שאלת התיעצות

bobichabobic

New member
שאלת התיעצות

היי כולם, אני עומד בזמן הקרוב לעשות רישיון על 125 סמ"ק. והתחלתי להסתובב בפורום על מנת ללמוד קצת לגבי קטנועים של עד 125 סמ"ק. ומהמעט שאני מסתובב בפורום, אני שם לב שאתם ממליצים לאנשים לקנות סאן יאנג או אתם מדברים על חברות אחרות, חוץ מ KYMCO. האם יש סיבה מיוחדת? האם KYMCO כזאת גרועה בקטנועים? אשמח לתגובות על מנת ללמוד מניסיונכם. ומודה מראש למגיבים :)

e-shfiyut

New member
חלילה!!

אני רוכבת על קימקו. ויש להם המון דגמים נפוצים ואמינים לא פחות מהמקבילים של סאן יאנג. אבל זהו ויכוח נצחי... אני מאוד מרוצה.

לויטה1

New member
גם אני

רוכב על KYMCO. לא יודע מה קראת או מה כתבת, אני מרוצה: כלי אמין מאד.

אבן חצץ

New member
שאלה באיזה כלים

יש להם דגמים בעייתיי, אבל לא ב-125, המובי, הג'וקי כלים אמינים מאוד ונמכרים כבר כמה שנים, הניו דינק נראה כלי ממש מפתה, אני אישית רוכב על מובי- אחלה כלי

bobichabobic

New member
סתם סקרן

אני לא כתבתי, אני רק מריפרוף בפורום ניסתי להבין למה אין הרבה דיבורים על קימקו. כי סה"כ חברה שלי שיש להם רשיון אחד מתוכם קנה קימקו, וכל השאר רכשו סאנג יאנג ואמרו לי שאני לא העז להתקרב לקימקו. ולמי שרכש את הקימקו אין לו שום בעיה איתו, אז סתם החלטתי לבדוק האם קימקו חברה אמינה.

TOMMEYLEE

New member
עובדה פשוטה...

אנשים שיש להם רכב או כל מוצר אחר אך במיוחד כלי רכב יותר רגישים אליו ונוטים להפריז בערכו. הרי למעט מאוד אנשים יש באמת ניסיון אישי עם הרבה סוגים של כלים מחברות שונות לאורך זמן, ולכן הם לא יכולים באמת עובדתית ואוביקטיבית להעיד לגבי הכלי הכי טוב... אם הרבה אנשים מדברים על כלי זה או אחר יכול להיות שהוא פשוט נמכר יותר ולכן יותר מדברים עליו זה לא אומר שהמתחרה פחות טוב.. ככה זה בכול תחומי החיים. שים לב כשתקנה כלי פתאום תשים לב ליותר כלים מהסוג הזה בכביש זה עניין פשוט של קשב...בני אדם אוהבים לחזק את עצמם על רכישה ולכן הם "פתאום" ישימו לב שהכלי שקנו "הפך" פופולארי... לסיכום, תנסה באמת לראות מה אומרים על כל כלי ולא מספר באנשים שאומרים את זה. אולי הכי טוב לשאול מוסכניקים כי להם יש הרבה ניסיון ..בהצלחה. אגב אני גם רוכבת על קימקו (50) ומרוצה עד השמיים.

למעלה