שאלת חוקיות...

אודו

New member
שאלת חוקיות...

הי לא ברור לי אם זה מותר, אבל מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר להוריד את כל פירקי המקורית? ראיתי את הרוב בביפ אבל אין לי יותר ביפ... ניסית באי מיול לכתוב "star trek tos - 1x01, 1x02..." אבל זה מצא קבצים עם מעט מאוד משתמשים (1-3 בד"כ). הייתי מעדיף משהו שלא קשור למירק... אני זוכר במעורפל שכבר הועלה הנושא הזה, אבל ניסיתי לחפש ולא מצאתי, אז עם מישהו יכול לרענן את זיכרוני, תודה

אודו

New member
אבל

זאת בטח איכות עשרים וארבע אלף מגה שבא אי אפשר ממש לדעת שספוק וולקני כי הוא נראה יותר מידי כמו וורף

אודו

New member
אתה לא מכיר?!?

שאתה רואה קובץ שהגודל שלו 24 אלף מגה והוא נראה נורא. איכות DVDRIP? זה משהו כמו 350,000. זה ממש טוב! אבל עד עכשיו לא ראיתי שום דבר בכזאת איכות בקאזזה

itstzar

New member
אם היה לך פרק בגודל של 24 אלף מגה

כלומר 24 ג'יגה, חוץ מזה שהיה לוקח לך שנים להוריד אותו, אלא היית יכול לראות את הנקבוביות בעור של ספוק

Lu Tze

New member
אממ... אני חושב שאתה מתכוון

ל-24 מגה, או 24,000 קילובייט... בכל מקרה, פרקי TOS נפוצים בקאזה באיכות DVDRIP. תעשה חיפוש ותראה.

Lu Tze

New member
למעשה כן...

Errand Of Mercy ממולץ בחום. יש גם את Mirror Mirror שעוסק במציאות חלופית. ואת The Enemy Within שהמציא את הרעיון של "התאום הרשע".

תודה )

נשאר לי להוריד את ERRAND קשה למצוא פרקים של TOS אין כמעט משתמשים שמחזיקים בכאלו ענתיקות

למעלה