה פיקס וגם יהיה איכותי....

Fun Fair

New member
הבעיה היא

שברגע שמבנה הגוף שלנו לא תואם בדיוק לתבנית שעפ"יה תופרים את המכנס, זה לא יכול להיות מושלם
עצתי לך- בקסטרו, זארה וכו' מייצרים ב mass production ולכן קשה למצוא שם גזרות ייחודיות יותר (אם כי אני מסייגת ואומרת שבעבר, כשעוד קניתי בזארה, תמיד שנאתי את העובדה שגזרת המותן של המכנסיים שלהם הייתה צרה יחסית...). נסי ללכת לחנויות קטנות יותר (לאו דווקא חנויות מעצבים, אם כי זו גם אופציה. יש חנויות עודפים שבהם אפשר למצוא מוצרים במחיר סביר), ששם יש יותר סיכוי שיוכלו להתאים לך מכנסיים. שם גם יש סיכוי שאם תצטרכי תיקון, הוא יעלה לך פחות...

כן זה נורא מבאס אבל

אני יודעת שזה קיים, כי עובדה שיש לי שני ג'ינסים כאלו, שיושבים מושלם... יש לך המלצה לחנויות ספציפיות?

Fun Fair

New member
האמת שכן, אבל

אני פשוט לא יודעת לומר לך את שמן
אלה החנויות בתחילת דיזנגוף (ועוד 2 בבן יהודה) שאני תמיד עוברת לידן, נכנסת, קונה ומעולם לא הסתכלתי איך קוראים להן. בשישי אני שם, מבטיחה ונשבעת שאעצור ואסתכל

אני מאוד מאוד אודה לך כי זה

מאוד חשוב לי. אין לך מושג כמה זה מתסכל. זה עוד יותר מתסכל כי אני לא שמנה ויודעת את זה.יש לי גוף ממוצע לחלוטין ואני לא יכולה למצוא בגדים שיושבים טוב על הגוף! רק שתדעי שמבחינת מידה (שתקבלי פרופורציות של הגוף..) בזארה ורנואר אני מידה 36-8 ובקאסטרו אני מידה 38. בחנויות קטנות שאינן רשתות או בחנויות שהן רשת והמידות שלהן קטנות יותר (כמו אירית או יופ וכאלה) אני באמת 38-40, כמו שכתבתי בהודעה הראשונה. בטאג וומן אני מידה 1. כלומר: לחלוטין לא שמנה וזה מאוד מתסכל! (לא שאני חושבת ששמנות לא מתוסכלות כשהן לא מוצאות בגדים אבל יש להן חנויות ייעודיות שהבנתי שהן דיי מוצלחות, לפחות לפי הקטלוג האחרון שראיתי של "עונות" עם מכנסיים לרייר עליהן ואילו לממוצעות פשוט אין
) זה דבר שמלווה אותי שנים, כל פעם שאני חושקת בקניית מכנסיים אני הופכת למתוסכלת ועצבנית בעקבות המדידות...

Fun Fair

New member
אני אגיד לך איפה אני רואה את הבעיה

למעשה, כל החנויות שמייצרות ב mass production עובדות לפי מס' מסויים של גזרות שהן כביכול "אוניברסליות". הבעיה מתחילה מזה שאין כזה דבר "אוניברסלי"...
אני ,למשל, רחוקה מלהיות רזונת, אבל לכי תמצאי הסבר לזה שיש חנויות שבהן אני מידה 3, חנויות שבהן אני 42, חנויות שבהן אני מידה 46 וחנויות שבהן אני 4 (ונרשמה אפילו חנות שבה אני מידה 40
)??? ואגב, כחלק גדול מהחנויות אני חייבת לעשות תיקונים, ולמה? כי אני אולי סופר-פרופורציונלית, אין לי בטן ואין לי תחת, אבל יש לי מותן רחבה ואני גבוהה ולכן- מידות 42 צרות לי במותן ויושבות אחלה על הישבן והרגלים ומידות 44 יושבות לי טוב במותן, אבל יושבות לא יפה על הישבן ובמפשעה כי יש עודפי בד. אני יכולה כמובן לקנות מכנסיים נמוכים, אבל אני כבר לא בת 16 ומכנסיים גבוהים זה יופי, אבל אני עוד לא בת 40 (חוצמזה, אז זה אומר שאני אצטרך לעשות "פנסים" במותן...) תוסיפי את העובדה שיש חנויות שבהן- על המידה הרשומה בטיקט את צריכה להוריד 2 מידות או להוסיף 1 כדי להגיע למידה האמיתית... ותביני שלכווווווווווווווווווווווווווולם יש בעיות

תני לי את הגובה שלך ואני אהיה מבסוטה ../images/Emo6.gif

ולהיות סופר פרופורציונאלית זה מעולה. רק תני לי פרופורציות טובות ואני מבטיחה לא להתלונן לעולם על המידה שמופיעה על התווית!
אצלי הבעייה היא חוסר הפרופורציות... מישהו רוצה תחת במתנה, ללא תשלום? ואני מסכימה איתך- מכנסיים גבוהים זה יופי, תלוי לאיזה גיל ואילו מכנסיים נמוכים מידי- מתאימים בעיקר לבנות 16. אוף, אני מתחילה לחשוב על להתחיל להזמין מכנסיים אצל תופרת, שיישבו בול...

למעלה