שאלת התעוררות .......

shelycat

New member
שאלת התעוררות .......

אני באופן אישי שייכת למתעוררים הלא נחמדים, בבוקר אני צריכה את השקט שלי להתעורר בקצב האישי שלי וכל פנייה אליי לפני שסיימתי להתעורר כראוי "זוכה" בתגובות פושרות ביותר, ואני לא אתחיל לספר מה קורה כשמעירים אותי, אז ממש נתקלים בצד התוקפני והלא נחמד שלי וזה כולל אנשים שמצלצלים בעיקביות בפעמון הבית (במקרה הטוב אני אתאפק) וטלפונים חצופים כשאני ישנה שבהם אני עונה בעצבים שניתן להבחין בהם מצידו השני של הקו וחברים שלנו יודעים לא להעיז להעיר אותי כי זה ילווה בזה שאני מודיע למטלפן שהוא העיר אותי ומנתקת ולעיתים אני בכלל לא אזכור שאותו אדם התקשר. אז איך אתם בבוקר (או בכל שעה אחרת של התעוררות מהשינה) אתם מאלה שקמים עם שיר חדש בלב (לא יכולה להיות לידם בבוקר) ומשתפים את כולם בזה, או שאי אפשר לדבר איתכם עד לסוף רוטינת הבוקר שלכם?

kisses

New member
אוקי זה תלוי עם משהוא מתקשר

מהארץ כמו אמא שלי ואני עדיין לא התעוררתי אז אני לא אנפנף אותה חס ושלום. אבך עם זה משהוא מקומי אני תמיד אגיד; אני ישנה ושאני אתקשר מאוחר יותר. השאלה היא האם הכוונה שלך שליקאט לבעל? איך אני מתיחסת לבעל?

תוכי

New member
אני בדר"כ

מתעצבנת אם זה טעות במספר ובעיקר בימי שישי שאני ישנה בדר"כ עד 11 בבוקר (השלמת שעות) או אם מתקשרים ההורים של בעלי ומשגעים אותי

רחלילי

New member
אגב טלפוני יום שישי-איזה חוצפה להלן

לפני איזה שנה מתקשרים אלינו יום שישי בבוקר אין לאף אחד כח לקום אני לאט קמה ומגלה שבטלפון מדברת איתי מזכירה אלקטרונית שרוצה נורא למכור לי מזרן של אירופלקס!!!! ניסיתי לנתק וכלום המזכירה המשכיה לדבר את הודעתה המוקלטת. חשבתי שזו ממש חוצפה וחשבתי מה יהיה עם סבתא שלי (שאז היתה עדיין בחיים ומאד חולה) שלו היה זה ביתה, היא היתה צריכה עם ההליכון ללכת להרים את הטלפון וכאלה ולגלות שזו מזכירה עם הודעה מוקלטת. זעמתי. ההודעה הובילה אותי לשירות הלקוחות שלהם ושם שוחחתי זועמת עם המנהלת של המכירות והיא ממש התממה ולא הבינה למה אני כועסת וכמובן לא הסכימה לומר לי מי אחראי למסע המכירות הנורא הזה. מה שהיא לא ידעה זה שרגע קודם שוחחתי עם מוקדנית שנתנה לי באדיבות את שמו של המנכ"ל של אירופלקס. ישר התקשרתי ל-144 כשבתכניתי להתקשר אליו זועמת. ביום שישי בבוקר. לצערי הרב היו איזה 5 כאלה עם אותו שם בתל אביב ככה שירדתי מזה ונותרתי (עד היום) זועמת אני בחיים לא אקנה מהם משהו.

יעלי2

New member
אני קמה בבוקר עם שיר חדש בלב

בעיקרון השעון שלי מכוון לשעה 07:30. אם אני צריכה לקום קודם נאמר ב 06:30 או לטיול באמצע הלילה, אני אתקשה להתעורר בערך דקה שתיים ואז אני אפ על הרגליים. חשוב לי לישון 7.5-8 שעות בלילה ואז אני פשוט קופצת מהמיטה. (לעומת זאת אם אני ישנה 5 שעות אני ממוטטת כל היום). אבל אפשר להכניס אותי לקטגוריה של המקיצים מהר.

טלפון ממישהו לא חשוב על הבוקר

מביא לי את הקריזה. אבל בדר"כ אני קמה לי באושר, עם שיר חדש בלב...

jess ועוד

New member
אוי ויי איזה שאלה

אני יכולה למכור את אמא שלי מתוך שינה ואת אבא שלי לתת במתנה ואת אחותי אני מלווה לכל דורש אני אפופה לגמרי כשאני מתעוררת ניר יכול לשבת שעות להסתכל עלי מתעוררת כי לוקח לי שעות בדרך כלל גם אני מתעצבנת כשמעירים אותי מטריקת דלת או מצעקות או מצלצולים למיניהם (בעיקר שכנים לא מתחשבים שבשעות צהרים חייבים לבדוק אם יש מישהו ישן וצועקים מהחלון לילדים למטה שלא יעשו רעש...)

nikit1

New member
אני נוראית...

קשה מאד להעיר אותי ואני מאד לא נחמדה כשאני מתעוררת. בדר"כ לפני שאני קמה אני לוחצת על ה"סנוז" כ-6 פעמים וגם אז אני רחוקה מלהיות ערנית...גם אחרי שאני כבר על הרגליים לוקח לי הרבה זמן להתעורר ותשובה בת יותר משתי הברות אי אפשר לחלץ ממני (החצי השני שלי לא מנסה אפילו- הוא תופס מרחק עד אחרי כוס הקפה הראשונה שלי...)

שמופית

New member
אני בד"כ מתעוררת בכיף

(אלא אם כן אני שפוכה מעייפות) ומעירה את תמיר עם איזה שיר (פעם שרתי לו "מי הולך היום לגן ?" ומתוך שינה ועם חיוך מאוזן לאוזן הוא ענה לי "אני"
) אבל הכי אני שונאת להתעורר מצלצול של טלפון !!! גם אני משתדלת תמיד להרים, כי אולי זה דחוף וחשוב, אבל בד"כ כשאני מדברת מתוך שינה, אני לא זוכרת אחר כך כלום - לא עם מי דיברתי ולא מה אמרתי...

danaziv

New member
בוקר../images/Emo5.gif

אני ממש לא טיפוס של בוקר.מאוד ,מאוד ,מאוד קשה לי להתעורר בבוקר,כמו שג´סיקה אמרה גם אני בלי להניד עףעף ימכור את אמא ואבא ומי לא שלי. לכן לא מומלץ כ"כ להתקרב אליי אלא לחכות לפחות עד הקפה הראשון. בלילה לעומת זאת אני כמו פרפר,מלאת אנרגיות

אופה3

New member
ואו, זה באמת תלוי מי מעיר את מי

אני גם צריכה להתעורר בשקט, במיוחד בשבתות, בשאר הימים נורא קשה לי לקום בבוקר, ובעלי מתחיל להציק לי כבר משעה שש בבוקר, עם השם מאקמי מאקמי, קומי קומי, וזה מעצבן אותי, וקצת קשה לי, ואני מנסה לגנוב עוד קצת שינה , אבל אין לי ברירה חייבת לקום לעבודה אבל לפעמים אני קמה כמו טיל, שוטפת פנים, מצחצחת שיינים, והולכת לעבודה צי´ק צ´יק, וזה בדרך כלל ביום שישי בחמש בבוקר, כי אני חייבת לטוס לעבודה לעומת זאת ביום שבת, אבוי למי שיעיר אותי, ולא חשוב מי זה יהיה, טלפון, בעלי או לא יודעת מי, אני חייבת לקום בקצב שלי, לשתות את הנס, עם הסיגריה ולהתאושש, אחר כך נראה מה עושים, אבל לפחות חצי שעה אני צריכה להתאושש. כל טוב והמשך שבוע נעים האופה

אביבית1

New member
אני בדרך כלל

מעופפת בבוקר גם שעה וחצי אחרי שהתעוררתי. לטלפונים אני לא עונה כי בדרך כלל אני לא שומעת את הצלצול, אלא אם אביחי במילואים והוא מתקשר בבוקר מוקדם (מה שנקרא שמיעה סלקטיבית)

מאי26

New member
אני מצטרפת אלייך שלי.. אולי לא

במימדים האלה, אבל גם לי קשה מאוד לקום בבוקר. יש ימים שמשום מה אני מתעוררת מהר, אבל הם הימים היותר נדירים, ובדרך כלל, בימי עבודה רגילים ממש קשה לי. הדבר המעצבן הוא שקורה לי לפעמים בשישי - שבת שאני קמה מוקדם, מתוך הרגל, ודווקא אז אני קמה מאוד מהר, כאילו להכעיס (אלניס מוריסט כבר שרה על זה: isn´t that ironic? ואגב, מישהי הזכירה את נושא הסנוז - אני נוראית בנושא הזה, בגלל שאני יודעת שלוקח לי שעה להתעורר, אני מכוונת כל יום את השעון הרבה יותר מוקדם משעת הקימה הרגילה, נותנת לו לצלצל כל עשר דקות כשמתוך שינה אני עושה לי את החישוב הפנימי כמה זמן נשאר לי עוד... וכמובן ארז חוטף עצבים, כי הוא מאלה שמתעוררים מהר והסנוז לא נותן לו לישון.

למעלה