שאלת וויסקי....

charlie85

New member
שאלת וויסקי....

קיבלתי בקבוק וויסקי grants's (הבקבוק המשולש) שישב אצל סבא שלי בערך איזה שתי מאות(הלוואי)... והבעיה היא שיש לו מעין פירורים(לא הרבה דא"ג) בקרקעית כנראה מהפקק שהתפורר במשך השנים, שמעתי שגרנטס הוא וויסקי לא רע וחבל לי לזרוק אותו אז אם יש לכם עצה או פתרון לתעלומה אני אשמח לשמוע... תודה.

D r a m b u i e

New member
לא ברור לי איך הפקק

יכול להתפורר היות ומדובר בוויסקי שהפקק שלו (חוץ ממיני סינגלים) הוא מברזל. בכל אופן אם מדובר על בקבוק ישן מאוד עם פקק משעם אז זה בהחלט ייתכן, ואז אתה יכול לסנן אותו. אם זה היה ליקר הייתי אומר לך שהליקר "התפרק" אבל לא שמעתי שתהליך כזה קרה בוויסקי...

Jack Daniel

New member
לסנן זה....

די בעייתי פד גזה או פילטר בריטה אולי?
שהבקבוק יעמוד כל הלכלוך ישקע למטה...ואז עם צינורית מלאה במים קצה אחד בוויסקי וקצה שני אתה מחזירק באצבע ואז עוזה לכלי אחר והמיים "נופלים" נוצר וואקום ששואב אחריו את הנוזל הרצוי או עם הפה. תן לו שאכטה ואז מייד לכלי קיבול... דווח לנו על התוצאות בעניין פתרון בעיית "וויסקי מקולקל" אולי זה הדבר הגדול שקרה לנו מאז "ראסטי נייל"

הכי טוב לסינון...

תשתמש בפילטר נייר של קפה (ממכונות הקפה של פעם... לפני האספרסו) זה מסנן מעולה ואפשר לשים אחד בתוך השני.

charlie85

New member
בדרך לפתרון...../images/Emo6.gif

טוב אז פתחתי את הוויסקי ומזגתי כוסית... ואני חי בינתיים(אם יהיו שינויים אבא שלי ידווח לכם...), חוץ מזה שהוויסקי סביר, אז יש לי חשדות לגבי התפוררות של הנייר שעווה הזה שנמצא תחת הפקק לשמירה על ואקום(ריק) כמו בפקק של קוקה קולה... בקיצור נראה לי שאני יסנן את הוויסקי בכל זאת, ינקה את הבקבוק ויחזיר חזרה מה שיהיה יהיה, תחזיקו אצבעות... אה וג'ק דניאלס אם אתה קורא אז ספר לי על "פרשיית הרסטינייל" שהזכרת אני חדש בפורם אז תעדכן...

Jack Daniel

New member
../images/Emo101.gif../images/Emo9.gif אחות אחות.....

איפה החבאת את ה "מיים 60%" אני חולה...צמא....

D r a m b u i e

New member
סיפור הרסטינייל?

אני עייף אז בקצרה מאוד. מעשה בסקוטי שהחליט לזקק לעצמו וויסקי. קנה דוד ושעורה וזיקק לעצמו יופי של וויסקי. כעת צריך היה ליישן אותי, לא התעצל ובנה חבית מעץ אלון, כדת וכדין. לאחר שלוש שנות יישון, הזמין את כל הכפר, תקע ברז בוויסקי, מזג לכוסות, ו...לחיים!!! כל הסקוטים כאחד עיוותו את פניהם וירקו את המשקה הדוחה החוצה. הסקוטי האומלל והקמצן שלנו לא ידע את נפשו מרוב ייאוש ומצד שני לא רצה לבזבז את הוויסקי שכל כך עמל עליו. לבסוף החליט למהול כל מנה וויסקי בחצי מנת דרמבוי. עשה זאת וראה כי טוב. לאחר שסיים את החבית, החליט לבדוק מה היה בחבית, אולי משהו הרס לו שם את המשקה. לקח גרזן גדול, ביקע את החבית ו...מה ראה בתוכה? מסמר אחד חלוד שהוא שכח שם ביום שהרכיב את החבית. וכך נולד לו הקוקטייל המפורסם ואחד המשובחים שבהם, הרסטי נייל או בעברית, מסמר חלוד.

Jack Daniel

New member
70% ../images/Emo9.gif והופה....לוריד

יש תקציב לעירוי לגבולין או ל דיאליזת הנסי VSOP? אחות, אחות...

Jack Daniel

New member
../images/Emo101.gif ../images/Emo12.gif

מה איתך? אני ג'ק אחיו הצעיר של ג'ם בים בן דודו האמריקאי של ג'וני ווקר, נראה לי את צריכה לעשות family reunion בבר שלך המצב קשה....

night mistress

New member
האאאא....אני חשבתי שקוראים לדוד שלי

ביילי.. זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

למעלה