שאלת השאלות!

שאלת השאלות!

אז מי לדעתכם, או אם אתם מעדיפים לדעתכן המרקיד הכי חתיך? האם חשוב בכלל שהמדריך יהיה חתיך והאם זה תורם להעלאת הפופולאריות שלו ומספר הרוקדים? (אגב אני אימצתי לי מדריך אחד שאני חושבת שהוא חתיך לא נורמלי...)

לא הגזמת?? שאלת השאלות????

אני אומנם מדברת בשמי אבל.... אני לא הולכת לרקוד איפה שהמרקיד "חתיך" עוד לא למדת ש"היופי בעיני המתבונן"??? ואם את רקדנית מהוללת כשמך אני בטוחה שלא נעשית כזו בגלל שהמרקיד נראה טוב אלא כי הוא מרקיד טוב... בכל אופן לא אהיה יפת נפש ברור שיותר נחמד לרקוד אצל מרקיד שנראה טוב ושלא פחות מזה רוקד טוב (אחד כזה שכיף להסתכל עליו רוקד) אבל.... זו לא הסיבה שאני רוקדת במקום מסויים.....

לדעתי, אחד הדברים שעושה מדריך מצליח

הוא מדריך עם אופי כריזמטי. זו הסיבה שמדריכים מצויינים למשל כמו ירון מישר לא מצליחים לגרוף אחריהם מאות רוקדים.

עובדה .כאשר ירון פותח חוג לא באים

הרבה רוקדים והחוג מחזיק מעמד זמן קצר.גם באולמות טובים ומרכזיים.

No name for now

New member
כיוון שהמרקידים לא בגילי...

אני מעדיפה שיהיו לו הרבה רוקדים חתיכים

שאלת השאלות, מרקידה חתיכה ... ?

מכיוון שעדיין לא "יצאתי מהארון" אני חייב לענות בשאלה "גברית"... איזו מרקידה עדיפה ? האם לחפש במיוחד אלופת 100 מטר חזה ?... האם לפני שאני משלם, עלי לבדוק את היקף המותניים ואת גודל המחשוף ? או שמא להסתפק בישבן שובב ? האם עלי לבדוק את רגליה ? או שמא להסתפק בנפנוף ידיים ענוג ? עד היום לא ידעתי שיש חשיבות כל שהיא לצורתו של המרקיד ? חשבתי שיש חשיבות לכושר ההסבר שלו, לצורת התבטאותו, להדגמה ברורה של צעדים.

almonit25

New member
תשובת התשובות

טוב, ראיתי שאף אחד לא ענה לך לגופו של עניין, אז החלטתי לתפוס יוזמה, המרקיד הכי חתיך בעיני הוא...... גדי ביטון!!! לא נראה לי שזה חשוב שמדריך יהיה חתיך, זה שגדי נראה טוב, לא זה מה שמביא לו את האלף איש כל שבוע לאוניברסיטה, יש לו הרבה כישורים מעבר לזה כרקדן מדהים וכיוצר מוכשר (בעיני..). וחוץ מזה, אני לא יודעת מה כולכם חושבים, אבל נראה לי שלמרקידים יש מין הילה כזאת, שבלי קשר למראם החיצוני יש איזושהי התלהבות מהם... לפחות בחלק מההרקדות שאני רוקדת בהם. בכל מקרה אם המרקיד הוא גם חתיך, נראה לי ש"התלהבות" זו אפילו מתעצמת...

אריאלי18

New member
יא אלללללללללללללה!

תירגעו!!! לא אמרתי שאני הולכת בגלל שמדריך חתיך! רק רציתי לפתוח דיון ובסך הכל לשמוע דיעות, לא אמרתי שיש קשר, גם אני חושבת שזה נחמד שהמדריך כזה.....בכל מקרה גם אצלי גדי ביטון מקום ראשון! מקום שני אבנר נעים מירושלים מקום שלישי ירון בן שמחון אמנם אני לא מחזיקה מגדי המדריך הכי מוכשר, זה שהוא יוצר מליון ריקודים לא עושה אותו טוב בעיני, זה לא העיקר, יש לו כמה "ריקודי זבל" אבל לדעתי הוא באמת חתיך, בנוסף כמות האנשים גם כן אינה אינדיקציה כיוון שיש לו אמצעים להשקיע בצורה בה הוא משקיע...אבל זה קצת חרג מנושא ה"מדריך החתיך", בכל מקרה...גדי מקום ראשון!

אריאלי18

New member
אני רוקדת עם אריאלי בירושלים...

ואני בין הצעירות הירושלמיות היחידות שיש ולכן אני אוהבת את הרעיון שיש מישהו שנראה טוב למרות שאני כמעט ולא הולכת לגדי ביטון בכל מקרה אני הרקדנית המהוללת וקוראים לי אורית ואני רוקדת 8 שנים...יש לכם אחלה פורום!

ובת כמה את רקדנית מהוללת ? ../images/Emo13.gif

בעיני יענקל'ה לוי בן ה-70 הוא המרקיד הכי חתיך והכי הכי.. מה שמראה לך שהכל עניין של --- טעם
וחוץ מזה מה זה בכלל חשוב? העיקר לרקוד ..

dw2322

New member
זה שם העוזר שלו?

אם כן אז אני מסכים, בעיני הוא נראה טוב יותר (גדי פחות לטעמי). בכל אופן, לדעתי אופן ההדרכה וניהול הערב חשובים לרוקד הממוצע הרבה יותר ממראה המדריך. למען האמת, אני לפחות בקושי שם לב מי המדריך, ואם יהיה שם מישהו אחר, שינהל את הערב בצורה דומה, יש סיכוי טוב שלא אשים בכלל לב (וכבר קרה לי לא פעם באוניברסיטה שהפנו תשומת ליבי שגדי לא שם).

dw, לא ,העוזר שלו שמו ירון בן שמחון

ירון כרמל מרקיד באזור הצפון(משגב) ובגן שמואל, ולדעתי הוא נראה יותר טוב משניהם, למרות שאני לא חושבת שצורתו של המדריך צריכה להיות קריטריון, אלא דרך ההדרכה והלימוד,הופעה אסטטית וריקוד ברור, אלה הדברים החשובים.

לכנרת - סוף סוף אנו מסכימות על משהו

ואני רואה שיש לנו את אותו הטעם, אך גם אני סבורה שרק צורה חיצונית - זה בהחלט לא מספיק.

ירון כרמל

אם כבר דברתם על עוד קריטריונים, אני חושבת (ומנסה להיות גם אובייקטיבית - בין השאר) שלירון כרמל יש את כל הפרמטרים להצליח: הוא מדריך טוב ומקצועי, רוקד טוב (וגם יפה) ולמזלו גם התברך במראה נאה ביותר.

למעלה