שאלת השבוע הייתם קוראים לכלב שלכם מיינרד ג´יימס קינן או אדם ג´ונס ?
J j i m m y New member 30/5/02 #1 שאלת השבוע הייתם קוראים לכלב שלכם מיינרד ג´יימס קינן או אדם ג´ונס ?
א אל תמותי לי עכשיו New member 30/5/02 #5 נ.ב. בפרטיך רשום הציטוט Think for yourself, Question authority." (TooL) אך למעשה הוגה האימרה הזאת הוא טימותי לירי. כן הוא. איפה הוא? אה הנה הוא שם בתמונה. בחיי!
נ.ב. בפרטיך רשום הציטוט Think for yourself, Question authority." (TooL) אך למעשה הוגה האימרה הזאת הוא טימותי לירי. כן הוא. איפה הוא? אה הנה הוא שם בתמונה. בחיי!
J j i m m y New member 31/5/02 #9 גם TOOL מכירים את טימותי. באלבום Salival ברצועה הראשונה, Third Eye, מי אתה חושב אומר Think for your self ? זה הוא.
גם TOOL מכירים את טימותי. באלבום Salival ברצועה הראשונה, Third Eye, מי אתה חושב אומר Think for your self ? זה הוא.
S suicidal sheep New member 31/5/02 #10 אני אישית רוצה לקרוא לכלבה שלי בוריטו.. אני כל הזמן מנסה לשכנע אותה שקוראים לה ככה אבל היא כבר דבקה ב-בקי.. אוך.. אבל לא נורא כי היא כזאתי מתוקה..
אני אישית רוצה לקרוא לכלבה שלי בוריטו.. אני כל הזמן מנסה לשכנע אותה שקוראים לה ככה אבל היא כבר דבקה ב-בקי.. אוך.. אבל לא נורא כי היא כזאתי מתוקה..
S suicidal sheep New member 1/6/02 #14 ואם יש לכם בעיה אל תקראו, או לחילופין כמו שכבר הומלץ כאן בעבר לך לפורום תלונות וקיטורים..
א אל תמותי לי עכשיו New member 1/6/02 #16 אם הכוונה להערה שלי "מה אתה אומר באמת?????!!!" היא הופנתה כלפי ג´ימי שסיפר לי שבסלייבל זהו סימפול של טימותי לירי. וידעתי את זה כבר. אז..
אם הכוונה להערה שלי "מה אתה אומר באמת?????!!!" היא הופנתה כלפי ג´ימי שסיפר לי שבסלייבל זהו סימפול של טימותי לירי. וידעתי את זה כבר. אז..
א אל תמותי לי עכשיו New member 1/6/02 #18 אתה בטח חושב שאני מפחד ממך והחברים שלך אבל אני רואה בבירור שאלה צעצועים!?!!!!?