שאלת ז´רגון

ofirgaon

New member
שאלת ז´רגון

כשאני שומע בקשר "ארז, מה נסגר עם החשודים?" "קונטלו ושוחררו.. מה היה לי לעשות איתם.." מה זה אומר?? מה זה "קונטלו"? "לקנטל" חשוד? מה זה?..

אני יסביר לך

קונטל- זה בדוקאים -אם אני לא טועה לעצור או לעכב חשוב צריך למלות עליודויות כל מנידוחות מעצר דוחות ופעולה וכשאר הדוחות אני מקוה שעזרתי לך רועי

ofirgaon

New member
אתה אומר שזה אומר למלא דו"ח בדוקאי?

כן, יכול להיות.. אשמח לשמוע עוד רעיונות..

י צ ח ק י

New member
רועי מה אתה מבלבל בשכל זה לא בדוקאי

אפ אתה לא יודע אל תמציא סתם דברים

dz108

New member
קונטל

בעבר הרחוק "קונטל" היה השם של נייר הפחם השחור המשמש ליצירת מספר עותקים. בסלנג המשטרתי כיום מדובר על מילוי דו"חות באופן כללי, ובד"כ בהקשר של מילוי "דו´ח תנועת בדוקאי".

ofirgaon

New member
תודה! האם יש מצב של

לרשום ת.ז. של מישהו בדו"ח, אבל לא לכתוב עליו דו"ח תנועת בדוקאי? למשל אני הולך לאירוע של התפרצות לרכב, וליד אני רואה שני בני נוער שנראים לי עבריינים קטנים. האם אפשר לכתוב את הת.ז שלהם למשל בדו"ח פעולה (1072) או בדו"ח אחר כמו תנועת בדוקאי אבל שהוא פחות חמור ממנו?

dz108

New member
דו"חות

ראשית - דו"ח תנועת בדוקאי איננו חמור כלל ועיקר שכן מדובר בדו"ח שהולך לצרכי מודיעין ואין המדובר ברישום פלילי. הכל תלוי בהנחיות הגורם הממונה עליך - אבל אם כל הפרטים נמצאים בדו"ח הרגיל (כולל פרטי לבוש, רכב, מיקום וכו´) אז ככלל לא צריך לכתוב דו"ח תנועת בדוקאי נוסף (שכן הפרטים ימצאו את דרכם מדו"ח הפעולה לרכז המודיעין הרלוונטי כך או כך - וזה מה שחשוב).

dz108

New member
תיקון

ברשותכם - תיקון. רק אחרי שכתבתי את התשובה ראיתי ששאלת לגבי רישום "במקום" ולא "בנוסף". אם הפרטים היחידים שיש לך הם פרטי הנערים - מספיק דו"ח תנועת בדוקאי בציון העובדה שנעשתה עבירה בסמוך למקום הימצאם, אם ברצונך לציין פרטים נוספים (חילופי דברים מעניינים וכו´) - הרי שיש למלא דו"ח פעולה - ההנחיה היא שיש למלא כל מה שיכול לשמש את רכז המודיעין / החוקר הרלוונטי בהמשך. שוב - הכל בכפוף להנחיות שניתנות לך ע"י הגורם הממונה.

ofirgaon

New member
כן אני יודע מה זה דו"ח תנועת בדוקאי

אבל חשבתי שזה חמור יחסית.. מישהו פה כתב בפורום לפני כמה חודשים שכדאי להיזהר במה שכותבים כי זה כאילו "מקטלג" את הבן אדם בתור בדוקאי.. גם אם הוא סתם במקרה היה במקום בלי שום קשר.. ד"א מי אתה? לא זכור לי שראיתי אותך בפורום הזה..

dz108

New member
מי שכתב צדק (חלקית).

כל מה שנרשם בדו"ח תנועת בדוקאי אכן נרשם במחשבי המודיעין - אבל הדרך משם ועד להגדרה של "בדוקאי" המצריך פקיחת עין מיוחדת ע"י רכז מודיעין עוד ארוכה הדרך.

חביבי כאן על טעות משלמים מחיר כבד

סתאאאאאאם בצוק ואל תתחיל להשתולל בגלל הצחוק

מקלידונת תראי ........... :-B

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בגלל הטעות הזאתי היו פותחים לי צח"מ (צוות חקירה מיוחד) יום טוף וקומקתי (מה הקשר לא יודע ) לכולם

מקלידונת -כנסי שניע ../images/Emo3.gif

ותחשבי על זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחיחיחיחי המשך שבוע טוב-אל תשימי לב אני מחורפן לאללה

israelcops

New member
מקור המושג קונטל - בוודאות

בשלהי שנות השבעים הזמינה משטרת ישראל את חברת דטה קונטהאל לתכנן יחידה אשר תתפוס את מקום "המדור המרכזי". חברת דטה קונטהאל הגישה למשטרה את תוכנית הארגון והמבנה של היחידה המרכזית על ארבעת מפלגיה - בילוש, תשאול, מודיעין וסמים. מודל זה היה האבטיפוס להקמת יחידות מרכזיות - ימ"ר במחוזות ובמרחבים השונים במשטרת ישראל. היחידה הראשונה כאמור היתה הימ"ר של משטרת מחוז תל אביב. טופס רישום הבדוקאי "רכש" את שמו כנגזר משם החברה דטה קונטהאל. בשלהי שנות השמונים ועם כניסת המחשב האישי לשוק נעלמה חברת דטה קונטהאל כפי שהיתה מוכרת אז. אין לי מושג מהן קורותיה מאז אבל את טופס הקונטל - זכויות להוגי הימ"ר.

למעלה