שאלת התמצאות

שאלת התמצאות ../images/Emo132.gif

היכן אני מוצאת את הקישור להמלצותיכם על ספרים בנושא גידול ילדים? חיפשתי במאמרים- אך לשווא. תודה.

irisgh

New member
ב'שאלות נפוצות' יש סעיף 'ספרים וסיפ

ספרים וסיפורים. הנה, תראי בעצמך

mamick

New member
"101 עצות לגידול פעוטות"

ראיתי המלצה על הספר ב"שאלות נפוצות". יש שם רק המלצה אחת (אין תגובות). הספר נראה מעניין. אולי יש עוד דעות עליו?

לא קראתי, אבל

אפשר לראות קטע די ניכר ממנו באתר של פוקוס ולהתרשם אישית כי, למען האמת, זה מאוד אישי ומה שמתאים ומתחבר לאחד מעצבן את השני.... אני בעד לקרוא כל ספר הורות אפשרי (בגלל זה מחודש הבא יהיה לי מנוי בספריה) ולקנות רק את אלו שממש מתאימים ורוצים אותם כמקור מידע זמין. לא תמיד אני פועלת ככה - שי ספרים שקניתי בלי לבדוק קודם (למזלי "ילדים -האתגר" לא היה אחד מהם כי הוא מעצבן אותי בצורה מטורפת ואצלנו בבית הוא נקרה "ילדים - האויב"). הסיבה שאני מאמינה בקריאת הכל היא שמכל דבר כשה אני לומדת - גם מ"ילדים -האתגר" קיבלתי רעיונות וטכניקות שאני מאוד מוקירה. מתכוונת לחפש את 101 עצות בספריה כיה נראה לי מאוד מעניין ומכיל נקודות שמרגישות לי נכון (וגם כמה שלא - אני תמהה לכוונה שלהם ב"פסק זמן" - אני אישית לא מאמינה בתשב ותחשוב על זה אבל X עצות שלא מתאימות לי לא יפריעו לי לאמץ את Y העצות שכן וללמוד על הלוגיקה מאחורי ה-X על מנת למצוא שיטות חליפיות) <אוריון של שי אף פעם לא חושבת לפני שהיא מדברת (או מתקתקת) לכן היא תמיד מבולבלת>

למעלה