שאלת התיעצות

Zavyam73

New member
שאלת התיעצות

בוקר טוב בנות, יש לי שאלת התייעצות איתכן ואשמח לשיתוף פעולה ולדעתכם האישית. הקטנצ'יק שלי עומד להיכנס למשפחתון, הוא בן חצי שינה בסוף השבוע הזה. במשפחתון יש שני חדרים של תינוקות עד גיל שנה. חדר אחד גדול של 6 תינוקות ושתי מטפלות, וחדר שני קטן של 3 תינוקות ומטפלת אחת, אני מתלבטת איפה לשים אותו, באיזה חדר. בנוסף בחדר הגדול שתי המטפלות מעשנות, לא חלילה ליד הילדים אבל הן יוצאות מידי פעם להפסקת סיגריה, לא מפריע לי שהן יוצאות מפריע לי שזה נדבק בבדגים והקטן שלי מכניס כל דבר לפה כולל חולצות של מי שמחזיק אותו (תקראו לי משוגעת אבל גם אני וגם בעלי-אפילו יותר-רגישים לזה). אבל אם אני מתעלמת מבעיית העישון, החדר הקטן עדיין לוקח כי זה פחות ילדים ויותר אישי אבל החדר קטן! זה לא יכול להפריע לקטנציק אם הוא מבלה שם את מרבית שעות היום? אשמח לדעתכן....אני צריכה להחליט ללכת לשם להסתגלות תודה

galit74

New member
אם את מרגישה שעדיף החדר הקטן

אז מה ההתלבטות? ולא את לא משוגעת, במה שקשור לילדים שלנו אסור אף פעם לוותר. תבקשי שכשמחזיקים אותו ישימו עליהן חיתול בד נקי שהילד יחזיק בו ולא בחולצה שלהן.

Zavyam73

New member
אני מתלבטת רק כי החדר הוא דיי קטן

והוא מבלה שם את רוב שעות היום, ואני חוששת שזה לא קטן מידיי...הוא יהיה שם עם עוד שני תינוקות. לגבי החיתול בד חשבתי על זה אבל זה לא ממש בר יישום, כי לדעתי הן תשכחנה לשים אותו כל פעם. אשמח לעוד תגובות

galit74

New member
מה הוא כל היום סגור בחדר?

לא מוציאים החוצה? חשוב שכן יהיה חדר גדול עם מרחב, הילד יתחיל לזחול עוד מעט. לגביי החיתול אני תמיד שמה, כי גם הבן שלי מתחיל ללקק לי את החולצה, זה בר יישום אם תתעקשי.

למעלה