שאלת התם |בוקר טוב|

aymanzt

New member
שאלת התם |בוקר טוב|

קודם כל תבורכו על הפורום הנחמד.. אני מאד אוהב ביליארד (סנוקר פחות יצא לי לשחק).. אני רוצה לרכוש שולחן שישמש בעיקר לביליארד (משומש) מה עליי לבדוק.. איזה מידה (7 או 9 פיט?) מה צריך להיות הגודל המינימלי של החדר?? היכן ניתן לרכוש שולחן משומש משופץ? האם אתם יכולים להמליץ על מקום אמין ? (אולי באיזור חיפה והצפון)? מה טווח המחירים לשולחן משופץ 9 פיט ובמה תלוי השוני במחירים? תודה לכל המשיבים.. יום טוב

drums123

New member
אני אענה ממה שאני יודע.

לפי דעתי אפשר לקנות שולחן 7 פיט, אבל צריך שיהיה איכותי, אחרת כל חווית המשחק מתבזבזת. 8 פיט זה כבר גודל סביר, אפשר לקנות שולחן כזה משומש של CROWN נגיד, ולהציב בבית ויהיה אחלה (אל תקנו מתקפלים!) 9 פיט זה כבר ליגה, אבל המון מקום והמון כסף. שולחן 9 פיט משומש אפשר למצוא באיזור ה-5000 שקל נראה לי, אב להחדר, צריך להיות גדול מאוד. בגדול אתה צריך לקחת את מידות השולחן, ולקחת 140 ס"מ לכל כיוון, כדי שהשולחן יתאים לחדר. אל תפסול נסיון לשים אותו באלכסון. מקווה שעזרתי במשהו

9ball master

New member
תשובות

שלום וברוך הבא לפורום
כל מה שרצית לדעת לגבי קניית שולחן אתה יכול למצוא במדריך לקניית שולחן. תוכל לראות שם טבלה שגודל חדר עבור שולחנות בגדלים שונים וכן מה צריך לבדוק בעת קניית שולחן. האם אתה מחפש שולחן פול (ביליארד) או שולחן סנוקר (שעליו אתה משחק ביליארד)? היצע הדגמים בארץ הוא מאד נמוך וגם לא כל כך איכותי כך שהאפשרויות שלך די מצומצמות. לגבי משומשים, אתה יכול לבדוק בלוחות של העיתונים בשבת וכן בלוחות באינטרנט. כמו כן אתה יכול לשאול במועדונים בסביבת מגוריך, לפעמים המועדונים מוכרים שולחנות ישנים. תבדוק גם עם חנויות הביליארד השונות, לפעמים יש להם גם משומשים. לגבי אמינות, עוד לא נתקלתי באיש מכירות אמין בארץ, כולם מנסים לדחוף לנו זבל מהמזרח כאילו שמדובר בציוד הכי מקצועי שיש.... פשוט תעשה קצת שיעורי בית לפני הקניה.

aymanzt

New member
../images/Emo51.gif לכם על התשובות

תודה לדרמס ןלמאסטר.. אני אשתדל לבוא ולבקר כאן ככל הניתן.. חן-חן לכם ויישר כח

למעלה