שאלת השאלות

Archos man

New member
שאלת השאלות

עכשיו, לאחר שהנגנים יצאו לשוק והספיקו להתרשם מהם איזה נגן יותר טוב ה-ipod touch, או ה-archos 605. תסבירו את דעתכם מבחינת עובי המכשיר, יכולות המכשיר, גודל מסך, איכות שמע, נוחות התוכנה של העברת השירים והסרטים, נוחות התפריט ועוד. מי שחושב שנגן אחר הוא הטוב ביותר (מבחינת נגני הוידאו) שיסביר למה לפי ההגדרות הנ"ל.

O

omerdav

Guest
שאלה קשה באמת

עובי זה די ברור שהטאץ'. יכולות הייתי אומר 605. גודל מסך ה-605. איכות שמע אומרים שלשניהם לא מה שמצופה. נוחות תוכנה זה גם שנוי במחלוקת,חלק אומרים שאייטונס זה הכי נוח בעולם וחלק מצדדים בשיטה רגילה. נוחות תפריט הייתי אומר הטאץ' בגלל המסך מולטי טאץ'. היבטים אחרים שלא הזכרת זה עברית (605),עיצוב כללי (טאץ'),מחיר (605)... הנגן הכי טוב בעולם לעניות דעתי,בלי פקטור מחיר הוא ה-Q5W. כשיגיע בארץ אני צופה שיעבור במחיר את הטאץ' 16GB.

Archos man

New member
שאלה

באייפוד טאץ ניתן לעשות מה שעושים בארכוס בעזרת התחנת עגינה: זאת אומרת להקליט שידורים מהטלוויזיה וכו'? באייפוד טאץ ניתן להתחבר לאינטרנט (wifi)? ואם כבר, מה העובי של כל אחד מהמכשירים?

O

omerdav

Guest
או. פה יש כבר הבדלים

לטאץ' אין את יכולת ההקלטה. אם זה חשוב לך,ה-605 היא בחירה די אוטומטית. באייפוד טאץ' ניתן להתחבר לאינטרנט,אני רק לא זוכר אם זה מוגבל לאייטונס או לא. העובי לא זוכר במדויק אבל יודע בוודאות שהטאץ' הרבה יותר דק.

O

omerdav

Guest
אני הייתי בוחר ב-605

בגלל שהוא מוכוון יותר לוידאו,שאני משתמש בו יותר ממוזיקה. חוץ מזה הבונוסים של האינטרנט המלא,העברית המלאה וההקלטה מהטלוויזיה.

O

omerdav

Guest
מה שלי? אני חי בשקט עם D2,לא רציתי להזמין שום

דבר מחו"ל.

למעלה