שאלת חשיבה

H i l u s h

New member
שאלת חשיבה

יש לי שאלה, נניח שניה שיש 2 אנשים: הראשון בעל משקל עודף של כ4-5 קילו בלבד. השני בעל משקל עודף של כ30-40 קילו. שניהם הולכים למכון ומתאמנים באותו מאמץ, וגם אוכלים את אותם הדברים. מי יתחיל להוריד במשקל מהר יותר? כלומר למי יותר "קל" להוריד במשקל? -תודה לעונים- הילה

H i l u s h

New member
כך חשבתי,

אבל אפשר לצרף לזה הסבר בבקשה?

leahle

New member
אם זאת שאלה למחשבה

אני מוכנה לנסות את מה שההגיון שלי אומר. אומנם 2 האנשים עושים את אותה הפעולה ומרימים אותו משקל ואוכלים אותו הדבר, אבל לא לקחת בחשבון שהשמן מרים איתו עוד 40 קילו נוספים שאין לשני ולכן הוא בעצם בצורה עיקפה "מרים" יותר ומכניס אותו הדבר ולכן המאזן השלילי שלו יהיה גדול יותר. ועוד משהו, כמה שהאדם שמן יותר, יותר קשה לו לבצע כל פעולה והגוף שלו דורש יותר אנרגיה לביצועה, אבל זה רק בהתחלה וכאלה שעוד לא בכושר כי מצד שני, אפשר לראות אנשים בעלי עודף משקל שפיתחו כושר וסיבולת טובה וכך יוצא שבעל עודף משקל יכול להיות בכושר יותר מאדם רגיל שלא בכושר, ולאותו אדם שלא בעל עודף משקל יהיה קשה יותר לבצע את אותן פעולות בדיוק. הכל חשיבה, שום דבר מקצועי או בעל ידע, מעניין עכשיו עד כמה צדקתי או טעיתי

השמן והרזה

השמן יותר ירד יותר מהר ,כי ככול שאתה כרוב יותר למשקל האידיאלי שלך כך יותר קשה לך לרדת במשקל

spoild

New member
אל תשכחו שאצל אדם שמן

מסת השרירים גדולה יותר, מפני שהוא צריך לזוז ולהניע את עודף המשקל השרירים מתחזקים וגדלים. לכן גם חילוף החומרים יהיה מהיר יותר. אבל מי ירזה קודם אני לא בטוח.

למעלה