שאלת חז"ל

MishaB7

New member
גם אני נוסע לכנס

כמה שעות לוקחת כל הפרוצדורה (הרצאות, הסברים, ראיונות וכו´). צריך להתכונן לראיונות ? ראיונות כמו ראיונות עבודה ? משהו רציני ? ושאלת הבונוס : הרצון שלי/העדיפויות שאני אמלה בסוף הכנס ישפיעו בכלל ? נ.ב. אין לי שום מושג לאן אני רוצה ללכת כי אני לא מכיר את החיילות האיכותיים שמתעסקים בהנדסת חשמל. בטחון שדה כבר הזכרנו, נכון?

גלילי 21

New member
כמה נקודות:

1.תפנה לך את כל היום זה יכול לקחת הרבה זמן ותביא איזה כמה לחמניות לדרך. 2.הראיונות לרוב בנויים משני חלקים בדרך כלל חלק ראשון ראיון אישי שבו הוא שואל אותך כל מיני שאלות כגון מה אתה חושב על המקצוע האם אתה אוהב את המקצוע וכדומה החלק השני יהיה טכני שבו ישאלו אותך שאלות טכניות לגבי המקצוע שלמדת (אותי לא שאלו כמעט שאלות טכניות אולי בגלל שאני אדריכל.) 3.חשוב להרשים בראיונות הצעה שלי תכין כבר תשובות לכמה מהשאלות הנפוצות בראיונות עבודה כגון : תביא 3 תכונות טובות ו3 תכונות רעות שלך וכו´. 4.תקבל במהלך היום טופס שהוא בעצם שאלון עדיפויות . שאלון זה רציני היחידות תמיד ינסו לקלוט אנשים מתאימים שעברו את הראיון בצורה הטובה ביותר וגם שהביאו רצון לבוא ליחידה. 5.חשוב מאד להבין שלכל יחידה יש מספר תקנים (מקומות) לעתודאים לכן ככל שיש שמספר העתודאים במקצוע מסויים גדול יותר ככה יש קרב קשה יותר להגיע לשיבוץ "טוב"

roiopt

New member
שאלת חז"ל

קיבלתי זימון ליום כנס חזרה לשירות בו יתארו את התפקידים השונים המוצעים בתור עתודאי (אלקטרואופטיקה...) מישהו היה בזה כבר? מה עושים שם? האם הראיונות שבאים אחר כך באמת נוראיים כמו השמועות שמסתובבות לגביהן???

בננית 24

New member
שימו לב חשוב מאוד../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo117.gif

הכנס והראינות הם שני ארועים נפרדים בכנס באים לראות ולשמוע, זה הזמן לשאול את כל השאלות (מיקום/ שעות עבודה/ תנאים/ סוג אנשים ) בראיונות באים בעיקר להשמיע אין מה לבוא "מוכנים" לכנס , מה שכן, כדי להביא קורות חיים כי נציגי החילות נמצאים שם ומתעניינים בכם טיפ קטן - קורות חיים = עמוד אחד , יותר מזה אין סבלנות לקרות (יש בערך800 עתודאים כל מחזור אתם לא לבד..)

למעלה