שאלת התקן

שאלת התקן

פעם קודמת ששאלתי ראיתי שיש כאן הרבה בנות שהשתמשו/משתמשות. אז אני עם התקן כבר 3 חודשים. בתחילה הוא נפלט אחרי כשבועיים, מיד אח"כ הכנסתי עוד אחד. עברתי כבר 2 מחזורים , מזעזעים. כבדים מאד מאד מאד! הבנתי מהרופא שזה נורמלי ותוך כמה חודשים אמור להסתדר ולחזור פחות או יותר לדימום סביר.. הייתי מחכה, אבל בבדיקות דם שעשיתי לפני כשבוע התברר שאני סובלת מאנמיה חריפה, ורופא המשפחה אומר שאם זה לא ישתפר אאלץ להוציא את ההתקן
האם המחזורים הכבדים האלו נשארים? מתמתנים? מישהי מכירה או חוותה תופעה של אנמיה בגלל מחזור כבד? תודה רבה.

imasarit

New member
לא מניסיון אישי -

ייתכן דימום כבד בשלושה מחזורים. אם יותר - צריך לפנות לבירור רפואי. מצרפת קישור לאבחון עצמי.

טולי145

New member
אני עם התקן הורמונלי

אין לי מחזור כמעט בכלל מאוד מרוצה. לגבי התקן מכני הבנתי שזה יכול לגרום ליותר דימום אין לי מושג סליחה שלא עזרתי

nochda

New member
המירנה נחשב התקן הורמונלי או מכני?

...גם צריכה להגיע להחלטה בקרוב... ובכלל האם המירנה מומלץ או שיש לו חסרונות משמעותיים?

vishenka11

New member
מירנה זה הורמונלי. אני איתו

כבר יותר מ-3 שנים, אין לי מחזור בכלל ואני מאוד מרוצה.

לא רשמת איזה התקן יש לך...

לי יש מירנה כמעט 5 שנים ואני מאוד מרוצה. המחזורים פחתו בהדרגה עד שנעלמו לגמרי. נורא מוזר לי מה שאת כותבת. הייתי מתייעצת עם רופא נשים טוב+קוראת קצת ברשת.

ההתקן שלי מכני. נחושת - T

קבעתי שוב תור לרופא הנשים, אבל מה שהבנתי ממנו עד עכשיו שזה "קורה", "בדרך כלל עובר" וכד'. גם ברשת לא ראיתי תשובות ברורות. ורופא המשפחה מצד שני מודאג מאד ואומר לי שאם אלו הערכים של בדיקת הדם וההתקן הוא הגורם צריך להוציא אותו. בקיצור, אני מבולבלת וחשבתי שכאן יהיה לי מן מדגם. אני רואה שהרוב עם מירנה

שיבולת76

New member
גם לי יש נובה T

המחזורים שלי היו רגילים בשבילי (תמיד יש לי מחזור כבד), לא הגעתי לאנמיה. היתרון שלו שהוא בלי הורמונים שמורידים לי את החשק המיני לאפס. תעדכני מה אמר הרופא.

NORD

New member
לי יש התקן שאינו הורמונלי,

המחזורים הראשונים אחרי שהוא הוכנס היו כבדים ואחר כך התמתנו מאוד, אבל נראה לי שלא נתקלתי בתופעה ברמה שאת מתארת, כלומר לא חשבתי בכלל על אנמיה או משהו ברוח זה, ולכן לא יכולה לעזור, רק לאחל בריאות.

תודה רבה! עזרת.

אם את אומרת שהתמתנו, נראה לי שווה לחכות עוד חודש חודשיים.

למה לא עשית מירנה?

אני זוכרת שכשהתלבטתי זאת היתה ההמלצה מספר אחת- אם כבר התקן אז רק מירנה (אני מרגישה כמו פירסומת מהלכת
)

אפרופו ההודעה שלמעלה...

זה היה אחד הניסיונות להחזרת החשק. מירנה זה עוד פעם הורמונים, רציתי משהו מכני.

למעלה