שאלת התחלות

Jazz Singer

New member
שאלת התחלות

מה אתם עושים כאשר לקוח/ה מתחילים אתכם (בעיקר בטלפון)? האם אתם אי פעם התחלתם עם לקוח/ה ואם כן אז איך?

AdiGoldman

New member
פשוט להגיד

שאת לא יוצאת עם לקוחות.. או במקסימום להגיד שאת לא מעוניינת או שיש לך כבר חבר... זה מה שאני הייתי עושה. לרוב זה לא היה מספק אותם והם היו מוצאים איזו תגובה מקסימה אחרת כמו "חבר זה לא קיר" וכל מיני שטויות כאלו אבל אחרי שכבר אמרת את שלך אז פשוט תגידי שאת מצטערת, ובסדרך כלל זה כבר שולח אותם לדרכם חחח

Oיון

New member
בטלפון הרבה יותר קל להציע,

אבל פשוט אומרים, שאסור לך לצאת עם לקוחות, זה לא משאיר הרבה מקום לשאלות..

tenen

New member
לא קרה לי,

הבנתי שקורה בעיקר לנשים אצלנו, מניח שאם יקרה לי אקבל את ההצעה...

Black Star

New member
קורה המון (נו טוב, פרונטלי..)

את רובם המכריע כמובן מנפנפים (אם זה סתם הערות כאלה ואחרות אפשר להתעלם, במידה והם פועלים קצת יותר בשיטת ה"שיווק הישיר והאגרסיבי" אני ממציאה לעצמי חבר). פעם אחת איכשהו התפתיתי לתת את המספר שלי ללקוח שממש נדלק עליי (להגנתי ייאמר שזה היה מעט זמן אחרי שנפרדתי מחבר שלי וכנראה נחתה עליי אי שפיות מסוימת) ואח"כ נאלצתי לסנן אותו חודשים ולברוח כל פעם שהוא הגיע למרכז... פעם אחת התחיל איתי לקוח והקליק היה הדדי אז הסכמתי לצאת איתו - אבל לא קרה מזה יותר מדי מעבר... בכל מקרה אני מניחה שזה בכל זאת שונה בפרונטלי. בטלפוני בחיים לא הייתי יוצאת עם לקוח, נראה לי.

MOJAHADIN

New member
קרה ... ולא מהסס ../images/Emo13.gif

רק חבל שעד עכשיו הלקוחות (ממין נקבה) היו בנות 41, 32, 28 ו24 ... ואני רק בן 22
שום דבר טוב לא יצא ... חוץ מכמה שעות של התכתבות ... אבל זה נחמד בכל מקרה.

תמיד עבדתי פרונטלי

והקטעים האלו מאוד נפוצים גם פרונטלי. המקרים הכי פשוטים היו עם לקוחות שהשאירו פתק עם מספר טלפון - פשוט לא מתקשרים. היו לקוחות שהתקשרו למקום וביקשו לדבר איתי או שפנו באופן ישיר, ולאלו בדרך כלל אמרתי שיש לי חבר. קרה לי בשבוע הספר שלקוח אמר לי "אני לא בקטע של ספרים, אני בקטע שלך", ואמרתי לו שאני עובדת עכשיו ולא יכולה לדבר. הוא חזר למחרת, ויום לאחר מכן... היה לא נעים אבל בסוף הוא הבין והתייאש. לגבי להתחיל עם לקוחות, אני לא פוסלת את זה אבל בעבודתי הנוכחית אני בספק שזה יקרה, כי המגע עם הלקוחות הוא מאוד דינמי ואיך בדיוק אני יכולה להתחיל עם נוסע? "ארזת לבד? רוצה לארוז את מספר הטלפון שלי?"

דאודורנט כבר לא יעזור להם

מקלחת של שעה במים רותחים אולי כן. אני בעד לקחת למשמרת הבאה את עצי הריח האלו של האוטו ולהחזיק ליד האף...

מותר לי

New member
../images/Emo6.gif

האמת... שתוך כדי בדיקה הייתי מנהלת איתם שיחות (בעיקר עם צעירים חייכנים שיודעים גם עברית...), ומכאן ועד הדרך להתחיל איתם היתה מאד קצרה... לא, לא התחלתי עם אף אחד שם, אפשר להרגע
(מזכיר לי שני בחורים חתיכים שטיפלתי בהם, לא זוכרת את שמם, אבל זוכרת טוב מאד איפה הם גרים, ולאחד מהם יש חברה בת"א
)

Paranoid Eyes

New member
חח

אני עובדת במוקד טלפוני.. כל הזמן מתחילים איתי בטלפון.. לא נעים, שיחות מוקלטות. חחח אני פשוט מנתבת את השיחה חזרה לנושא, ורומזת להם בעדינות שירדו מזה.

יוזיק1

New member
"אני אשאל את בעלי אם אפשר לבוא,

ואנסה למצוא בייביסיטר"...... במקרה שלי זה גם אמיתי - אבל כל אחד יכול להשתמש בזה.....

pardoi

New member
למען האמת

ואני והאקס שלי עבדנו באותו מוקד שירות...ופשוט הייתי אומרת להם "סורי אבל חבר שלי יושב לידי כרגע ו...לא נראה לי" היו כאלה ממש חמודים (עוד לפני החבר) שכמעט התפתתי לתת להם את המספר או יותר נכון להתקשר אליהם אחרי המשמרת אבל...ויתרתי על התענוג

למעלה