שאלת השבוע!

esterosh

New member
שאלת השבוע!../images/Emo190.gif

יש לי רעיון לפינה חדשה בפורום...אני מקווה שתשתפו פעולה... זה הולך ככה... פעם בשבוע מישהו יציג שאלה הזויה על עפר...ותצטרכו לענות עלייה... התשובות צריכות להיות קצרות ורצוי מצחיקות.אין צורך בחפירות! אז הפעם השאלה היא: לאחר מספר פרסומות שעפר עשה...לאיזה מוצר הייתם רוצים שעפר יעשה פרסומת? *אני מודה שיותר הזוי מפרסומת לבגד -ים לבנות קשה למצוא אבל תנסו ,אתם צריכם לכתוב את שם המוצר, למה (במשפט אחד) ומשפט לפרסומת... לדוגמה: מוצר: קפה שחור. למה: כי בברז של עפר בבית בטח זורם קפה...מרוב הכמויות שהוא שותה . חחח משפט: כי גם בלונדינים...אוהבים את הקפה שלהם שחור. הכל בצחוק כמובן...יאללה תהיו יצירתים...אולי בסוף תקבלו בדיחה במועדון לילה חחחחח (עפרה שכטר?
)

esterosh

New member
מה שבא לך אפשר גם וגם!

שכל אחד יענה איך שבא לו אבל...לא צריך לחפור יותר מידי...שיהיה משהו משעשע...

RoCkEr BoY

New member
לנעלי עקב ../images/Emo6.gif

שם המוצר: נעלי עקב למה: כי הוא גמד משפט: זה לא כואב- לך על נעלי עקב! או גם אם כואב-לך על נעלי עקב!

מ א י י ק

New member
עונה../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif

המוצר: תרסיס נגד מזיקים (ג'וקים ונמלים ויתושים בעיקר
) למה?: בגלל שאני רוצה שהוא ירסס את הקהל ואת הקאסט של מועדון לילה שהם יציקו לו XDD משפט: אין XD לא הלך XDD

esterosh

New member
יש לי משפט!

כי אולי אתם חושבים שאני לא מצחיק...אבל תראו כמה אני יכול להזיק ! חחחחח

RoCkEr BoY

New member
יש לי עוד !

המוצר: סכין גילוח למה: כי עפר מלא שיערות על הפנים משפט: אם אתה לא מתגלח- סע לים המלח
( לאדע מאיפה זה באלי) המוצר: עדשות מגע למה: כי לעפר יש עיניים יפות [ רואים מחמאה לשים שינוי
) משפט: זה (מצביע על העיניים) אמיתי-וגם לך יכול להיות !
( לא יצא משו חח)

esterosh

New member
וואי גם אני חשבתי על מוצר לעיניים!

אז בגלל שגנבת לי הנה עוד אחד! המוצר: צבע לשיער. למה: כי הוא בלונדני טבעי. משפט: כי מה שלא עשה הטבע... יעשה הצבע ! חחח ויש לי עוד אחד. המוצר: גמדים. למה: טוב זה ברור. משפט: כי מי כמוני יודע ...שדברים טובים באים באריזות קטנות... (ואני לא צוחקת על הגובה של עפר... זה אחוות נמוכים חחח,דרדסית שליטע...)

RoCkEr BoY

New member
חחחחחחחחחחחח ענק

אנחנו צריכים לעבוד במשרד יחסי ציבור ופירסומות חחח

0ליוש0

New member
חחחחחחחחחח יפה אהבתי../images/Emo6.gif

לאחר מספר פרסומות שעפר עשה...לאיזה מוצר הייתם רוצים שעפר יעשה פרסומת? שיעשה פרסומת לשמפו בארגנטינה! למה?כי אם לואיסנה יכולהבישראל אז גם עפר בארגנטינה חחחחחחחח משפט:להתרחק מהמטורפים בישראל זה מויייי כייף עזבו עזבופשוט הפרסומת של לואיסנה כל כך מעצבנת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

esterosh

New member
אני חייבת להגיד שזה יצא ממש לא קשור

לחיים...אבל שיהיה...
והנה אני אביא לך עוד אחד שתלמדי ...חחחח
המוצר: בילבונג למה: כי יש לו כבר את כל החנות בבית. המשפט: אין לך מה ללבוש?.... אל תדפוק את הראש בגונג לך תקנה בילבונג ! חחחח

0ליוש0

New member
בדיוק מה שרשמתי למעטה בערך:|

טלפתיה חחחחחחחחחחחחחח ואניודעת שזה לא קשור סתם הפרסומת עצבנה

0ליוש0

New member
עוד אחד חחחחחח

שם המוצר:בילבונג! למה?כי עכשיו גם ישלמו לו על הפרסומת לשם שינוי חחחחחחחחחחח משפט: גם אתם רוצים להראות כמוני?פשוט כנסו לסניף הבילבונג הקרוב אליכם! עזבו מעפן חחחח לא הולך לי היום בשיט

חחח אהבתי!

ובאמת, עפר הוא פירסומת מהלכת לבילבונג... הגיע הזמן שישלמו לו על זה!

למעלה