שאלת חוזה בגן פרטי

שאלת חוזה בגן פרטי

שלום רב , יש לי פעוטה מקסימה בת שנתיים (באוקטובר ) , אני רשמתי אותה לגן פרטי . בעלת הגן רוצה את כל הציקים עד אוגוסט מהיום כאשר החוזה אומר שאם אני רוצה להוציא אותה (מכל סיבה שהיא ) אני צריכה לשלם קנס של 60 יום ! האם מקובל ?? לידיעה הגן מאוד מבוקש ואולי בגלל זה הבעלת גן "מסכימה לעצמה " לעבוד בכאלו תנאים מוקשחים . כמו כן אנו מחפשים בית (אולי לא באזור ) , עתיד להיות בסביבות מרץ ולכן הדילמה . מה דעתכם ? מה לומר לה ? אני חייבת לסגור את העניין היום . תודה

ממה שאני יודעת-

גן שחבר בארגון גני הילדים הפרטיים מחתים על חוזה אחיד לפיו אם את עוזבת את מחויבת לשלם קנס של חודש מלא (כלומר- 30 יום). אני מניחה שאם החוזה שלה הוא כזה, היא לא משתייכת לארגון גני הילדים הפרטיים. נסי לדבר איתה ולראות אם יש על מה לדבר. קשה לי לייעץ לך אם בגלל סיבה כזו לא לרשום את בתך לגן, אבל אין ספק שזה מאוד מאוד מרגיז! אם הגן מוצלח מכל בחינה אחרת, כולל הצוות, אולי הייתי "מתפשרת" על זה. קצת מרגיזה אותי גישה כזו, אבל השאלה מה האלטרנטיבות שלכם.

אילתית 2

New member
אצלנו גן פרטי

יש חוזה סטנדרטי הם מקבלים את השיקים בתחילת השנה לכל השנה כל הורה לפי הנוחות שלו מבחינת 1 לחודש / 10 לחודש אבל כל השיקים דחויים אצלהם ובמידה ועוזבים את הגן אז יש חודש הודעה מראש שמשלמים עליה - רק חודש

jojo04

New member
אצלנו גם הקנס ל-60 יום

אך אין תשלומים מראש לכל השנה. צ'קים עבור 3 חודשים, כל 3 חודשים

למעלה