שאלת זום איך אני עושה זום אאוט בקיובייס? תודה
ג גונזילצ New member 6/11/05 #2 תפרט קצת זום איפה בkey editor או במראה הכללי? בגדול עם כפתור ה G וה H אתה עובד.
י יiסי ה New member 6/11/05 #3 בסיקוונסר אם אני מעוניין להגדיל או להקטין את הערוצים עצמם. יותר נכון את הקטעים שיושבים על הערוצים. סתם כך זה מגדיל, ואני מחפש איך מקטינים בחזרה. תודה.
בסיקוונסר אם אני מעוניין להגדיל או להקטין את הערוצים עצמם. יותר נכון את הקטעים שיושבים על הערוצים. סתם כך זה מגדיל, ואני מחפש איך מקטינים בחזרה. תודה.
H HeavenlyB New member 6/11/05 #4 הפינה בצד ימין למטה יש שני פיידרים שאיתם אתה יכול לקבוע את הרוחב והגובה של הערוצים.
י יiסי ה New member 6/11/05 #5 תודה ענקית!!! כמעט העפתי פרוייקט לקיבינמט מעצבים שהוא רק גדל וגדל.... תודה!!!!
ג גונזילצ New member 6/11/05 #6 עוד משהו... אם תלחץ על החץ הקטן ליד או מעל הפיידרים האלה יפתחו לך אופציות קבועות של זום כמו גם אופציית הsnap track heights הרצויה כאשר אתה מגדיל או מקטין ידנית את גובה הטרקים(כשאתה גורר את שולי הטרק למטה או למעלה כדי לשנות גובה)
עוד משהו... אם תלחץ על החץ הקטן ליד או מעל הפיידרים האלה יפתחו לך אופציות קבועות של זום כמו גם אופציית הsnap track heights הרצויה כאשר אתה מגדיל או מקטין ידנית את גובה הטרקים(כשאתה גורר את שולי הטרק למטה או למעלה כדי לשנות גובה)