שאלת השווה...

אי אפשר להשוואות בין התחומים והדיסיפלינות

השונות. איך אפשר? כל אחד ומה שהוא נמשך אליו, מה שקל לו יותר. יש כאלה שטובים יותר במספרים ויש כאלה שיותר טובים במילים פילוסופיה וכל מה שקשור לצד הוורבלי. וגם אם כולנו היינו אותו הדבר בתחום בשביל שנוכל להגיד מה הכי קשה, נצטרך ללמוד את כל המקצועות לפני שנוכל להחליט. זה שאלה יותר מידיי רחבה ללא אפשרות למענה.
 
באמת שאלה בלתי אפשרית

זה כמו לשאול "איזה שחקן יותר טוב: פלה או מאראדונה?" שניהם לא שיחקו באותו תפקיד על המגרש, לכן קשה מאוד לערוך הבדלים ולקבוע מי באמת יותר טוב. דאנטה (שלמרות הכל, בטוח שמאראדונה טוב יותר. נו, מה לעשות? שורשים ארחנטינאים...)
 

Musi© Gi®l

New member
זה לא שאלה של מה באמת יותר קשה ...

זה שאלה של תדמית, היא רוצה לדעת מה לדעת האנשים נתפס הכי קשה- מבחינתם.
 

Musi© Gi®l

New member
לא המקצוע שאת לומדת ../images/Emo3.gif

מה המצב? איך החיים? איך החופש? איך בטירונות?
 

RichardSmith

New member
מתמטיקה נחשבת בין המקצועות הקשים

אבל לא הרבה הולכים ללמוד אותה... כמובן שרפואה. מדמ"ח. יש הטוענים שמדעי הדשא קלילים... אני מקווה שזה כך. (סטודנט לספרות לעתיד...)
 

יוקאס

New member
הם ממש לא קלילים!

הם דורשים עבודת קריאה מאומצת וחשיבה מעמיקה - צא מהנחיתות שמנסים להדביק לך, זה שאתה לא טוב במספרים (אולי כן, אני לא) לא אומר שאתה נופש לך באוניברסיטה. וספרות זה מקצוע חשוב!. אני לא יודעת עד כמה זה קל לקרוא טקסט קצרצר ו"קליל" (עם אוצר מילים של ימי הביניים המושלמים ומטה) של 60 עמודים ולנתח אותו ולכתוב חיבור של לפחות 10 עמודים (ואם יש לך פחות מ10 עמודים יש לך פחות ציון) וכל זה לעוד יומיים. סטודנטית לספרות אנגלית שנפגעה עד עמקי נשמתה (אבל לא ממך באופן אישי אלא מזה שהתדמית של מדעי הרוח כמדעי דשא השתרשה).
 

RichardSmith

New member
../images/Emo122.gif

היי! לא לדכא נפש צעירה עוד לפני הצעד הראשון... לאחר השנה הראשונה (או עדיף, לאחר שלושת השנים) אחזור אליך עם התשובה... (אף על פי שלא סיימתי שלוש שנים במתמטיקה...) חבר שלי ניסח זאת כך: "להוציא 75 אפשר בהליכה, עבור 90+ צריך ממש להזיע." אני בהחלט יכול לכתוב באריכות כאשר אני רוצה... אבל אני ממש שונא... מעדיף מנימליזם... ואני פשוט אוהב שפה ארכאית.
 

M o n a L i s a

New member
כן...

אני מוכנה לאתגר כל אחד עם כימיה אורגנית (לכימאים!) או כל דבר אחר....לא קל
.
 

RichardSmith

New member
ממש מצטער להודיע לך...

עבדו עליך בעיניים! דשא זה לא לרמה שלך, רימו אותך בגדול! חבל שאת הכסף כבר אי אפשר לקבל בחזרה...
 
למעלה