שאלת השאלות

שאלת השאלות

שלום אנשים, משפחת אריאל החלה לשקול אם לקיים את יום השנה 8 או לא. אנו מעוניינים לשמוע את דעתכם הכנה בפורמט הבא: האם כן או לא. אם כן אז איפה. באיזה אופן הייתם רוצים שזה יהיה (מופע גדול, קטן, מעט אומנים, הרבה). כל אחד מוזמן לתת תאור קצר של איך הוא רואה את זה ואנחנו ניקח לתשומת ליבנו. לגבי מחיר הכרטיס.....לא נוכל לתת לכם להביע את רצונכם, אילו יכולנו האירוע הזה היה בכניסה חופשית אך זה לא המצב כיום ולכן אין לנו ברירה... שיהיה חג שמח מאוד לכולכם ושבת שלום. מחכים לשמוע ממכם.

מתכבד להיות הראשון.

האמת,הייתי רק ביום שנה אחד,השביעי.. מאוד נהנתי בקיסריה,אבל לא הייתי מתנגד גם לאירוע במשמרות. אני הייתי רוצה להיות במשהו מאוזן..לא מסחרי מדי אבל לא קטן מדי(עם כמה שזה נחמד להיות באווירה אינטימית). בנוגע למספר האמנים,קשה לי להגיד.אני מניח שעדיף הרבה אמנים,כי ככה אתה שומע משהו חדש,כל אחד והפרשנות האישית שלו ומה שהוא מוסיף לשיר.מה שכן,אני אישית מאוד אשמח אם הביצוע של "עברנו את פרעה" שלא יצא לפועל שנה שעברה יצא לפועל ביום השנה השמיני. רק אם אפשר,להרשות להכניס שתייה..ובירה,בירה זה חשוב. ולדאוג ששלום חנוך יהיה!
אוהב, הדרקון

yossnet1

New member
המממ....

אם הפקת יום השנה באה על חשבון הפצת יצירות "חדשות" של מאיר- יצא שכרו בהפסדו. בכל אופן חשוב , לדעתי, שהזמרים יהיו עם זיקה למאיר ולא כל מיני זמרים והרכבים קיקיוניים. בהצלחה

משמרותי

New member
הפנינג שירי מאיר

משהו כמו מה שהיה מתוכנן במקור בשנה שבעברה...מקום פתוח עם מרבצי דשא שהחבר'ה מתכנסים לעת ערב,שרים ומנגנים,במה לאומנים צעירים שתפתח את החלק האמנותי,ובהמשך הופעות אמנים שיש להם קשר למאיר, עם דגש אולי לשירים חדשים ופחות מוכרים.אפשר בהחלט לצמצם את הכמות ולהגדיל את האיכות.יותר אפשרות לג'אמים ובמה פתוחה,יותר אינטימיות...פחות אגו... הצעה שניה : פחות אומנים,יותר קטעי וידאו,כל אומן שבאמת קשור למאיר ויצירתו,יתן יותר מקטע אחד,ולשתף יותר הקהל...

tomerpi

New member
לא נינט

העיקר שיהיה ובלי חברינו המכובדים שצמחו על כנפי התשקורת בכדי למכור רינגטונים וקוקה קולה.

קודם כל ברור שכן!

אני מתאר לעצמי שזה לא קל כל שנה אבל אכלתם אותה, אתם משפחה של גאון ישראלי. אני הייתי שמח לקבל מופע בינוני, לא גרנדיוזי אבל לא קטן. חצי ממספר האמנים של שנה שעברה אבל שיעשו יותר דואטים ועיבודים ביחד. חוצמזה, ברור שלא באיזור המרכז... הייתי אפילו מעז להביא את הערב הזה ירוחמה (יעני לירוחם). לא נראה לי יהיה קשה לסדר את זה עם מצנע, הוא רעב לתשומת לב, יש שם מקום טוב ואפשר לצ'פר את מפוני ההתנתקות מעזה (מה זה קשור? קשור, קשור זה לדעתי מה שמאיר היה עושה). זה גם מביא תורמים שיקלו את עול התקציב הבעייתי. ועוד חוצמזה הייתי מנהיג פרס ע"ש מ.אריאל למשוררים צעירים בניחוח ישראלו-יהודי, משהו צנוע וקולע. עם כל זאת ואף על פי כן, אין מחיר לאירוע כזה אם יהיה במשמרות. שם צריך להיות לב העניינים. באסה שמדובר בקיבוץ. מתי מפרקים כבר את השטות הזאת?

AVI82

New member
חתיכת דילמה

מצד אחד,מאוד נהניתי בשביעי,היה כרגיל מרגש ויפה (אם כי קצת ארוך). מצד שני,יהיה הרבה יותר עוצמתי וייחודי אם זה יהיה נניח אחת לשנתיים-שלוש. אני בכל מקרה מתכוון להגיע.

N a V e

New member
המתכונת העדיפה עליי

היא אותה מתכונת ידועה ומבושלת היטב בקיבוץ משמרות על הדשא . פחות אמנים - יותר אמנים עם זיקה למאיר (חברים שלו,מכרים שלו,ביצעו שירים שמאיר כתב להם,זיקה מוזיקלית כזו או אחרת וכו')

מודה אני 2

זה כל מה שרוצים. די. אין לי עוד מה לומר. מודה אני 2. באמת. בסנטרל פארק או בחצר אצלי בבית, עזבו. די. מודה אני 2. שירז, חג שמח לך ותודה מודה אני 2. לא יכול לחשוב על משהו אחר. תעשו מה שבא לכם. רק תנו לנו חומר מ-ק-ו-ר-י

הופעה בבארבי 2

זה כל מה שרוצים. די. אין לי עוד מה לומר. הופעה בבארבי 2. באמת. בסנטרל פארק או בחצר אצלי בבית, עזבו. די. הופעה בבארבי 2. שירז, חג שמח לך ותודה הופעה בבארבי 2. לא יכול לחשוב על משהו אחר. תעשו מה שבא לכם. רק תנו לנו חומר מ-ק-ו-ר-י

למעלה