שאלת השאלות..

מעניין מה היו אומרים ../images/Emo197.gif../images/Emo197.gif

הקטאלונים על שאלת השאלות....

דג דה גן

New member
הכי אני אוהב נחרצות קלישאות

וסימני קריאה. הכל בריר שריר וקיים. במיוחד את הקלישאה "מי שבגד יעשה את שוב."כאילו בוגדנות זו תכונה מובנת שדינה להתפרץ כל פעם מחדש. בהרבה מקרים "בוגדנות" היא דרך , מצב שאדם נקלע אלו ובוחר דרכה להתמודד עם המצב הבלתי אפשרי שאלו הוא נקלע. ואין באמור להצדיק או לשלול כלום. כל מקרה לגופו וכל נפש היא עולם ומלואו. תקשיב טוב אגוז.. אהבה אמיתי מוצאים פעם בחיים. במקרה הטוב אולי פעמיים. אסור לוותר. חודשיים זה כלום בשביל להשתחרר מקשר . ולא משנה בכלל לצורך הענין מאיזה קשר. אהבה זה דבר שצריך לעמוד במבחן. מבחן הזמן, הנחישות, ההתמדה, הדבקות במטרה , החברות וההתמודדות עם האובדן. אל תוותר בקלות. תן את הזמן , תן את הספייס. מה שצריך לקרות יקרה וגם אם זה לא נעים לחיות בתחושה של "ברירת מחדל" או second best , מימוש האהבה , אם תגיע, תפצה על הכל. שיהיה בהצלחה!

מצוטטת

New member
קלישאות או לא ...

יכול ל'יות שכן יתכן שלא...... אבל גם אצלך מצאתי שתיים שכאלה:- *אהבה אמיתי מוצאים פעם בחיים..... כל אהבה בפני עצמה, אין אחת של הכי.... רק בפרספקטיבה של זמן.כלומרת רק מתי אתה כבר עטוף בתכריכים ניתן יהיה לומר מי מהן היתה ה..... **אהבה====>>>>אינה מבחן הישרדות זה "מוקש" מתעתע....זה אנחנו מרוב מבדקי איכות וכושר מונעים לה לשרוד....נכון הוא שהיא זקוקה לגמישות השריר.......רק שאנו הם אלו שמותחים לה ת'שריר לא פם....... נחרצות אה?
וכמובן הכללתי רק כי קל לי ככה להקליד.... ~דעתי~

דג דה גן

New member
יכול להיות שאני טועה וחוטא

ב" פוסל במומו פוסל" אבל באמת, לא חושב ש "אהבה אמיתית מוצאים פעם בחיים " זו קלישאה. לטעמי זו עובדה סטטיסטית שמבוססת בעיקר על ניסיוני ונסיון הקרובים אלי. אבל מי ידוע? אולי... אהבה היא אכן לא מבחן הישרדות אבל השרדות היא (לפעמים) מבחן לאהבה.

ב ד ר ך

New member
לי נראה

שהיא דיי תקועה בסיפור המאהב המיתולוגי הוא הכי הכי, האהבה הייתה הכי הכי לא משנה שזה לא ראלי, לא משנה שהוא לא עוזב את הבית בשבילה. כך שלא נראה לי שייש לה מקום פנוי בלב בשבילך. לפחות לא כרגע. אם אתה מוכן להסתפק במה שייש כרגע, אז אין לך בעייה. אם אתה רוצה יותר (ממה שכתבת נשמע שמפריע לך שכך הדברים) אז הכי הגיוני זה להיפרד ממנה. לתת לה את המרחב שלה. את הזמן שלה להבין שאתה לא ברירת מחדל. בהצלחה

רות 2

New member
אתה בסך הכל .........

התרופה להפגת כאב הזכרונות........ אתה בסך הכל הצומת עד לסיבוב הבא... אתה בוחר להסתפק במעט במקום בהכל ...... ומגיע לך יותר !..... ותגיד לי מאיפוא הבולשיט הזה של "אהבה שהתפתחה בתנאים נורמלים ואו אהבה שהתפתחה בגניבה?????????? אהבה זו אהבה זו אהבה ...נקודה. או שהיא קיימת או שלא אעלק "אאבד את המעט שהיא מעניקה לי ".... למה בשם אלוהים ואחותו אתה מסתפק בשיירים של מישהו אחר ....?. מגיע לך הרבה יותר ומה שמתניע אותך להסתפק בשאריות זה הפחד להיות לבד ........ ותאמין לי לפעמים הוא עדיף מאשר להיות במקום האחרון על המפה הריגשית של אישה ......

פרוש כנפיים ועוף לחפש מישהי

אחרת שתהיה איתך 100 או 90% ולא 20% מכסימום. וותר גם על הסקס איתה,הבאה תעניק לך הרבה יותר. מגיע לך הרבה יותר לא עשית עוול לאף אחד שאתה צריך לסבול.

תודה רבה לכל חברי הפורום

שהשתתפו בדיון על הנושא שלי.. אני מודה לכולם מקרב ליבי.. אהבתי לקרא את כל הדעות.. התפקסתי.. החלטתי לפקוח את העיניים..ולא ללכת כמו עיוור את נהדרים.. תודה רבה

סרט המשך...

אז תקשיבו טוב.. כל היום השאלות ששאלתי מטרידות אותי..בעצם הם מטרידות אותי כבר זמן מה.. היום..בעקבות המלצותיכם ודעתכם..החלטתי לנקוט צעדי נסיגה.. וראו זה פלא.. ליבה פתאום מתמלא אהבה אלי.. היא "כל כך רוצה לראות אותי" "היא חייבת לראות אותי הערב" "היא בלי מצב רוח בכלל ..כי אני לא יכול להגיע" "היא הולכת לישון ב22:00" היא מתגעגעת למגע שלי..לליטוף שלי.. ואני? נמצא כבר בשברו של חלום וזה משגע אותה.. האם להמין לסצינות? זה לא נראה לי רציני.. זה יותר נראה כמו חרדת נטישה.. נכון?

כפרה,היא בחרדה פוסטראומתית../images/Emo8.gif

חרדת נטישה...... חרדת הברון מינכהאוזן..... הכל רק לא אוהבת אותך..... ותאמין לי זה רק לטובתך... אז יאללה אגוזי..... תחזור לפקאנים...

...אוי יוי יוי...(תחשוב קרן מור..)

איזו התפתחות מדהימה ומהירה...פששששששש ממש לא להאמין...

מצוטטת

New member
על זה נאמר...........

The best way out is always through או במילים אחרות..... לא משנה באיזה שמפו נישתמש הקצף תמיד צבעו יהיה לבן...... בוקר טוב

דג דה גן

New member
עזוב אותך מכל הצינים קטני האמונה

למה לחיות בספקולציות?. למה ללכת בהפוך על הפוך.? בשביל מה לנתח מה עובר לה בראש? ונניח שבאמת אתה חסר לה? ואולי הקשר בינכם הוא יותר משמעותי לה ממה שאתה חושב? ומה רע ב"חרדת נטישה" ? לטעמי זה חלק מהמרקם. ומה רע בזה שהיא מרגישה שהיא מאבדת אותך וזה מפחיד אותה? לטעמי, ערך מוסף של כל מערכת יחסים באשר היא. יללה, אתה מת עליה , תן לזה צ'אנס. לסיים קשר תמיד אפשר. לשמור עלו ולעבור קצת משברים הרבה יותר קשה.

הלו.קליטוריס....למה עושה לבחור../images/Emo4.gif

בלאגן... הוא מספיק שקוע הבחור.... חליהו...

למעלה