שאלת ויסטה

danadandana

New member
שאלת ויסטה

התבקשתי ע"י מכר לחוות דעה בנוגע לרכישת נייד עם ויסטה לעומת נייד עם XP. אני יודעת שעם ויסטה יש המון בעיות של התקלויות עם חומרה שאינה תומכת ויסטה (כמו למשל מדפסות, ראוטרים וכו'). האם תוכלו לתת לי דוגמאות נוספות של בעיות עם הויסטה?

לי יש ויסטה ואני מתקשה להשיג תוכנות

גראפיקה להורדה וכל התוכנות שהתאימו לי בxp לא מתאים לויסטה

bar666xp

New member
איפה להתחיל...

טוב נתחיל בזה שIE7 המובנה באיכסטה התחיל לקרוס מדי פעם השבוע.. {אפילו הרבה יותר ממדי פעם}.. נמשיך בכך שכמעט כל תוכנה שניה במקום להיסגר כשלוחצים על הX קורסת... = צריך לאתחל את המחשב כדי שהשימוש במעבד ירד לפעמים כי לא תמיד התוכנה ניסגרת ונשאר איזה לופ שמעסיק את המעבד. לדוגמה במקרה שלי המודם אין דרייבר.. וגם אילו שמצאתי שאמורים להיות תואמים אז או שאיכסטה לא מכונה להתקין או שהם לא מפעילים את המודם.... בקיצור אין דרייבר למודם... {לא ממש מטריד אותי אני לא משתמש בו כמעט ואם אני ממש יצתרך יפעיל עם לינוקס או יחליט סופית לתת לאיכסטה 64BIT כרטיס טיסה כמו שה32BIT קיבלה}. כדי להגיע להגדרות שבעבר {XP} היו לחיצה או שתיים הפכו להיות טיול שנתי ברחבי מערכת ההפעלה. בקיצור מתחיל להישבר לי לגמרי מהח_א הזה שרק MS יכולים להבין למה צריך 15G+ בדיסק הקשיח ולמה דרישות הזיכרון המטורפות הללו... כשבלינוקס זה עובד עם חצי והמחשב טס לא זוחל כמו עם האיכסטה.

למעלה