שאלת השאלות

שאלת השאלות

שלום יש לי שאלה ואני אשמח אם תענו לי נינט האישה שכל המדינה העריצה בלי סוף פפצ`י בכל מקום...למה בעצם הערצה הזאת? ``בגלל המשחק שלה?`` ``או אולי בגלל הדיסק שאיכזב את כולנו?`` השאלה היא אם נינט לא הייתה אקסית של רן והיום חברה של יהודה משהו היה בכלל מסתכל לכיוון שלה? זאת היא שכלכך מיוחדת או החברים שלה שכיביכול גרמו לו להיות מה שהיא עכשיו??? אני אשמח אם משהו יענה לי

SPboy

New member
"הדיסק שאיכזב את כולנו"?????../images/Emo203.gif

אותי ואני בטוח שאת רוב חברי הפורום הוא לא איכזב, זה קודם כל. ומה הכוונה "השאלה היא אם נינט לא הייתה אקסית של רן והיום חברה של יהודה משהו היה בכלל מסתכל לכיוון שלה?" את רוצה להגיד שבזכות רן שמים לב לנינט??? הצחקת אותי. זה בדיוק ההפך. בזכות נינט רן נהיה מהר כלכך כוכב, אני לא אומר שבלעדייה הוא לא היה נהיה כוכב אבל היא נתנה לו קרש קפיצה אדיר והוא צריך להודות לה. מה שאני הכי אוהב בנינט אם את שואלת אז פשוט קשה לי להגדיר את זה היא כלכך מיוחד ושונה היא קודם כל שרה מדהים יותר מכל זמרת אחרת כיום לדעתי, והיא פשוט אמיתי ונוגעת ומרגשת וכנה וצנועה פשוט מקסימה כל פעם שאני רואה או שומע אותה אני מתאהב בה מחדש. וואי וואי כמה אני חופר היום עוד מעט אני יגיע לסין

SPboy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo203.gif

חוללה עלייךךך

../images/Emo188.gif../images/Emo60.gifאוקיי,אני אתחיל בזה

שהמשפט שהכי בלט לי בהודעה שלך זה מה שאייל ציטט-קודם כל? תדברי בשם עצמך! לא בשם אחרים
דבר שני- אני לא מגדירה את עצמי כמעריצה,אני מגדירה את עצמי כתומכת. מה אני אוהבת בה? נתחיל ממה לא?
יש בה כ"כ הרבה דברים.. אני עדיין זוכרת את האודישן הראשון שלה בכ"נ וכבר מאז עוד רציתי שהיא תנצח! אז מה שכבש אותי תחילה זה השירה,כמובן. יש לה קול מדהים וכובש בעייני! כל פעם שאני שומעת אותה שרה עוברת בי מן תחושה של צמרמורת נעימה כזאת.. בגלל הצניעות שלה. בגלל שהיא פשוט היא, ולא מנסה להיות מישהו אחר...

ג ב ש ו ש

New member
בדיוק../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

אנחנו להבדיל ממך מתעסקים בדברים שבאמת חשובים בנינט ולא בפפראצי ובזוגיות שלא אמורה לעניין אותנו.

SPboy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo203.gif

טוב נמאס לי להגיב בצורה בוגרת..

מה את מקנאה? כאילו.. מה את חושבת שנינט רוצה שיצלמו אותו בדרך לסופר? מה את רוצה שהיא לא תצא מהבית? בקשר לדיסק-סוף סוף יש מישהי ששמה *** על כולם ועושה מה שבראש שלה בלי להתחשב במה שמצפים ממנה אלא ממה שהיא מצפה מעצמה.. כנ"ל פרשת רן-יודה מה אכפת לך עם מי היא יוצאת? בכ"נ היא זכתה כי היא יצאה עם מישהו? לא. ועם כל הכבוד לרן דנקר ויודה לוי נינט פה בזכות עצמה!

SPboy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifבדיוקקק../images/Emo127.gif../images/Emo203.gif

DiRtY BaTeLL

New member
טוב תקשיבי נסיכה קקית צאי מהר לפני

שאני משלשלת עלייך כרוביתתתת יא מחזור של תמנוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

LemonLimeLilach

New member
חחח

אני לא יודעת מה יותר מצחיק, אלה שאומרים שרן הצליח בגלל נינט, או אלה שאומרים שנינט הצליחה בגלל רן. כאילו פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה