שאלת חובבן

mike791

New member
שאלת חובבן

היי לכולם, מצטער מראש אם השאלה שלי נאיבית מדי. רציתי לשאול האם בן אדם מבוגר (יחסית) ללא נסיון קודם יכול לשחק בליגת IFL? או לפחות להתאמן עם אחת הקבוצות? כלומר, מה הנתונים הפיזיים המינימליים (גובה/משקל/מהירות/עוד משהו שלא חשבתי עליו) ו/או יכולות הנדרשים לכך? אני פשוט הייתי רוצה לנסות את מזלי בספורט הנפלא הזה אבל לא בטוח האם זה לא מאוחר מדי. מעולם לא שיחקתי פוטבול, האם זה בכלל אפשרי ללמוד את המשחק בפרק זמן קטן? אשמח לכל התגובת. תודה!

c0g

New member
כן

לא חסרים שחקנים בני 30+ ליגה, ויש גם יותר "זקנים" מזה, כך שאם אתה לא בגיל הפנסיה, יהיה בסדר. מבחינת נתונים פיזיים, אלא אם יש לך בעיה פיזית משמעותית, גם כאן אין הגבלות. חלק מהשחקנים נמוכים וקטנים (ומהירים), ועדיין יודעים להוריד אנשים פי 2 גדולים מהם. זה יותר ענין של מנטליות מאשר ענין של גודל ממש. מה שכן, אם אתה נוטה להיפצע, ובמיוחד פציעות "שלד" כמו פריקות ונקעים, בגיל מסויים הפציעות האלה הופכות להיות יותר חמורות, וכדאי לך להיזהר. אם אין לך נטייה כזאת, אז באמת שאין בעיה. אם יש לך נטייה כזאת, אז ההשתתפות לשיקולך. בכל מקרה, אתה מוזמן לנסות! מבחינת הקושי ללמוד, זה לוקח זמן, אבל הליגה בהחלט מוכנה ורגילה לקבל שחקנים שלא מכירים את הטכניקה, ואפילו לא את החוקים, וללמד אותם כל מה שהם צריכים לדעת. אני חושב שרוב הליגה מורכבת משחקנים שלא היה להם ניסיון קודם לפני שהם התחילו לשחק בליגה. איפה אתה גר?

mike791

New member
תודה על התגובה

המהירה והמעודדת! :) נשמע שלפחות שווה לי לנסות. אני גר ברחובות.

Yo-man

New member
ובן כמה אתה?

אחרי שהגדרת עצמך כמבוגר עוררת את סקרנותי

mike791

New member
אז איך מתחילים?

ראיתי שיש משחק בשבת הקרובה בת"א. חשבתי ללכת לראות מקרוב במה מדובר.

royfr

New member
סליחה - ראיתי את מקום המגורים

ללא קשר, אחרי שתראה במה מדובר, נסה לצור קשר עם הקבוצות (כל אחת מהשבע), ותראה איך אתה יכול להצטרף. מן הסתם אתה תקח על עצמך התחייבויות כמו אימונים, משחקים וכו', אז כך את זה בחשבון.

omrili77

New member
20:00, לא 19:30

המשחק הוקדם ב-45 דקות מ-20:45, השעה הרגילה שבה אנחנו מארחים, ל-20:00

reifba

New member
לא ענית לי בהודעה פרטית

אבל אם אתה רוצה טרמפ הלוך ושוב למשחק צור איתי קשר

למעלה