שאלת השאלות..

a Warming Sign

New member
שאלת השאלות..

רובי אמר בראיון לא מזמן שהוא הפסיק להעלות מעריצות לבמה מסיבות כאלה ואחרות.. היום בדיוק שמעתי ראיון איתו מ2003 שם הוא מספר שכל הרעיון התחיל אחרי שהוא ראה את בונו עושה את זה. ההבדל היה שהמעריצות שעלו לבמה בהופעה של U2 פשוט נשכבו לצד בונו והקשיבו לו שר את השיר, ואצל רובי זה מגיע לפעמים למצבים מאוד אינטימיים שהוא לא תמיד מעוניין להגיע אליהם.. המעריצות של רובי לא מבזבזות זמן
וכך הוא סיפר לאחרונה: “It got fraught with people trying to bite me or smelly people. Smelly people are bad enough but smelly people trying to bite you is really bad…” “It was a good part of the show but it just became hazardous… People think you’ve connected with them and have a special bond and then try to move in with you,”
[רציתם כנות,קיבלתם כנות
] ועכשיו, בואו נעצור ונחלום רגע
אם רובי היה בוחר בכם ומעלה אתכם לבמה, מה הייתם עושים? איך הייתם מגיבים? מה הייתם אומרים לו? אתם מוזמנים לספר על חלומות שהיו לכם לגבי זה
,אם היו,ועל דעתכם באופן כללי לגבי העלאת בנות מהקהל לבמה.

Berliner star

New member
ואווו

שאלה קשה.. שאלות קשות.. חחחח אין לי מושג איך הייתי מגיבה אבל אם זה היה קורה אני מניחה שככה- -לא אני הייתי מחבקת אותו, רק אם הוא היה מחבק אותי (כמו שהוא עשה עם ההיא מנברוות' אם אני לא טועה..) -לא הייתי מנשקת אותו (אולי רק בלחי? אפשר?
חחחח) או נוגעת בו(!) - הייתי מביטה בו ואולי שרה איתו
(פאדיחה פתאום לטעות במילים...
) - הייתי בוכה ומחכיית בו זמנית..
- הייתי מתעלפת!?!??!!??! חחחחחחח
- אם הייתי מעיזה להגיד לו משהו אז בטח כמו כולן- I love U! כי... אתן יודעות.. אין כל כך הרבה זמן להגיד את כל מה שבאמת רוצים להגיד.. חחחחחח באופן כללי.. אני חושבת שזה נחמד שהוא העלה בנות לבמה.. אולי כל ההתנשקויות האלה והמזמוזים האלה לא התאימו (חיבוק-מספק!
) אבל זה היה ממש נחמד.. אבל כל הכבוד על ההחלטה הזאת שהוא לא מעלה יותר.. אהבתי את הסיבות לזה ושהוא מדבר בכנות. לא רוצה קשר עם מסריחות! חחחחחחח
(אני צוחקת
) בעיקון גם לא יחסר לי כל כך הקטע הזה אם הוא באמת יפסיק עם זה כי ראיתי אותו מעלה בחורות רק פעמיים.. שימשיך לרדת לקהל =]

Velma Kelly

New member
אני חושבת ש..

זה תלוי בו.. ז"א לא בטוחה שהייתי יוזמת בטירוף כמו ההיא בנבוורת', אבל אם הוא היה מתחיל אז סביר להניח שהייתי משתפת פעולה.. חוץ מזה נראה לי שהייתי בטח המומה מידי בשביל לחשוב מה קורה.. just go with the flow..

hilonet14

New member
שאלה קשה...

-מגרדת בראש- לפי הסדר... קודם הייתי נלחצת! להיות בבמה עם רובי שכל העולם רואה אותך?! אבל אחרי שתי שניות עובר=] מה שבטוח אחר כך הייתי מחבקת אותו בטוח הייתי אומרת לו שאני אוהבת אותו ושהוא very sexy והייתי מביאה מצלמה לבמה, הייתי מצתלמת איתו בזמן שהוא שר ולבסוף לפני שיורדים מהבמה, נותנת לו נשיקה קטנה בפה {לא צרפתית, רגילה כזאת} ובבית לא הייתי מפסיקה לדבר על זה לפחות כמה שנים!!!!! אהה ואת התמונות הייתי ממסגרת בחדר=] חחחח

Black Parade

New member
אני../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

- הייתי מתרגשת. כמעט מתעלפת
- הייתי מחייכת כל הזמן... אבל מה שבטוח, לא עושה בושות. - הייתי אומרת לו שאני אוהבת אותו!! אבל לא יותר מידי נסחפת.
מה קרה לו עם המעריצות
יש לכם תמונה או משהו שעליו הוא מדבר
אולי סרטון

Dana Mi

New member
זאת באמת שאלה..

אם הוא היה מעלה אותי לבמה בטוח שישר הייתי מחבקת אותו.. מבלי לחשוב פעמיים.. (אולי אפילו תופסת לו כמו המלכה מנבוורת'
).. ואז תוך כדי זה שהוא שר לי באוזן, הייתי מתחילה להגיד לו כמה הוא מדהים ומוכשר ואני באמת מעריכה אותו על מה שהוא ומי שהוא.. ואז, אם הוא היה רואה לנכון - הייתי ממשיכה קצת הלאה.. אבל רק אם הוא יוזם.. פעם אחת העלו לפה הופעה שלו ממקסיקו נראה לי, והבחורה פשוט דחפה את הלשון שלה פנימה.. מסכן, דבר ראשון הוא בטח היה מאוד מובך ודבר שני, זה בטוח גרם לו להרגיש כמו איזה סתם סמל סקס (ולא במובן הטוב) במקום כמו זמר מדהים!

a Warming Sign

New member
זה ממש מגעיל שרוב היחס אליו

הוא כאל סמל סקס..אמנם זה בלתי נמנע כי זה חלק מהערצה ופרסום,ואמנם אי אפשר להגיד שאחנו לא חושבות שהוא סמל סקס מטורף
, אבל יש גבול מאוד ברור בין זה לבין להתנפל עליו
,זה ממש דוחה. הכבוד שלו בא הרבה לפני ניצול כזה או אחר בשביל החוויה האישית שתצא לי מזה..

1Shir

New member
אני די לא מסכימה איתך ואני אגיד למה

כי רובי אישית משדר את זה. מתחיל עם בחורות ומעריצות מול התקשורת פעם אחרי פעם. הוא עושה את זה בהגזמה, אז אילו תגובות הוא מצפה שזה יעורר?!

Berliner star

New member
לפי דעתי

הוא מצפה שיאהבו ויעריכו אותו בזכות המוזיקה שהוא עושה והשירים.. אני בטוחה שהוא גם אוהב את הקטע הזה שכל הבנות רוצות אותו.. אבל אני בטוחה שהוא נפגע מזה שזה כל מה שהם רוצות או זה כל מה שהן מביעות.. בקיצור.. לפי דעתי כל בן אדם היה רוצה שיעריכו אותו בגלל מה שהוא ובזכות מה שהוא עושה ולא רק בזכות איך שהוא ניראה.. ואין מה לעשות.. רובי בן אדם =]

a Warming Sign

New member
אבל עדיין,

אוקיי,זה נכון שהוא משדר את זה בהגזמה, אבל ברגע שזה מצב של אחד על אחד,לא משנה מי הבן אדם שמולך או איך את מכירה אותו- את תתני לו את המינימום כבוד ותנסי להבין איך הוא באמת..לא? כאילו,לא הייתי קופצת עליו רק כי הוא מצטייר כשרליל
וחוץ מזה,אני חושבת שהמעריצות האלה לא עושות את זה בגלל מה שהוא משדר אלא בגלל שיהיה להן אח"כ סיפור ממש טוב לספר לחברים ורגע שהן לא ישכחו. זה לא משנה איך רואים אותו,הן מנצלות את הרגע בכל מקרה..

1Shir

New member
קראתי מה ששתיכן כתבתן

ולמאיה - זה לא מה שהוא משדר בעיני.. אני מניחה שגם אני הייתי נותנת כבוד לבנאדם כי זה האופי שלי... אבל לדעתי רובי יוצר רצון עז אצל מעריצות ובסופו של דבר מי שנפגע מזה אלה הן ולא הוא...

Berliner star

New member
אפרופו נבוורת'...

יש עוד הופעה (אחת מהשלוש) שהוא ביצע בנבוורת' שהוא העלה עוד מישהי בCome undone. לא את זאת שבDVD.. מישהו ראה את זה פעם? מישהו יכול לעזור לי למצוא את זה?

a Warming Sign

New member
ובכן..

אני כמובן הייתי על סף עלפון,אין פה בכלל שאלה..לא מהתלהבות יתר או מסגידה
,פשוט כי אני רגישה למצבים מפחידים כאלה
אבל אם הייתי משתלטת על עצמי ומצליחה להוציא מילה שהיא לא ערבוב של כמה ביחד
הייתי אומרת לו שאני מאוד מעריכה אותו כאמן וכאדם, וכמובן מחמיאה על האלבום החדש
,ואומרת לו שהוא צריך להתחתן עם ג'וני. יש לי יותר מדי מה להגיד..
לא הייתי מתנפלת עליו אלא מחכה שהוא יעשה מה שהוא רואה לנכון,הייתי מחייכת בטירוף *מבט סוגד*, אבל בטח לא הייתי מתאפקת ופשוט מחבקת אותו מכל הלב

a Warming Sign

New member
ולגבי התופעה..../images/Emo69.gif

בהתחלה זה היה נחמד,ובכלל זה דבר יפה לעשות,הוא מעניק למישהי חוויה לכל החיים
אבל בגלל שרוב המעריצות מתנפלות עליו בלי שום כבוד אליו כבן אדם הוא באמת צריך להפסיק עם זה.. היו כמה פעמים שהוא העלה איזה ילד/ה או אמא עם ילדים,וזה באמת נחמד
[כמובן שאח"כ בראיון הוא דאג לציין שמה שקורה לו זה עם מעריצות מעל גיל 20..
]

דרקולה90

New member
תשובה

הייתי בטוח מחבקת אותו, מנשקת אותו ומחבקת אותו עוד פעם כדי לדעת שזה אמיתי ואז...זה כבר לא חשוב...:p לדעתי כל מי שעולה על הבמה היא ברת מזל ואני מקנאה בה אבל לא היה קורה שום דבר מעבר אהה.וכמובן הייתי לוחשת לו באוזן: "בשבילי אתה הכי סקסי בעולם"

למעלה