שאלת השאלות

שאלת השאלות

בטח נשאל מליון פעם, אבל אתן יודעות איך זה...מלחיץ. הכרתי מישהו, עשינו הרבה סקס מוגן. הוא טס לחו"ל לתקופה בלתי מוגבלת והיום שכבתי איתו בפעם האחרונה בלי קונדום. אני על גלולות אבל בשלישי שכחתי וגם בראשון או שבת, לא יודעת. העוזרת המפגרת של הרופאה שלי אמרה לי לחכות ולראות עוד שבוע אם המחזור יגיע...מה היא מפגרת!???? לחכות ולראות אם אני בהריון, נו באמת.... מה דעתכן? לקחת גלולה של היום שאחרי? אני לוקחת כבר תקופה מאוד ממושכת (עשרה חודשים) ולר שוכחת בדרך כלל ולוקחת את כולן! (הגלולות...)

yulinka

New member
כמה עצות

א. להשיג את הרופא <ולא את העוזרת המפגרת> ב. לקרוא באלון המצורף לגלולות מה צריך לעשות במקרה ושכחת גלולה <אצלי למשל זה ממש מפורט שבוע ראשון/שני/שלישי יש הוראות שונות ג. לשים בפאלפון תזכורת קבועה לשעה מסוימת ולהחזיק את הגלולות קבוע בארנק:)

הממ...

אומנם אני בעד סקס מוגן, אבל אם אין ברירה והדבר כבר נעשה, אז לא כדאי לחכות את השבוע הזה של לראות אם את בהריון, עדיף לקחת את הגלולה של היום שאחרי וללמוד מהמקרה. תשימי תזכורת קבועה בפלאפון- אני שמתי וזה מצפצף לי בשעה הקבועה, אני יכולה לעשות שזה יהיה נודניק ויצפצף אחרי זמן מסויים אם בדיוק לא יכולה וככה אין סיכוי שאשכח.

ToryMaster

New member
כן

ורגע, מחלות לא מטרידות אתכם, או שאתם יודעים בבירור במאה אחוזים בלי צל של ספק [יודעים, כעובדה, לא חושבים] ששניכם בריאים?

תודה לכם

ביררתי, ולמכבי יש מרפאת נשים פתוחה מחר כל הבוקר, אני אמורה לעבוד אבל דחיתי כמה דברים ואני הולכת לשם. נקווה לטוב

למעלה