שאלת השבוע

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך

noosh

New member
שאלת השבוע ../images/Emo35.gif

כן, לא שאלון הפעם, רעות - תתמודדי. השאלה שלנו להפעם היא: איך החיים שלכם היו נראים אם לא הייתם מתוודעים לטורי? תחשבו רגע סליידינג דורז (דלתות מסתובבות, הסרט), תחשבו שלא הייתם עולים על הרכבת - מה היה קורה? איך אתם חושבים שהחיים שלכם היו עכשיו, איפה אתם חושבים שהייתם? תחפרו כמה שיותר, בבקשה
.

InBaR 85

New member
../images/Emo6.gif

משום מה,חפירות זה לא הקטע שלי
וואו אז חיים בלי טורי...
נמ. אני חושבת שאני הייתי עדיין הייתי שומעת את המוזיקה המבחילה והריקה ששמעתי פעם.. וחלק גדול מהחיים שלי,והרבה דברים שהבנתי במהלך השמיעה של המוזיקה שלה פשוט היו נעלמים..וממש לא הייתי רוצה שזה יקרה
תודה לאל שהכרתי את טורי

רעוּת

New member
בלי טורי חיי היו כ"כ הרבה יותר מאושרים ../images/Emo7.gif

סתם, נו
ועכשיו לחפירות
האמת שרק בשנה האחרונה התחלתי ממש להקשיב לה, הכרתי קצת לפני, אבל היו לי רק כמה שירים שלה, כמו שיש לי הרבה זמרים-של-כמה-שירים, אבל לא היה קשר רגשי עמוק
(אני לא מחשיבה את הבקסטריט בויז, לא באמת הייתי מאוהבת בקווין, הייתי בכיתה ה'
) ואני יכולה להאשים הרבה גורמים, כגון צה"ל (התחלתי להקשיב לה בצבא |חותך|), ולבנון 2 אם להיות דרמטיים וזה, אבל לחפש אשמים אף פעם לא באמת עוזר, אז נדלג על הקטע הזה
אני חושבת שאיפשהו היא עזרה לי הרבה, בקטע ש, לפעמים אני רוצה להגיד משהו או לבטא את עצמי אבל אני לא מוצאת את המילים וזה מתסכל כ"כ, ואז יש את השירים שלה, ותמיד יש שם איזה מילה או משפט או תו, שמתאר את איך שאני מרגישה באותו רגע, או שלפעמים אני רוצה לצרוח אז אני שמה את FTCH וצורחת איתה, ואני לא חושבת שהיה לי אי פעם איזשהו אמן שכ"כ יכולתי להזדהות איתו, ואפילו לא עברתי דברים דומים למה שהיא עברה בחיים, אבל רגשות כמו כעס/ כאב/ אובדן/ געגועים/ שנאה/ אהבה וכו' הם אוניברסלים וגם אם החוויה עצמה היא שונה- הרגשות עדיין דומים. והרבה פעמים במקום להתמודד אז מדחיקים כי זה יותר קל באותו רגע, או כי פשוט אי-אפשר להתמודד באותו רגע, אז נועלים אותם בפנים ושמים כ"כ הרבה מחסומים עד שכבר לא מצליחים להרגיש כלום (דד אינסייד וכו'
)- ואז צריך משהו שייגע עמוק בפנים וישחרר את זה, וזה מה שהמוזיקה שלה עושה בשבילי, ואני חושבת שאם לא היה לי את זה בתקופה הזאת, בכל השנה הזאת בכלל, אז היה יכול להיות הרבה יותר קשה לעבור אותה. (...Guess I thought I could never feel the things I feel, and) אוף, וג'ק ניקולסון כזה פסיכי בניצוץ

boy for pele

New member
ואני לתומי חשבתי שאת מעריצה וותיקה.

כולה שנה :| ואף פעם באמת אין מילים להגיד את מה שחושב. ואם אתה חושב שמצאת, אתה מגלה שזה לא מה שרצית להגיד ממילא.

אני עדיין משתנה בזכותה

בעיקר לומדת על אמנות ונשיות. ואנשים בכלל. וזה מדהים. והמקלדת כאן איומה. אז מתי שהמחשב שלי יעבוד.

shiray

New member
וואיי חפירותתתת

חחח גדלתי על דלתות מסתובבות, ככה שיוצא לי לחשוב מדי פעם על "מה היה קורה אם?", ובאמת לפני כמה זמן חשבתי על מה היה קורה אם לא הייתי מכירה את טורי. הרי כמו שכבר כתבתי פה, לא הכרת אותה דרך חברים שבטח גם ככה היו חופרים לי להכיר אותה בשלב מסוים. לא שמעתי את השם שלה ולא ידעתי מי זו, וגם אחרי שהכרתי אותה הייתי די לבד בזה, וזה אל שברגע גיליתי עוד מלא חברים ששמעו אותה, פשוט סתם לא רצו להפיץ את הבשורה אלא להשאיר אותה לעצמם. עוד קטע שמוסיף נופך דרמטי לכל הקטע של "מה היה קורה אם?", זה שהכרתי אותה בדיוק כשעליתי לתיכון. בין ט' לי' (רמת גן והשיטות שלה...). המעבר הזה היה מבחינתי גם משהו מאוד מאוד מיוחד ושונה- ביסודי הייתי הכי נטע זר בעולם! היינו בערך 3 אתאיסטיות בשכבה של 90, בערך 5 שמאלנים וגג 7 אשכנזים. והיו המון פעמים שהם ניסו להסביר לי שאני המפגרת, ושזה הרי ברור שאם אוכלים בשר וחלב נהיה חור בקיבה, וכל מיני דברים שכאלה... לעומת זאת התיכון היה אחרת. זה לא שישר התחברתי שם עם כולם והייתי מלכת ה-משהו, ממש לא, אבל לפחות היה לי יותר קל וכיף למצוא את הפינה שלי, והיא כללה יותר כמו 20 אנשים+מלא נספחים מאשר 2-3. בתיכון גם עברתי קצת את השלב מאחת ששומעת מה שחברות שלה שומעות בדר"כ, ומעדיפה להשאיר את הדעות שלה לעצמה (חוץ מבריטני, ששיגעתי את כולן מההתחלה שהיא גרועה חחח), למישהי הרבה יותר דעתנית, ומישהי שיודעת שהיו אנשים סביבי שעיקמו את האף כשהם שמעו את טורי אצלי באוטו, אבל לא היה לי אכפת בכלל. כי התרגלתי קצת להיות שונה. עכשיו, טורי הגיעה בול בתפר הזה, בין היסודי לתיכון, בשלב הזה שרציתי לשנות בי הרבה דברים. ברור שזה נשמע קיצוני וכאילו עשיתי איזה מייקטובר מונפץ, אבל זה היה תהליך ארוך, שטורי ליוותה אותי די לאורך כולו. אני לא אומרת שאם לא הייתי במקרה מגלה אותה, הייתי עדיין הילדה מהיסודי, אבל אולי הדברים האלה היו יותר מוחבאים אצלי, בגלל שהייתי מרגישה טיפה יותר לבד בחלק מהדעות שלי, ויש לי קטע כזה שאני אוהבת להתווכח רק עם אנשים אינטיליגנטים ששומעים גם מה שיש לי להשמיע, ושנחמד להקשיב להם... חוץ מזה, שכמו שרעות אמרה- למרות שלמזלי הרב לא עברתי מה שהיא עברה (גג קצת פרשס), קל לי מאוד להזדהות עם הרגשות ומחשבות שמתפרצים מתוכה בשירים, והיא באמת מבטאת בעזרת מלים נפלאות, תחושות שאין לי מושג איך להביא לידי ביטוי, בצורה שאף אחד לא מצליח... סליחה על החפירה, אבל דרשת את זה...

boy for pele

New member
גם, אשכנזיה, גם אתאיסטית וגם שמאלנית?

תגידי זה מדבק? :) ולגבי אמונה באופן עקרוני (נזכרתי בזה בגלל מה שאמתר על חורים בבטן), ראית את הסרט "המאמין"?

shiray

New member
כל היפיי נפש האלה... איככ

פשוט טורי מצמצת פה את חלק מחתך האוכלוסיה... והיא בכלל חצי טורקיה זאתי

boy for pele

New member
חצי טורקיה? מצד האמא אני מניח?

את שולטת בביו שלה, אה? יפה לך. אז ראית את הסרט או לא?

shiray

New member
לא ראיתי את הסרט

אוף ולא זוכרת מאיזה צד... הצד שהיא הייתה אצלם כל הזמן כשהיא הייתה קטנה.היא רק אמרה מתישהו שבכל חופשה היא הייתה אצל סבא שלה, שהיה טורקי, עד שהוא בת כשהיא הייתה בת 9... מזל שהוא מת לא בחופשה, למרות שאולי זה היה יוצר עוד שיר...

FooK MI

New member
את בטוחה שאת לא מבלבלת בין טורקי לצ'רוקי? ../images/Emo3.gif

shiray

New member
אני קורעת אתכן חחח- 3/4 פולניה ו1/4 גרמניה

אמרתי לך, רעות- יש סיבה לטראומות! לא סתם אבא אל"ם (בדימוס) שלמד אוירונאוטיקה ואמא רופאת שיניים.. זה לא בא שום מקום

רעוּת

New member
זה היה כמעט 6:58 ../images/Emo7.gif

are you sure where my spark is here here hereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

behappy

New member
הא, אני רבע יקית, שמינית רוסייה, חצי מרוקאית

ועוד איזה צד בלקני מעורבב ככה שיש לי את כ-ל הסיבות להיות דרמה קווין [שמעתם פעם לוויה של מרוקאים?] חותכת לאורך לרוחב בזיגזגים ועם מרחקי-חתכים שווים באורכים כיאה ליקית טובה וברוח החריצות הרוסית. נה!!

אם כולם כבר מתוודים על מוצא אתני...../images/Emo3.gif

אחלה שאלה לשאלון היכרות אני חצי רוסיה וחצי מרוקאית - סולידי יחסית למה שמסתובב פה אבל עדיין לא הכי טרוויאלי. יום טוב, ליבי

למעלה