שאלת השאלות!~

Jifannit

New member
שאלת השאלות!~

עקב כמה הודעות למטה יותר, בהן כמה ממטורללות הפורומ [כולנו ככה, לע? ס.ס;;] מתלוננות על כך שהן רוצות איצ'יגו מחייך חיוך-לא-מרושע.. מה יגרום לאיצ'יגו לחייך? [: תפציצו ברעיונות מקוריים ומפגרים כמו שרק אנחנו יודעים להמציא~ ותסקלו אותי אם השרשור הזה לא לעניין >.>;

חיוך נבוך

אחרי הגילוי שלא רק רוקיה, אלא גם יאוריצ'י, משמשות במקלחת אצלו בבית, רק שהשנייה לא ממש אוהבת להתלבש?

~.~

קשה לי לדמיין אותו מחייך חיוך לא מרושע << זה פשוט כ"כ איציגו לחייך ככה ^^ נמנמ אבל נראה לי שהוא חייך בפרק 54....שהוא אמר "יו", לא? P: אוף אני כ"כ לא טובה בדברים האלה X_X

Hinamori

New member
יא ! ^O^

חשבתי שאני לבד םם; כולם להגיד לי אישיהימה ואיצ'ירוקי ;; איכ ;; פעם אהבתי אישיהימה אבל איצ'יהימה יותר חמודים ומתאימים מהם >>;

Violettecat

New member
אני יודעת מה יגרום לו לחייך..

אם כל גוטיי 13 יעשו שלט שבו רשום: "איצ'יגו קורוסאקי הוא הגבר, למה בכלל חשבנו לנסות ולהביס אותו?!" או שלחלופין רוקיה תתלה שלט שבו רשום: " תודה שהצלת אותי איצ'יגו!" יכול להיות שהוא יחייך אם יוזו וקארין יתפסו לו את צידי הלחיים עם סלוטייפ.

coral chan

New member
אוליאוליאולי

אם נדחוק בו להצטרף לפלוגה 14 O: נו,ברור שהוא יצחקק טיפה מעצם הרעיון XD

Onigiri Chan

New member
../images/Emo15.gif רעיונרעיון!

מצרכים: אזיקים. כשפי שיתוק. הרבה מנקי אבק מנוצות פנאגרלז עם חוש הומור מעוות. עוד פאנגרלז, שמוכנות לדגדג רגליים של מישהו עם מנקה אבק מנוצות. ווכה זה הולך: 1: קושרים את איצ'י לשלוחן 2: כופתים אותו שוב ליתר ביטחון 3: כופתים אותו רק עוד פעם אחת כדי להביות מאה אחוז בטוחים 4: נותנים לפאנגרלז עם חוש ההומור המעוות לדבר. 5: נותנים לשאר הפנאגרלז את מנקי האבק מנוצות 6: מבקשים מהן לדגדג את איצ'י עם המנקי אבק. תוכנית למקרה שאיצ'י ישתחרר: לברוח!!!!!!!!!!

Goggle Girl

New member
יש כשל עיקרי בתוכנית

הוא פשוט יתחרפן וישחרר כל כך הרבה אנרגיה שכולנו נתאדה. מצד שני הוא עדיין ישאר קשור שמה אז אולי פשוט נארגן תגבורת XD

../images/Emo15.gif אני אסדר את זה נה צ'אן

העובדה היא שפאנגרלז לא רק יוציאו חלב מאבן (וגם את המחק שלהן מן הארון *איכה מחק הומו סיגד שלי?!*) אלא זה שהן מסוגלות להכול. וכשאני אומרת הכול אני מתכוונת לזה. איצ'י לא יאדה אותנו. אנרגיית הפנגרלז שלנו פשוט חזקות מדי. וחוץ מזה- פנגרלז לא מתאדות! הן מקסימום נמסות- וגם זה רק אחרי חווית יאוי מוצלחת.

Goggle Girl

New member
לא יודעת מה איתך אבל אם זה זוג

שאני אוהבת מספיק, גם חווית הנטאי תגרום לי לימס, ואם זה נשמע סוטה אז צר לי אבל זה לא סוטה יותר מאשר מה שאת אמרת XD

אני מוכנה לנדב את האזיקים(מפרווה!!)

וגם את המנקה-אבק-מנוצות. (ד"א שניהם ורודיםP:) את השאר אני מניחה שכבר יש לכן

למעלה