שאלת חלק:

kitt

New member
שאלת חלק:

הבורג של ביטול החופש בהגה מסובב עד הסוף (החופש כמעט נעלם לחלוטין). הבנתי שזה מראה על סוף חייה של תמסורת ההגה. השאלה היא איפה אני מוצא תמסורת הגה חדשה לחיפושית 1303L שנת 73 1300? והאם זו תמסורת חלזונית או מסרק? וכמובן השאלה הכי חשובה, האם אפשר ופשוט להחליף את החלק לבד?

kobix1

New member
מסרק!

באמריקאיות זה מסרק! ולהחליף אותו לבד זה סיפור מהסרטים! צריך לפרק את מיכל הדלק .את כל התפוחים שם את הגלגלים בקיצור בלאגן! וחשוב שאם כבר פותחים את העסק לא מתקמצנים ומחליפים שם את כל הגומיות! תמיד אפשר להשיג חלקים משומשים ולהשתשמש בהם! למרות שלאמריקאיות קשה להשיג חלקים כאלו! בכל מקרה של הגה . בלמים . הייתי מיעץ לך לעשות את זה במוסך שמבין ויודע להתעסק בזה לא הייתי רוצה לשמוע שסובבת את ההג לצד ימין והאוטו המשיך ישר ...

zxram

New member
המלצה

טוב אז כשהחיפושית שלי עוד הייתה של אחותי, משהו כמו חצי שנה(טסט שעבר) היה חופש עצבני בהגה והיה צריך להחליף שם את המסרק, והמוסכניק הערבי שלה החליף אותו בחלק מפירוק , 500 שקל וכמובן שעכשיו התחיל לי חופש מחדש אני ממליץ לך להשיג חלקים חדשים , תחשוב אם לך זה התקלקל אחרי 30 שנה , כמה שנים פחות כבר נסעה אותה חיפושית שיפורקו לך ממנה את החלק הזה 27-30 שנה ככה שאותו החלק הוא בעצמו אשפה. אל תעשה את הטעות שאנחנו עשינו , לך על חלק חדש

למעלה