שאלת זכות קדימה בתמונה המצורפת (מבוסס על מקרה אמיתי ) מי צריך לתת זכות קדימה למי?
Z zagzagzag New member 12/6/03 #1 שאלת זכות קדימה בתמונה המצורפת (מבוסס על מקרה אמיתי ) מי צריך לתת זכות קדימה למי?
P papapa New member 12/6/03 #8 ../images/Emo3.gif זה כן הגיוני... א-ב-ל , גם מה שאני אמרתי הגיוני תחשבי ... למי יש זכות ? לזה שנוסע ישר, או לזה שרוצה להשתלב ?
../images/Emo3.gif זה כן הגיוני... א-ב-ל , גם מה שאני אמרתי הגיוני תחשבי ... למי יש זכות ? לזה שנוסע ישר, או לזה שרוצה להשתלב ?
N NBGirl New member 12/6/03 #10 צודק.. א-ב-ל לא תמיד כל-כך ברור בשטח מי משתלב. למשל במזלג, שזה לא ממש צומת T וקשה לראות מי אמור להשתלב.. לכן קבעו חוק יותר ברור (והגיוני).
צודק.. א-ב-ל לא תמיד כל-כך ברור בשטח מי משתלב. למשל במזלג, שזה לא ממש צומת T וקשה לראות מי אמור להשתלב.. לכן קבעו חוק יותר ברור (והגיוני).
P papapa New member 12/6/03 #11 אני לא ממש יודע מה זה "מזלג" כאילו, אני כן יודע מה זה מזלג שאוכלים איתו אבל מה זה לעזאזל ה"מזלג שהתכוונת עליו ?
אני לא ממש יודע מה זה "מזלג" כאילו, אני כן יודע מה זה מזלג שאוכלים איתו אבל מה זה לעזאזל ה"מזלג שהתכוונת עליו ?
N NBGirl New member 12/6/03 #12 קשה להסביר.. זו התפצלות של הכביש, שאתה לא ממשיך ישר אלא פונה ימינה או שמאלה..
N NBGirl New member 12/6/03 #3 זכות קדימה לבאים מימין.. ויש מקרים כאלה- שמשני כיוונים יש תמרור תן זכות קדימה, נתקלתי בזה כמה פעמים. צריך פשוט לזכור שצריך לתת זכות קדימה לבאים מימין.
זכות קדימה לבאים מימין.. ויש מקרים כאלה- שמשני כיוונים יש תמרור תן זכות קדימה, נתקלתי בזה כמה פעמים. צריך פשוט לזכור שצריך לתת זכות קדימה לבאים מימין.
N NBGirl New member 12/6/03 #9 אין לי שמץ ../images/Emo6.gif זה אכן מוזר. אני ראיתי את זה במקומות כמו קיבוץ.. אז לך תדע..
Z zagzagzag New member 12/6/03 #13 ../images/Emo3.gif אני דווקא ראיתי את זה במקום די מרכזי בהרצליה... (צומת מסוכן + כביש מפותל + תיכון = )
../images/Emo3.gif אני דווקא ראיתי את זה במקום די מרכזי בהרצליה... (צומת מסוכן + כביש מפותל + תיכון = )
P papapa New member 12/6/03 #19 ../images/Emo3.gif אני גר דיי רחוק משם ... ואני לומד ב "היובל" פעם הבאה שאני יסתובב שם, אני ינסה לשים לב
../images/Emo3.gif אני גר דיי רחוק משם ... ואני לומד ב "היובל" פעם הבאה שאני יסתובב שם, אני ינסה לשים לב
T This is my nickname New member 12/6/03 #20 לפי תנאי הדרך והמקרה אמור להיות לב' תמרור עצור. בכל מקרה לא אמור להיות זכות קדימה לפי מה שאמרו לך: א. זכות קדימה לבא מימין ב. זכות קדימה לנהג שנוסע ישר (או זה שמשתלב צריך לתת זכות קדימה)
לפי תנאי הדרך והמקרה אמור להיות לב' תמרור עצור. בכל מקרה לא אמור להיות זכות קדימה לפי מה שאמרו לך: א. זכות קדימה לבא מימין ב. זכות קדימה לנהג שנוסע ישר (או זה שמשתלב צריך לתת זכות קדימה)