שאלת השאלות...

kikona126

New member
שאלת השאלות...

יש לי ביום שני ביקור רופא, לא בשביל האנדו, אלא בשביל הויזה שלי. היום סידרתי את הביטוח בריאות ושם לא שאלו אותי כלום. אבל בשביל הויזה הם כתבו שאם הייתי מאושפזת בשנה האחרונה שאני צריכה להצהיר על זה ולהביא מסמכים. אין לי פה מסמכים של הניתוח, ואין לי גם מסמכים מתורגמים לצרפתית, וחשבתי אולי לא לספר, שלא יעשו לי עוד בעיות עם הבדיקה הרפואית (לא מספיק אני צריכה לראות רופא, וגם לעשות צילום של הריאות????) מה אתן אומרות אני צריכה להגיד? זה לא שאני פה לשנה נשארו לי רק עוד 6 חודשים ובחודש הבא אני בכלל בארץ, וכניראה שאני כבר אחזור לארץ בסביבות ה-20 לאפריל כי לילדים פה יש חופש מאז...

galim29

New member
אני לא הייתי מסתבכת סתם

אבל כזו אני. חוק מרפי תמיד עובד אצלי והסיכוי הקטנטן שמשהו ישתבש בדיוק כשתצטרכי? דעתי היא להגיד את האמת. אם גם ככה יש לך רק חצי שנה, פשוט תקפידי לשמור על הבריאות והאנדו בשליטה.

kikona126

New member
זאת בדיוק הבעיה

כי אני הולכת לבדיקה בשירות ההגירה ולא בשביל ביטוח הבריאות, ביטוח בריאות עשיתי אתמול וזה לא עניין אותם כל עוד אני משלמת להם כל חודש. בשירות ההגירה מעניין אותם לדעת יותר על מחלות מדבקות כמו שחפת ובגלל זה הבדיקות. אם אני אומרת שעברתי ניתוח השנה אני צריכה להביא להם מסמכים מבית החולים ודוח ניתוח מתורגמים לצרפתית והיחיד המורשה פה לחתימה ולתרגום זה הרב הראשי, מה אני צריכה שידע מה מצב השחלות שלי?

annabell Lee

New member
אני לא יודעת איך זה באירופה,

אבל מעבר לנושא המחלות הזיהומיות כמו שחפת וצהבת..שאותם כבר בודקים בארץ בשביל ויזת הגירה->מבחינת הביטוח יש כמה סעיפים מאוד חשובים שמדברים על "מצב בריאותי קודם"...לצערנו, יש בעיה שהביטוח, לפחות בארה"ב, יוצר המון בעיות עם טיפולים רפואיים במקרים של מצבים ידועים קודמים....אבל..למזלנו, מכיוון שהביטוחים כאן הם פרטיים, ובתי החולים והרופאים מאוד אוהבים את הפרמיות השמנות שהם מקבלים מחב' הביטוח...הם אלו שנלחמים בשבילך..אין מצב שאת תעמדי בדלפק מול איזו פוסטמה בשביל טופס 17...כל אלו עושות המזכירות של אותו רופא אצלו את מטופלת. אני הגעתי לכאן עם מכתב יחידי מסוריאנו..וזהו...כמובן באנגלית...תכלס....כמו שהרופא שלי אמר כאן "אנו יודעים מה יש לך".

annabell Lee

New member
יופי נחמה..לא עניתי לך...

לשירותי ההגירה מעניין את הטוסיק, מה מצב האנדו' שלך....יבקשו ממך כנראה לעשות צילום ריאות ואת תתבקשי להביא את פנקס החיסונים שלך..ואם יש חוסר את תחוסני במקום...ד"א..זה עולה כמה וכמה מאות דולרים....אני מבינה שזה דרך עבודה..אז הם אמורים לשלם..אני בזמנו, עם 4 ילדים, השארתי אצלם, עבור צילומי ריאות וחיסונים..קרוב ל4000$

kikona126

New member
כן... פנקס חיסונים

אף אחד לא אמר לי להביא כזה איתי!!! וגם ככה הוא ממש לא מעודכן... טוב, אני אנסה לבדוק כי עשיתי כל חיסון אפשרי לפני העבודה בבית חולים... בביטוח בריאות לא שאלו אותי כלום, ככה שעקרונית אני מבוטחת להכל. ואו, יש פה למטה אנשים ששוברים דברים... כל היום היו פה הפגנות שקטות

annabell Lee

New member
גם שלי לא היה מעודכן וחטפתי זריקות בגללו.

אבל אין מה לעשות, בלי שיסמנו לך
על החיסונים החשובים..את לא תקבלי את האישורים..שתביני, באותו הקיץ שעזבנו, הייתי אחרי שעלת-אליה לא חוסנתי בילדות (טעות איומה-זה אחד הדברים הכי איומים שעברתי בחיים..שום ניתוח לא משתווה לזה)..ולמרות שעדיין השתעלתי אצל הרופא, את השיעול המואד אופייני של השעלת, קיבלתי את החיסון.

kikona126

New member
אוף אני מפחדת מזריקות

כבר הספקתי לברוח מגניקולוגית שרצתה להעביר אותי לזריקות פעם בכמה חודשים... ואני מגיעה לשם מחר חולה על אנטיביוטיקה (שעלת וליחה ומה שלא תרצי בדרך)

אני לא הייתי "מעלימה" מידע

בטח לא בחו"ל ....שם זה לא כאן....יכולים לשלוח בפקס או לסרוק לך אותם. וכן תשיגי תרגום מהרב.....

gui1

New member
אםהיית מאושפזת בשנה האחרונה זה כבר בעיה

לא חושבת שהייתי מסתירה את המידע

kikona126

New member
טוב אני אגיד

זה פשוט מוזר ששירות ההגירה מבקש את זה ולא הביטוח בריאות כי בביטוח בריאות לא שאלו כלום רק ביקשו ממני כל מיני טפסים של מגורים ותלוש משכורת ותעודת לידה, זהו... מחר בפגישת רופא אני אספר על זה ואם הוא יבקש טפסים אני אביא לו....

gui1

New member
תנסי להחליק את זה יעני

זה לא בדיוק ניתוח זה לפרסקופיה אחרי 24 שעות הייתי בבית אולי הוא יעביר זאת בלי טפסולוגיה ובלי תרגומים

kikona126

New member
טוב אז סיימתי גם עם זה...

אנדו לא כזה מעניין אותם, אלא דברים רציניים יותר.... עשו לי בדיקת ראיה רנטגן של הריאות מיששו לי את הבטן הצואר הקשיבו ללב ולריאות ושקלו אותי (ירדתי 4 קילו!!!!!) ואז הרופא אמר לי שאני צריכה לרדת 2-3 קילו ואמר שאני צריכה להפסיק לאכול סוכר ומלח אמרתי לו שאני לא אוכלת והוא הסתכל עלי לא מאמין...
ואמר את זה שוב...

kikona126

New member
רנטגן ואנדו

עשיתי היום צילום רנטגן של הריאות, ולמטה למטה ממש בתחתית של הצילום יצאה איזה צורה עגולה בצד שמאל. לפני שטסתי היתה לי ציסטה צלולה בצד שמאל, האם זה הגיוני שרואים ציסטה בצילום רנטגן? אם כן היא נראת שם דיי גדולה...

למעלה