שאלת התייעצות

ShirShir

New member
שאלת התייעצות../images/Emo27.gif

עשיתי פריסת מילים בנוגע למקום העבודה עבור חבר. בתקופת הזמן הגדרנו 3 שנים, הקלף שיצא הוא 7 חרבות. מה זה אומר? איך הייתם מפרשים זאת?

monik

New member
בכדי לשרוד שלוש שנים יש צורך

בתכנון,,, ולנקוט בשיטות אסטרטגיות,למשל בכל פעם לשחרר מידע או יכולת מסויימת. אולי עדיף להעלות את כל הפריסה על מנת לדייק.

TaPanta

New member
זה בהחלט נשמע כך

אבל נראה לי שהדגש בו הוא דוקא על רימוי עצמי.

ממליצה לך לא להגדיר תקופת זמן

כל כך ארוכה. מניסיוני, הקלפים נותנים תשובות בעלות משמעות רק לפרקי זמן קצרים, עד שנה בערך. ולגבי הקלף, כמו שאמרו, להיזהר ממעשי רמאות ואנשים לא ישרים בעבודה.

ShirShir

New member
אני בהחלט פועלת כך.....

לרב אני שואלת לגבי חודש, 3 חודשים, חצי שנה או שנה. אבל במקרה הזה זה שונה. בכל מקרה, בתקופה שהגדרנו היא פחות חשובה. אני פשוט תוהה איך לייחס את קלף 7 חרבות לתקופת הזמן?

רשף כשף

New member
סדרת החרבות מכוונת לזמנים קצרים

החרבות מתארות פעולות מהירות יחסית שהן בתחום החשיבה. גם סדרת המטות מכוונת לזמנים קצרים יחסית, אך מעט יותר ארוכים מן החרבות שכן המטות מתארים פעולות בתחום העשייה והיצירה, שהן נובעות מתוך יצר ועל כך מהירותן. לעומת החרבות והמטות, שהם יסודות גבריים, המטבעות והגביעים מתארים זמנים ארוכים יותר בהיותם יסודות נשיים. המטבעות יתארו זמנים בתחום המעשי, שהם מהירים יותר מזמנים בתחום הרגשי המתוארים על ידי הגביעים. לסיכום, סקאלת הזמנים בטארות: חרבות (הכי מהר) מטות מטבעות גביעים (הכי לאט) קראתי פעם שהגביעים מתארים זמנים של שנים בעוד החרבות מתארות זמנים קצרים מאוד בתחום של ימים עד שבועות. בכל מקרה, אם זה נוגע לשאלה ששאלת, אני לא מאמינה ש 7 חרבות יתארו תחום זמן של שנים כפי שנשאל בשאלה המקורית.

רשף כשף

New member
ואם בכלל לכוון לנושא השאלה

ייתכן שהשואל משלה את עצמו (ומכאן הרמייה העצמית) שיישאר בעבודתו מספר שנים. הקלף קורא לו לראות את המציאות כפי שהיא, שכן דרוש תכנון אסטרטגי שאינו בא ליידי ביטוי ומכאן השליליות של הקלף. יש מחסור בראייה ארוכת טווח ולכן לא ניתן לראות הרבה קדימה.

היי כשף, חושב אחרת. ../images/Emo3.gif

מטבעות = אדמה (דומם) לאט מאוד גביעים = מים (צומח) יותר מהר חרבות = אויר (מחשבה)מהיר מטות = אש (השראה, רעיון) מהיר מאוד. (כמו ברק) אוהב מיקי

רשף כשף

New member
כן מיקי

שנינו מסכימים שיש הפרדה בזמנים בין היסודות הגבריים לנשיים, רק החלוקה שלך באה מכיוון אחר. בכל מקרה, פרט להגדרות מילוליות, עדיין לא הצלחתי למצוא קונסיסטיות בין היסוד לתקופת זמן (רק מהר או לאט). האם הצלחת למצוא ביסוס זמנים או שגם אתה נוהג להשתמש ב- לאט, מהר וכדומה?

7 חרבות בעיני זה תיחכום

בעיקר בנושא קריירה הוא מסמל תחבולות ותחכום כדי להסיג דברים. מתחת לבגדיו הוא לובש כותונת לבנה המסמלת את כוונתו הטהורה לכן אין בקלף זה שליליות. במידה והקלף מופיע בעמדה שלילית ניתן לפרשו כמשהו נגד השואל עורמה ותחכום היכולים לפגוע בשואל. לדעתי השואל מתאים לשטח המכירות, מחשבים, דברים שכליים, כלכלה, מנהל עסקים וכו',,, באהבה לך מיקי

ShirShir

New member
תודה מיקי, נתת לי מידע רב../images/Emo51.gifאבל-

זה עדיין לא עונה לשאלתי. מה בנוגע ל- 3 שנים
מה יקרה ב- 3 שנים הקרובות
זה טוב
זה רע
איך מקשרים את הקלף לפרשנות בנוגע לזמן

צר לי מאוד

אני לא פורס קלפים מעל חצי שנה. אולי בשבילך ה7 מסמל 7 זמנים, שהם שבועות או חודשים. הגורל הוא בידנו, וביכולתנו לשנותו בכל עת. כל שינוי גורר אחריו שינויים חדשים היוצרים גורל חדש. לכן פריסה לתקופה כל-כך ארוכה אינה נראית לי. באהבה לך מיקי

../images/Emo140.gif

לדעתי יש בנינו יותר הסכמה מאי הסכמה. חוץ מזה לעיתים נחמד גם לא להסכים. זה לא שולל את אהבתי לך.

למעלה