שאלת התאמה

irisam

New member
שאלת התאמה

רציתי לשאול שם פרטי 1,1,2,1,1 שם משפחה 4,1,4,6,5 תאריך לידה 09.07.1970 בן זוג שם פרטי 1,6,1,2 שם משפחה 3,5,4,4,5 תאריך לידה 11.05.1971 שאלה בקשר : זוגיות , מידת ההתאמה . ושאלה בקשר אלי.. קריירה ומשפחה ?!! תודה מראש

זוגיות

קשר טוב חשוב מאוד העיתוי המתאים להיכרות,אם היכרתם במשך בשנה האחרונה הזמן הוא טוב מבחינתכם,סה"כ יש התאמה בניכם. בשנה וחצי הקרובים את צפויה למעברים קשור לזוגיות ומגורים,אם עד כמה חודשים הקשר בניכם יהיה יציב בלי שום עיכובים אז הקשר טוב. אני רואה בעברך קשרים עם ניתוקים,האם עברת פרידה כואבת אם מבן זוג או במשפחה. אם את עובדת צפויה לך בעוד כמה חודשים עליה בסמכויות-תפקיד אחראי. אם לא, ואם יצרת קשרים לאחרונה ההיזדמנות תבוא מאחד הקשרים. אילן.

irisam

New member
אילן !

ראשית תודה רבה מאד. אכן אתה צודק, פרידה קשה מאוד עברתי מהורי (שניהם נפטרו). שניהם ממחלות קשות (אמי לפני שנתיים , אבי חמש שנים). רציתי לשאול, תוך כמה זמן אתה רואה שינוי בעבודה וקידום ? אני כבר ממתינה לזה מעל שנה , ובקשר למעבר תוך כמה זמן . הכל נכון בגדול, אני ממתינה לשינויים האלה.. אבל לוקח לזה יותר מדי זמן. תודה שוב נ.ב. תאריך החתונה 17.2.03 , מה דעתך על כך ?

כל עכבה

לטובה,כל העיכובים שהיו זה היה בזמן של בדיקת דברים,המתנת הרבה זמן,תמשיכי עוד קצת והכל יזרום. השאלות שאני שואל על העבר והתשובות שאני מקבל עוזר לי ליראות את התמונה. מאחר שעברת את המשבר וזה תהליך שאת מסיימת,התאריך החתונה שנתת פותח לך תקופה חדשה וטובה זה הזמן המתאים נישואין+1. גם בעבודה יסתדר כמו שכתבתי לך. אילן.

איריס חביבה

נראה לי שטעית בהקלדה כשהקלדת את המספרים של השם שלך... (צריך להיות 6 בסוף, לא?) אם אני טועה וסתם נטפלת, קבלי התנצלות.

irisam

New member
צודקת - אילן גם התיחסותך חשובה

את בהחלט צודקת.. השאלה אם זה משנה עכשיו את כל הפירושים ??? נו טוב, מקווה שאילן יתייחס לשינוי שנובע בעיקרו מטעות!!!

למעלה