שאלת השאלות...

kikona126

New member
שאלת השאלות...

מה דעתכן, סוריאנו ושו"ת נכנסים לפורום וקוראים את ההודעות שלנו? (רק לי יש את ההרגשה שהרופא יודע יותר מידי דברים עלי כשאני מגיעה אליו לפגישה???) אז מי לדעתכן מהרופאים השונים נכנס וקורא בפורום? ובקשה קטנה לכל הקוראים הרופאים האנונימיים, תראו נוכחות ותודו באשמה! (ותזהרו יש לכם פה עניין עם קרימינולוגית! אני יודעת שאתם קוראים!) (אז כמו שהבטחתי פרסמתי את ההודעה, והמבין יבין...)

liats80

New member
LOL

I would actually be happy if they read here. I mean - if they know more about you and how you feel it's good no? We sometime bitch, but I think it's always our experiences and never just for the purpose of bitching and being nasty, so I'm sure they can deal with that. If you go to a certain Dr. and leave with a bad feeling (from whatever reason) and then he reads about it here, he might actually understand you and your point of view. Sometimes these things are harder in a conversation, especially when it is one appointment out of 20/30 in a day. And of course, we also tell the goods things right?! So to conclude - I think it is a positive thing.

פיצ 50

New member
את צודקת ליאת

אבל אני יכולה לומר לך עלי, שכמה שאני מרגישה חופשיה יותר לכתוב כאן בפורום ולשתף עדיין יש דברים שקוראים לי ואיך לי אומץ לכתוב אותם בסיפור המקורי שלהם מבושה אז אני כותבת ומתארת חלק מהמצב......כך שזה לא הכי מדוייק. וחוץ מזה אני חושבת שזה מבאס לחשוב שאין שום אינטמיות..... אבל אם זה נכון הלוואי וזזה יעזור....

זואילי

New member
קוראים, בטח קוראים

גם אחיות, גם מזכירות של רופא כזה או אחר ששמו עולה. זה פורום פתוח. גם סוטים קוראים כאן ונגנבים על התחת שלנו. כמובן גם טרולים. רק חבל שרופאי משפחה ורופאי פוריות לא מציצים. תהיי בטוחה שבכל פורום/קומונה בנושא רפואי - האח הגדול עינו פקוחה.

kikona126

New member
מי אמר שרופאי משפחה לא קוראים?

יש כאלו שכן

kikona126

New member
את האמת

יצא לי הרבה פעמים לראות רופאים שגולשים בפורומים השונים שאני אצלהם (בבדיקות) סתם לדוגמא הניורולוגית שלי שהיא בדקה בקשר לגלולות שלי כדי לראות אם הן יתאימו לי או לא, נכנסה בהתחלה למרכיבים של הגלולה ואמרה שזה ניראה לה טוב ושהחומרים שם לא אמורים לגרום למגרנות, ואז היא אמרה שהיא רוצה לראות גם תגובות של אנשים ונכנסה לפרומים כדי לראות שם מה נשים כתבו על זה והאם זה באמת השפיע לטובה. אני חושבת שיש בזה משהו מאוד חיובי, כי הרפואה זה לא מדע מדוייק, ולכל דבר שקורה לנו בגוף יש השפעה גם על דברים אחרים. האינטרנט זה מעין מקור האינפורמציה החדש: כמו שאנחנו קוראות ומגיעות מוכנות עם ידע לבדיקות הרופאים מעשירים את הידע שלהם על התסמינים לפי מה שהם קוראים. יש פה גם פידבק שהם מקבלים על הטיפול שלהם. (אם תשימו לב יותר ויותר קופות חולים מעודדים את הפתיחה של פורומים, ובבתי חולים בכלל...) אני חושבת ששני הצדדים מרוויחים מהסיפור הזה...

kikona126

New member
וכן, לורי היא באמת צדיקה!

לא חושבת שתשמעי עליה מילה רעה... אני הזמנתי אותה לבוא לבקר אותי בחול
(היא נורא התלהבה מהרעיון של הגסטרונומיה שם... "ממש מרתק")

פיצ 50

New member
אם הם קוראים

זה יכול להיות נהדר!
זה יחסוך ממני כמה דברים.......באשר לכתיבה.................. זואילי נראה לי שסוטים אחרי שהם קוראים מצבי "תחת" כאן, כבר לא בא להם.......

למעלה