שאלת חלב אם...

Hope and Faith

New member
שאלת חלב אם...

שאבתי חלב ושמתי במקרר לא במקפיא, אם אני רוצה לצאת מחר מהבית ולקחת איתי מה לעשות? לחמם לפני היציאה ולהשאיר בתיק שלו ולתת לו? זה בטח כבר יתקרר ויהיה בטמפ' החוץ? לא לחמם ולתת לזה להגיע לטמפ' החוץ לבד? כמה זמן אפשר להשתמש בו ככה כשזה לא במקרר? או שאולי עדיף לשאוב שוב בבוקר ולא להכניס למקרר בכלל? אני בד"כ שואבת בסביבות 0700 בבוקר ואני כנראה יצטרך את הבקבוק לסביבות 1200 בצהריים, זה לא הרבה מידי זמן לחלב אם לעמוד בחוץ??? תודה למי שיודעת....

miss1s

New member
כמה תשובות....

תשמרי בצידנית קטנה של בקבוקים (אל תחממי לפני), אני מניחה שאת הולכת למקום שיש בו מים חמים, אז תבקשי מים חמים וכוס וזהו. אם את איתו לא עדיף לך כבר להניק? את יכולה מקסימום להניק בצד או עם הגב לאנשים אם לא נוח לך עדיין להניק ליד אנשים, וחוץ מזה יש לך פורום מקסים לכל ענייני ההנקה (317) כדאי לך להציץ שם במאמרים על חלב שאוב וכו'

Hope and Faith

New member
תודה ...

אני לא בטוחה שיהיה לי מים חמים לחמם את הבקבוק, אני לא רוצה להניק בחוץ ליד אנשים זרים אני ממש לא מרגישה נח עם זה, ראיתי במאמרים בפורום הנקה שאפשר להשאיר את החלב בטמפרטורת החדר בחורף עד 10 שעות אז אני אשאב בבוקר ולא ישים בכלל במקרר. תודה רבה!

בק 2003

New member
רק תקחי בחשבון

שאם את לא תניקי ותתני בקבוק את תחושי גודש וסביר להניח שתתחילי לטפטף.... אם את בכל זאת רוצה לנסות להניק מבלי שיראו לך (גם אני מאד ביישנית) יש כמה שיטות טובות לעשות זאת כשנמצאים מחוץ לבית.

Hope and Faith

New member
אני יודעת אבל

אני לא יהיה בבית רק למשך שעתיים בערך, אני אנסה להניק ממש לפני שנצא בתקווה שזה יספיק לו עד שנחזור, הבקבוק זה רק למקרה חירום.

בק 2003

New member
אם את רוצה

אני יכולה לשלוח לך מסר עם עצות להנקה בפומבי (טוב, לא לפני כולם... כאשר נמצאים מחוץ לבית)

למעלה