שאלת השאלות

• פותח הנושא doe2
  • פורסם בתאריך

doe2

New member
שאלת השאלות

מישהו יכול להמליץ על פסיכיאטר ילדים טוב שיכול לעשות אבחון פסיכודידקטי ולאבחן מהי בעיה ראשונית ומה הבעיה המשנית? ואם לא בירושלים אין לנו בעיה במקרה הצורך לנסוע לתל אביב. תודה.

doe2

New member
תודה, אבל האם יש המלצה

על מישהו כזה באיזור ירושלים?

doe2

New member
האם יש למישהו המלצה על

מכון אתגר בירושלים ?(ראיתי קישור אליו באתר).

zivadina

New member
פסיכיאטר לא עושה אבחון דידקטי

אלא אבחון רפואי. הוא לא למד הוראה וחינוך. אבחונים דידקטיים או פסיכודידקטיים נעשים על ידי פסיכולוגים חינוכיים או מאבחנים דידקטיים. בהפרעת קשב, אני ממליצה להתחיל באבחון רפואי, ורק אם צריך, להמשיך לאבחון פסיכו/דידקטי או אבחון לקויות למידה.

doe2

New member
מורה נבוכים

אני כבר מבולבלת. כנראה בסוף השבוע ניסיתי לדחוס יותר מידי אינפורמציה. אז קודם הולכים לפסיכיאטר ולפי מה שהוא אומר אז ממשיכים הלאה? האם המכונים למינהם (דוגמת המכון של דר' איריס מנור או מכון אתגר בירושלים) כוללים גם את פגישות עם פסיכיאטר או שזה השלב הבא? קראתי את כל הקישורים ש zivadina מפנה אליהם והם באמת מאלפים (והראו לי עד כמה אני חדשה בעניין), אבל לא עשו לי כל כך סדר בעניינים ואודה אם מישהו יוכל לעזור לי בלעשות סדר. תודה.

נסיכה ג

New member
doe2 לא התבלבלת הבנת נכון

קודם פסיכיאטר מומחה הפרעות קשב. ולשאלתך השניה, בכל מכון שמתמחה (לא אלטרנטיבי) בהפרעות קשב וריכוז יש גם פסיכיאטר או לפחות אמור להיות, במקרה של מכון אניגמה ד"ר ממנור היא פסיכיאטרית, את מכון אתגר אני לא מכירה. בהצלחה.

למעלה