שאלת השאלות!!!

אושרתה

New member
שאלת השאלות!!!

מדוע לא לקנות ג'אסטי אוטומט? ואיזה רכבים מומלצים לקניה בטווח של עד 16 אלף?

enigo

New member
זו שאלת השאלות?

ואני הייתי בטוח שיש כמה קצת יותר חשובות - "למה?", "בשביל מה בעצם?" "יש אלוהים?" "יש חיים אחרי המוות?" "למה נשים תמיד יחביאו בדיוק את מה שאתה צריך" וכו'... אבל אם זו שאלת השאלות עבורך אזי התשובה פשוטה - המכונית הנ"ל משתמשת בגיר רציף מהדור הראשון. כמו כל נסיון ראשון, הוא לא היה מוצלח במיוחד. זה לא גרוע ואיום ונורא ברמה שמתארים כאן, ויש לו אפילו כמה יתרונות, אבל זה בכל זאת יותר בעייתי מגיר אוטומאטי רגיל, לפחות מהמוצלחים יותר. לגבי השאלה השניה - אם את מתעקשת על אוטומאטי - אז כנראה שהתשובה היא שרייד, עדיף ה-1300. אם אין התעקשות על אוטומט, קחי אחת מהצרפתיות של אמצע שנות ה-90. קחי בחשבון שהתעקשות על אוטומט תעלה לך יותר כסף בקניה, יותר כסף בתיקונים ויותר כסף בדלק.

אושרתה

New member
אני מעוניינת באוטומט בלבד...

תוכל לפרט יותר על מכוניות? תודה רבה

enigo

New member
בבקשה...

שרייד. ש-ר-י-י-ד. מספיק מפורט? דיהטסו, ד"א. מנוע וגיר אמינים למדי. ביצועים עלובים, אבל זה הסטנדרט במכוניות אוטומטיות קטנות מהשנים ההן. יש מזגן. המרווח סביר, הנוחות נסבלת. צריכת הדלק אסטרונומית ביחס לקטנות ידניות, אבל זו כבר החלטה שלך.

wil

New member
לגבי צריכת דלק שרייד

בדגמי הקרבורטור (עד 93 כולל) אכן אני יכול לאשר את הנ"ל, הצריכה מזעזעת (1:8 בעיר). האם בדגמי ההזרקה המצב נשאר כ"כ גרוע?

enigo

New member
לא'דעת...

גם האקזמפלרים שאני הכרתי היו מודל 92 ו-93.

חן 1111

Active member
קודם כל, אפשר לקנות

הרבה אנשים מרוצים ממנה. כל גיר אוטומטי ברכב ישן הוא מקור לצרות, והגיר הזה קצת יותר. מצד שני הרכב בכללותו אמין וזול לאחזקה ותיקונים. נכון, אם כבר אוטומטי קטן, הייתי הולך על השרייד או סוזוקי סוויפט. אבל לא צריך לפסול ג'סטי אוטומטית במצב טוב.

למעלה