סתאאאאאם, מזל טוב. אם אתה מתכוון לעשות את מה שאני מכנה "תאילנד הקלאסית למטייל הישראלי" אין צורך בחיסונים. אני מאמין שהכיוון שלכם הוא בנגקוק כמה ימים-צ'יאנג מאי טיול ג'יפים-איים שבוע וחצי והביתה. חייב לציין שאני לא רופא, ואם תחליט לא להתחסן אז זה על אחריותך בלבד (אם אתה מתאשפז בבנגקוק, הקפה עליי...) טיול נעים, בן
קודם כל שיהיה במזל טוב!!!!!! אם אתם לא נוסעים לאזורים נגועים אז אין צורך בחיסונים . אני הייתי בקוסמוי ,קופאנגן,.קנצנבורי ופאטיה. ובמקומות האלו אין צורך. ואם אתם רוצים לעשות בכל זאת אז,פוליו טיפוס הבטן,צהבת B,.
בכל מקרה...אפשר לחטוף את זה גם בארץ. מה שכן, אם אתם מכוונים להגיע לאזור הגבול של תאילנד עם מיאנמר (בורמה) מומלץ לשקול לקחת מלרון, אומנם בתאילנד אין מלריה (המלך הכריז מלחמת חורמה על מלריה לפני יותר מעשר שנים והם הצליחו להכחיד אותה כאן|) אבל בצד הבומזי של הגבול בייחוד בין מעבר 3 הפגודות עד 150 ק"מ דרומית למה הונג סון, יש עדיין מלריה ואת היתושים זה לא ממש מעניין שיש גבול שם
לכו למשרד הבריאות, הם מעניקים חיסונים לפי המקום אליו אתם נוסעים והמקום בו תגורו. בגדול הסיכויי לחטוף משהו בתאילנד בייחוד אם אתם גרים במלון הוא אפסי אבל למה לקחת סיכונים ?