שאלת השאלות

pinnocchio

New member
שאלת השאלות

מהו לדעתכם הריצוף האוליטימטיבי לחלל של סלון ומטבח בבית קרקע?
*אין מגבלת מחיר
*חייב להיות פרקטי
*לא מבריק, לא מודרני מידיי
אשמח מאוד לחוות דעת מקצועיות. את הקומה העליונה אנחנו מפרקטים ומתלבטים מאוד לגבי פרקט בקומת כניסה
תודה!

מרי פופ

New member
בעיני בצורה אישית לגמרי פרקט עץ הינו ריצוף אולטימטיבי

זה מה שבחרתי לבית שלי, אמנם לא בית פרטי אבל דופלקס במבנה של בית פרטי.
הבחירה בפרקט עץ זו הבחירה הטובה ביותר שעשיתי בשיפוץ הבית שלי, לא מבינה איך יכולתי בכלל להתלבט. הוא פרקטי ברמות, קל לניקוי, הפרקט שבחרתי בקושי נשרט ואם נשרט בקושי רואים.
קשה ממש קשה לי להתלהב פחות!
במטבח, אגב כמו שתראי בתמונה, בחרתי ריצוף בצבע גרייז', גימור מט עם דוגמא ברקע, שוב הפרקטיות במיטבה, הוא פשוט נראה לא אחיד ,אני קוראת לזה מטונף מלכתחילה, גם כשהרצפה סופר נקיה!
כלומר אם את הולכת על ריצוף אזי עצתי היא: שיהיה לפחות 80/80, עם עננות, או גידים ו/או עניינים ולא חלק ואחיד מידי. ועם השתנות יפה בין האריחים כדי שלא יראה משעמם.

יפה מאוד מאוד

הרבה מהפריטים והרהיטים יפייפים, (השטיח! הכורסא, השולחן קפה, המטבח שהוא לא לבן, הדלת, התמונה, הכסאות), אבל הארונית/כוננית שליד מדפי הספרים תפסה במיוחד תשומת הלב שלי. ממש מקסים.

מרי פופ

New member
תודה, ארונית שעיצבתי לפני 20 שנה בלימודי עיצוב פנים בגלגול

אחר... בתור תרגיל.

מרי פופ

New member
אורך החלל המצולם פה הוא 10 מטרים

רק הסלון פינת אוכל באורך 7 מטרים. מהמטבח רואים עוד 3 בתמונה.
אלו התמונות המקצועיות מהפרוייקט, יש 25 תמונות שטרם פירסמתי בשום מקום.

o o z a

New member
מהמם מהמם מהמם! מרי פופ במיטבה

מהיכן הציור המושלם מעל פינת האוכל ?

תמי היקרה - מנצלשת :)

מאד אהבתי את התאורה בסלון ובמטבח. איפה עשית את התאורה אם מותר לך להגיד? אצלנו החללים יותר קטנים אבל כל כך אהבתי

מרי פופ

New member
התאורה במטבח - הפסים והשקועים מתומס תאורה בכפר מלל

וכן הגופים בסלון ובמבואה.
הגוף במטבח - הכדורים הלבנים מחנות בשום Ver la luce בקיבוץ גלויות - ממליצה בחום.

pinnocchio

New member
ההתלבטות העיקרית היא ארגזי החול

שמגיעים הביתה כל יום :)
הבית מהמם!אגב איזה גוון פרקט זה? כזה עדיף על גווני החום החמאתיים, בהירים יותר? יש אפשרות לתמונה של ריצוף המטבח?

מרי פופ

New member
נכון, אבק רואים כי זה כהה, אבל אני מפעילה איירובוט או טיטוא

קל וזה נראה נקי מיד.
אני אישית פחות אוהבת את הצהבהבות של גוון עץ אלון טבעי ובעלי בכלל לא אוהב, לכן חיפשתי פרקט כהה יותר פחות צהוב ועם השתנות גבוהה מאוד.
מצרפת תמונה של ריצוף המטבח.

pinnocchio

New member
תודה רבה רבה

אני רצה לפייסבוק לחפש תמונות נוספת של הבית

הריצוף בגוון אפור נכון? (או שזה רק בצילום..) יש אותו גם בגוונים בהירים יותר? מפחדת כ"כ שימאס לי מאפור..
אשמח להמלצה על חנות משם קניתם אותו
המון תודה!

מרי פופ

New member
הריצוף מעמודי שלמה - נקרא סדרת אורבן

יש אותו ב 5 גוונים מבהיר ממש ועד מוקה.הגוון שלי הוא סוג של גרייז', לא ממש אפור ולא ממש מוקה.

yonitkal

New member
שאלה לך מרי פופ

האם רואים בתמונה פסי תלייה פארטי של בלום?

lab229

New member
חול זה נורא
שיחלצו נעליים מחוץ לדלת הכניסה

לגבי ריצוף גרניט פורצלן, אישית לא הייתי ממליצה על לפטו (יש לי לכן לא ממליצה כי בזויות מסוימות נראה כאילו עברו עם סמרטוט בצורה חפפנית גם שהרצפה מצוחצחת ונקייה )
עדיף מט וכמו שתמי כתבה עם טקסטורה כמו עננים/גידים/כתמים וכו' אחרת משתעבדים לרצפה.
לי אישית יש שריטה עם טפטוף מים על הרצפה וכתמים שנוצרים בעקבות זאת (לא יכולה לסבול זאת) ומטריף אותי בעיקר אם דורכים על זה (ילדים וחבריהם בעיקר) ולכן כשבחרתי ריצוף לביתי חיפשתי ריצוף עם כתמים כך שלא יראו כתמי/טפטופי מים (וכמובן שאין סיכוי שארוץ עם סמרטוט כל היום לנקות את כתמי המים הללו.)

למעלה