שאלת זיהוי מי מכיר מי יודע לגבי מרבה הרגליים המצורף
M mazoneli New member 19/12/05 #2 ../images/Emo51.gif מצאתי לבד מדובר בנדליל שאינו מסוכן לבני אדם הוא חופר מנהרות באדמה לחת בעומק 20-40 ס"מ, מתחח טבעי בסוף אני עוד אצתרך לשלם לו
../images/Emo51.gif מצאתי לבד מדובר בנדליל שאינו מסוכן לבני אדם הוא חופר מנהרות באדמה לחת בעומק 20-40 ס"מ, מתחח טבעי בסוף אני עוד אצתרך לשלם לו
ל לִיאֲת New member 19/12/05 #3 אה, זה לא מסוכן? כי נדמה לי שזה מה שמצאנו אצלנו בבית כמה פעמים. אתה יכול לשים כאן קישור למקורות שלך, שאלמד? תודה.
אה, זה לא מסוכן? כי נדמה לי שזה מה שמצאנו אצלנו בבית כמה פעמים. אתה יכול לשים כאן קישור למקורות שלך, שאלמד? תודה.
M mazoneli New member 19/12/05 #4 נכון הוא אכן ממשפחת הנדלים אבל הוא אינו נדל אלא נדליל, מקורותי הם אנציקלופדית "החי והצומח של ארץ ישראל" לאחר הזיהוי אני מחפש ברשת לאישוש המסקנות ואכן מצאתי אישור די קרוב לזיהוי בפורום שכן. בלי שום קשר אני ממליץ על האנצקלופדיה המדוברת.
נכון הוא אכן ממשפחת הנדלים אבל הוא אינו נדל אלא נדליל, מקורותי הם אנציקלופדית "החי והצומח של ארץ ישראל" לאחר הזיהוי אני מחפש ברשת לאישוש המסקנות ואכן מצאתי אישור די קרוב לזיהוי בפורום שכן. בלי שום קשר אני ממליץ על האנצקלופדיה המדוברת.
ט טסונמי1 New member 19/12/05 #11 ../images/Emo6.gifתגיד- אילך הנעליים האלה? אני לא מורידה אותם מהרגליים- שיא הנוחיות הצמח הוא סוג של נציץ שמש מלאה מעט מים
../images/Emo6.gifתגיד- אילך הנעליים האלה? אני לא מורידה אותם מהרגליים- שיא הנוחיות הצמח הוא סוג של נציץ שמש מלאה מעט מים
M mazoneli New member 19/12/05 #9 סוג של פילונדרון שניצל ממשתלה, עציץ או אדמה מה כדאי ואם אפשר זיהוי של הזן הספציפי הזה.
ט טסונמי1 New member 19/12/05 #12 פילודנדרון ביפי- רצוי באדמה בחצי צל- הרבה מים לקחת בחשבון שהוא נעשה ע נ ק י [לא מטפס]