וואיי חפירותתתת
חחח גדלתי על דלתות מסתובבות, ככה שיוצא לי לחשוב מדי פעם על "מה היה קורה אם?", ובאמת לפני כמה זמן חשבתי על מה היה קורה אם לא הייתי מכירה את טורי. הרי כמו שכבר כתבתי פה, לא הכרת אותה דרך חברים שבטח גם ככה היו חופרים לי להכיר אותה בשלב מסוים. לא שמעתי את השם שלה ולא ידעתי מי זו, וגם אחרי שהכרתי אותה הייתי די לבד בזה, וזה אל שברגע גיליתי עוד מלא חברים ששמעו אותה, פשוט סתם לא רצו להפיץ את הבשורה אלא להשאיר אותה לעצמם. עוד קטע שמוסיף נופך דרמטי לכל הקטע של "מה היה קורה אם?", זה שהכרתי אותה בדיוק כשעליתי לתיכון. בין ט' לי' (רמת גן והשיטות שלה...). המעבר הזה היה מבחינתי גם משהו מאוד מאוד מיוחד ושונה- ביסודי הייתי הכי נטע זר בעולם! היינו בערך 3 אתאיסטיות בשכבה של 90, בערך 5 שמאלנים וגג 7 אשכנזים. והיו המון פעמים שהם ניסו להסביר לי שאני המפגרת, ושזה הרי ברור שאם אוכלים בשר וחלב נהיה חור בקיבה, וכל מיני דברים שכאלה... לעומת זאת התיכון היה אחרת. זה לא שישר התחברתי שם עם כולם והייתי מלכת ה-משהו, ממש לא, אבל לפחות היה לי יותר קל וכיף למצוא את הפינה שלי, והיא כללה יותר כמו 20 אנשים+מלא נספחים מאשר 2-3. בתיכון גם עברתי קצת את השלב מאחת ששומעת מה שחברות שלה שומעות בדר"כ, ומעדיפה להשאיר את הדעות שלה לעצמה (חוץ מבריטני, ששיגעתי את כולן מההתחלה שהיא גרועה חחח), למישהי הרבה יותר דעתנית, ומישהי שיודעת שהיו אנשים סביבי שעיקמו את האף כשהם שמעו את טורי אצלי באוטו, אבל לא היה לי אכפת בכלל. כי התרגלתי קצת להיות שונה. עכשיו, טורי הגיעה בול בתפר הזה, בין היסודי לתיכון, בשלב הזה שרציתי לשנות בי הרבה דברים. ברור שזה נשמע קיצוני וכאילו עשיתי איזה מייקטובר מונפץ, אבל זה היה תהליך ארוך, שטורי ליוותה אותי די לאורך כולו. אני לא אומרת שאם לא הייתי במקרה מגלה אותה, הייתי עדיין הילדה מהיסודי, אבל אולי הדברים האלה היו יותר מוחבאים אצלי, בגלל שהייתי מרגישה טיפה יותר לבד בחלק מהדעות שלי, ויש לי קטע כזה שאני אוהבת להתווכח רק עם אנשים אינטיליגנטים ששומעים גם מה שיש לי להשמיע, ושנחמד להקשיב להם... חוץ מזה, שכמו שרעות אמרה- למרות שלמזלי הרב לא עברתי מה שהיא עברה (גג קצת פרשס), קל לי מאוד להזדהות עם הרגשות ומחשבות שמתפרצים מתוכה בשירים, והיא באמת מבטאת בעזרת מלים נפלאות, תחושות שאין לי מושג איך להביא לידי ביטוי, בצורה שאף אחד לא מצליח... סליחה על החפירה, אבל דרשת את זה...